platba placenych her
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
platba placenych her
dobry den, mohu si zařídit něco přez co bych mohl platit hry prez appstore do iPhonu ale neco co není od 18 let... je mi totiž 15 a nechcu rikat mamce nebo takovi o zaplacení her do iPhonu
.... tk jestli je nejaka možnost uhrazení jinak než klasickou kartou, na ceně nezáleží.... děkuji

Re: platba placenych her
Možnost je koupit si Gift card, která se prodává v různých cenových hodnotách. Na tý je kod a pomocí toho nakupuješ aplikace. Jiný způsob mě nenapadá...
Gift cards 
viewtopic.php?f=90&t=22950
Pro mládež to dostupné je, jen si jí musíš koupit
. Což je nejsnadnější kartou. Ale myslím že by to snad mohlo jít i na dobírku někde.

viewtopic.php?f=90&t=22950
Pro mládež to dostupné je, jen si jí musíš koupit

Naposledy upravil(a) Hnykda dne pát led 14, 2011 6:12 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Starý pes fóra :)
A odkdy nemůžeš používat kartu když je ti 15? 

Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
adiooo píše:..... tk jestli je nejaka možnost uhrazení jinak než klasickou kartou, na ceně nezáleží.... děkuji

-
- Mírně pokročilý
Vyhovovalo by ti snad, kdyby šli posílat hry na cédu poštou? Co hra, to cédo 

iPod Touch 5G blue
iPad Mini
iPhone 1st. generace...fw 3.1.2 (bohužel už jenom ve vytrínce)
Literatura: Jak myslí Steve Jobs
facebook
iPad Mini
iPhone 1st. generace...fw 3.1.2 (bohužel už jenom ve vytrínce)
Literatura: Jak myslí Steve Jobs
ne kdyby slo napriklad plati z kreditu ci paušálu nebo pomocí sms
- rony
- Klub čistého iOS
Na iTunes mas v tomto pripade len tieto moznosti:
- rodicia ti doveruju a do itunes uctu zavedu udaje svojej platobnej karty,
- najdes si doveryhodny zdroj na Gift karty a vyriesis si sposob ich nakupu,
- mozes prosit inych ludi, ktori ti budu aplikacie nakupovat ako darcek a ty im nejako posles peniaze.
Ine riesenia nie su, sam si vies predstavit nakolko je co vhodne a nakolko budes otravovat inych. Konkretny priklad: ja som v zaciatkoch iPadu poprosil dobreho znameho aby mi kupil od svojho overeneho zdroja Gift kartu, zaplatil som mu za nu bankovym prevodom. Potom som si uz z toho kreditu na itunes ucte kupoval niekolko mesiacov.
- rodicia ti doveruju a do itunes uctu zavedu udaje svojej platobnej karty,
- najdes si doveryhodny zdroj na Gift karty a vyriesis si sposob ich nakupu,
- mozes prosit inych ludi, ktori ti budu aplikacie nakupovat ako darcek a ty im nejako posles peniaze.
Ine riesenia nie su, sam si vies predstavit nakolko je co vhodne a nakolko budes otravovat inych. Konkretny priklad: ja som v zaciatkoch iPadu poprosil dobreho znameho aby mi kupil od svojho overeneho zdroja Gift kartu, zaplatil som mu za nu bankovym prevodom. Potom som si uz z toho kreditu na itunes ucte kupoval niekolko mesiacov.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Moderator fóra
House_MD píše:A odkdy nemůžeš používat kartu když je ti 15?
Přesně tak, já měl kartu od 15-ti. Sice jsem ji tehdy ještě nepoužíval, ale měl jsem ji.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
- rony
- Klub čistého iOS
Vlastne ano, dalsia moznost. Rodicia ti vytvoria poducet a k nemu platobnu kartu alebo ti zriadia KREDITKU, ktoru ti na isty limit vzdy nadotuju, ale tam mam pocit, ze mozes s rodicmi dohodnutu sumu presvihnut a oni potom budu musiet dlh uhradit
Treba sa informovat v banke na moznosti poskytnutia karty s pevnym mesacnym limitom, ktory nejde prekrocit.

- rony
- Klub čistého iOS
len sumarizujem moznosti = pre neho je jedina cesta nejako kupit Gift kartu.
-
- Moderatorka fóra
Lidi, on to chce tajně, ne přes rodiče. 
Potom už jedině překecat kámoše, co ti koupí gift kartu a ty mu ji zaplatíš hotovými penězi.

Potom už jedině překecat kámoše, co ti koupí gift kartu a ty mu ji zaplatíš hotovými penězi.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
Jenom, aby nenakupoval nějaký čuňárničky :-D
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
hej muzu verit nekomu tady na foru, nabidl mi za 1050 gift kartu ze mu mam poslat ty penize na ucet a on me posle kod a na te karte bude 50$
-
- Senior uživatel
tak tady na fóru je plno důvěryhodných lidí, ale chtělo by to vědět o koho jde 

Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
-
- Moderatorka fóra
Nemáš radši možnost nějakého kamaráda ze svého přímého okolí, nebo někoho z rodiny, bratrance, sestřenici, kdo by měli paypal, zaplatili ti přes něj tu gift kartu a ty jim dal peníze na ruku?
-
- Moderatorka fóra
Nejdříve najdi někoho, kdo má funkční paypal účet s kreditní kartou a může z toho paypal účtu platit.
Až takového člověka najdeš, tak musíš mít založený účet na US iTunes store. Dá se tam registrovat bez platební karty, je tu na to návod v sekci návody.
Potom ti ten dotyčný koupí gift kartu od obchodníka, třeba tento je důvěryhodný http://itunes-express.web.officelive.com/default.aspx a dá se platit u něj přes payapal.
Ten obchodník pak pošle na zadaný mail (na mail, který je zadaný v paypalu) redeem code, který se napíše v iTunes store na počítači v programu iTunes. Jak se přihlásíš přes program iTunes k iTunes store, tak se ti tam objeví vpravo nahoře tvůj nick a vedle něj je taková malá šipečka, ta rozbaluje menu, z toho menu vybereš položku redeem. Pak tam vpíšeš ten kód.
Účet se ti nabije na tu částku, kterou jsi si koupil, například $15 a můžeš pak směle nakupovat.
Známému pak zaplatíš v českých korunách přímo na ruku za tu kartu.
Až takového člověka najdeš, tak musíš mít založený účet na US iTunes store. Dá se tam registrovat bez platební karty, je tu na to návod v sekci návody.
Potom ti ten dotyčný koupí gift kartu od obchodníka, třeba tento je důvěryhodný http://itunes-express.web.officelive.com/default.aspx a dá se platit u něj přes payapal.
Ten obchodník pak pošle na zadaný mail (na mail, který je zadaný v paypalu) redeem code, který se napíše v iTunes store na počítači v programu iTunes. Jak se přihlásíš přes program iTunes k iTunes store, tak se ti tam objeví vpravo nahoře tvůj nick a vedle něj je taková malá šipečka, ta rozbaluje menu, z toho menu vybereš položku redeem. Pak tam vpíšeš ten kód.
Účet se ti nabije na tu částku, kterou jsi si koupil, například $15 a můžeš pak směle nakupovat.
Známému pak zaplatíš v českých korunách přímo na ruku za tu kartu.
ja jsem zaregistrovaný na iTunes store, ale nevim jestli to je CZ nebo co :D jak se mam zaregistrovat na to US?
-
- Moderatorka fóra
Je tu na fóru návod v sekci návody, tak se tam podívej po něm.
Lidi, mam iPod Touch 4G, mam kartu Visa, mam 14 let a.... no umíte si to představit, Visa má blbou podporu na iTunes takze nemuzu nakupovat aplikace, a hledám někoho kdo má stejný přístroj, se kterým bychom hráli MP hry, a tak, no vím že si řeknete že co to ten 14-ti letej fakan mele, ale v okolí sou sami neintelektuálové, nikdo v okolí 10-ti kilometrů nemá žádný přístroj značky Apple, a já potřebuju někoho, jinak nesnáším hip-hop, spíš rock, metal, nebo 'slabotiny' rockové, kde se můžou vyskytovat housle, nesnáším FaceBook, a zamiloval sem se do Applu
. Jinak hraju na klarinet a na Kytaru (klarinet nesnáším, a na kytaře ujdou jen star rockový hity), často jsem na PC a vyrábím hru v Unreal Enginu, a jinak se učím programovací jazyky, no to je asi dost info pro prvního kámoše pro mě a mů IT4G.
Muj skype je zdendacek000
Agone

Muj skype je zdendacek000
Agone
Naposledy upravil(a) Agone dne ned úno 20, 2011 7:57 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Host
Od 15 už si můžeš klasicky zařídit účet v bance ale musíš mít podpis zastupujícího. Máš studenstký účet a neplatíš žádný poplatky za vedení (tedy jak u které banky)
-
- Klub čistého iOS
Tak vyždímej ten "účet", co máš na 3 dny k dispozici 
viewtopic.php?f=69&t=40189
Nejlepším řešením by bylo zřídit si kreditku. Já mám kartu od 11ti a od 14ti ji aktivně používám. Jestli nechceš kreditku, tak jedině Gift card. Ovšem to jsme zase v začarovaném kruhu, protože se nejčastěji kupuje na eBay, kde se platí taky kartou. A prosit každou chvíli někoho, aby ti koupil Gift card...
Promluv si s rodiči, jestli jsou rozumní (a myslí si to i o tobě), tak ti kreditku zřídí a máš po problému.

viewtopic.php?f=69&t=40189
Nejlepším řešením by bylo zřídit si kreditku. Já mám kartu od 11ti a od 14ti ji aktivně používám. Jestli nechceš kreditku, tak jedině Gift card. Ovšem to jsme zase v začarovaném kruhu, protože se nejčastěji kupuje na eBay, kde se platí taky kartou. A prosit každou chvíli někoho, aby ti koupil Gift card...
Promluv si s rodiči, jestli jsou rozumní (a myslí si to i o tobě), tak ti kreditku zřídí a máš po problému.
Hmm ja nevím, kreditka je od 15-ti ne? rozhodně to musí být MasterCard, protože Visy to tam piše ze bere ale spoustě lidi, jako třeba já, to nejede, protože je tam nějaký problém že payment method was declined, no klasika.
Tu na tři dny bych bral, ale fungovalo by to? má to oficiální číslo a tak? jestli by to iTunes vzalo, protože já mám dva ůčty, jeden fake Peruvian, a druhý založený přes internet, na česko, ale když se přihlásím tak to napíše že se vyskytly problémy a že mám vyplnit kartu bydliště a tak, ale když to celé dopíšu tak že prý Payment Method Was Declined, a je to jako na začátku, už se snažím oficiálně regnout 2 nebo 3 měsíce ale ta jejich Visa podpora je hrozná.
Tu na tři dny bych bral, ale fungovalo by to? má to oficiální číslo a tak? jestli by to iTunes vzalo, protože já mám dva ůčty, jeden fake Peruvian, a druhý založený přes internet, na česko, ale když se přihlásím tak to napíše že se vyskytly problémy a že mám vyplnit kartu bydliště a tak, ale když to celé dopíšu tak že prý Payment Method Was Declined, a je to jako na začátku, už se snažím oficiálně regnout 2 nebo 3 měsíce ale ta jejich Visa podpora je hrozná.
-
- Klub čistého iOS
A máš na té kartě povolenou platbu přes internet?
Ja nevm, musím informovat banku či co? karta je plně aktivována, a tak, ale o povolení nic nevím
-
Zavolej nebo zajdi do banky a zeptej se na povolené operace na tvé kartě.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013