Ahoj,
sháním čtečku RSS, která by běhala na pozadí a informovala mě jen na články, ve kterých se vyskytují určitá mnou hledaná slova. Existuje něco podobného? Je to pro mě velice důležité. Podobná velice jednoduchá aplikace byla jako výchozí program na HTC HD2, který jsem také vlastnil. A fungovalo to perfektně! Pokud někdo o něčem ví, klidně i placeném, dejte vědět.
Díky
Čtečka RSS s upozorněním klíčových slov v článcích
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: Čtečka RSS s upozorněním klíčových slov v článcích
Reeder je "jenom" RSS ctecka, za to suprova, ale to co chce supersonic01 neumi.
Krucinal, ctete uz poradne ty posty.
Krucinal, ctete uz poradne ty posty.
-
- iPhone expert
Reeder hlavne neni RSS ctecka, ale klient pro Google Reader, kterej je tou RSS cteckou.
---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
-
- Starý pes fóra :)
Skygrid je zajimava aplikace ktera take funguje na zaklade filtrace klicovych slov, nebo temat. Prave ji zkousim na iPadu, mozna to neni uplne presne to na co jsi se ptal, ale je to mozna zajimava alternativa.
http://itunes.apple.com/us/app/skygrid/id364187929?mt=8
http://itunes.apple.com/us/app/skygrid/id364187929?mt=8
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013