Reklamace a Britex
-
- Sons of Jailbreak
Re: Reklamace a Britex
Hnykda: ono to neni tak jednoduche a cernobile, jak se to tady snazis podat. Samozrejme z hlediska spotrebitele tam ty paky proste jsou - staci 3 stejne zavady nebo 4 ruzne. Pripadne staci, kdyz se zavada projevi v prvnich 6ti mesicich od koupi - potom se bere jako zavada, ktera jiz na veci byla v dobe prodeje.
Pokud se odstupuje od smlouvy, tak se logicky vraci plna castka. A co s pristrojem bude operator dal delat? No to uz prece neni ani mym, ani tvym problemem :wink:
Pokud se odstupuje od smlouvy, tak se logicky vraci plna castka. A co s pristrojem bude operator dal delat? No to uz prece neni ani mym, ani tvym problemem :wink:
Kupoval jsem ho totiž na aukru a mám od něj jen záručák. Problém, ale bude když ho reklamuju vícekrát a pak budu mít nárok na vrácení peněz. Tam už ten doklad potřebuji že? 

-
- Starý pes fóra :)
Na vrácení peněz máš právo pouze pokud je ta závada 3 krát ta stejná, nebo pokud ti časté reklamování přístroje znemožňuje jeho normální používání.
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Sons of Jailbreak
Godoy píše:Kupoval jsem ho totiž na aukru a mám od něj jen záručák. Problém, ale bude když ho reklamuju vícekrát a pak budu mít nárok na vrácení peněz. Tam už ten doklad potřebuji že?
A jak vis, kde byl zakoupen? Respektive jake je razitko na zarucnim liste? Leda si nechat vystavit opis faktury, ale taky muzes zjistit, ze ho dotycnej vzal dotovanej za 1 Kc a ses vis kde

-
S474N píše:ale taky muzes zjistit, ze ho dotycnej vzal dotovanej za 1 Kc a ses vis kde

Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Tak jsem vyzvedl telefon, s vymenenym lcd, digitizerem a home buttonem.
Ale nahore jak zacina displej je sklo od praveho rohum opatlano v nepravidlne 3mm lince az do stredu displeje kde je primo nejaky kousek cehosi milimetrove velikosti, vse pod sklem a viditelne pri spravnem pohledu - "ze strany".
To ho mam reklamovat znovu? Tentokrat uz bych do protokolu urcite zaznamenal i cidla na prodejne, protoze by se jim moje otravovni mohlo prestat libit?.
Vypada to, ze mi chteji nahrat na vraceni penez jinak nechapu tak spatne odvedenou praci :) Muzu uz rovnou zkusit vraceni penez?
Ale nahore jak zacina displej je sklo od praveho rohum opatlano v nepravidlne 3mm lince az do stredu displeje kde je primo nejaky kousek cehosi milimetrove velikosti, vse pod sklem a viditelne pri spravnem pohledu - "ze strany".
To ho mam reklamovat znovu? Tentokrat uz bych do protokolu urcite zaznamenal i cidla na prodejne, protoze by se jim moje otravovni mohlo prestat libit?.
Vypada to, ze mi chteji nahrat na vraceni penez jinak nechapu tak spatne odvedenou praci :) Muzu uz rovnou zkusit vraceni penez?
-
- Sons of Jailbreak
Tak to si nemel rovnou prevzit a jim by vyprselo 30 dni na reklamaci :wink:
-
- Host
-
- Senior uživatel
Reklamace a Britex
Ahojte,
chcem sa opýtať či niekto nemáte skúsenosti s reklamáciou iPT 2G v nay elektrodom. Otázka je či mi teraz vymenia môj iPT za 4G alebo nie. Ďakujem.
chcem sa opýtať či niekto nemáte skúsenosti s reklamáciou iPT 2G v nay elektrodom. Otázka je či mi teraz vymenia môj iPT za 4G alebo nie. Ďakujem.
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB
-MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
-
Uistim ta, ze ti URCITE 2G za 4G NEvymenia 

iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White
iPod Shuffle
MacBook White
-
- Senior uživatel
Reklamace a Britex
Prečo nie? Podľa Apple by to nemali opravovať a pochybujem že majú 2G na sklade. A ak to myslíš tak že je to velky skok v Gen. tak iPT 3G 8GB je vlastne 2G.
-
Apple stale vyraba aj stare typy pre reklamacie.
iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White
iPod Shuffle
MacBook White
-
- Senior uživatel
To som nevedel a preto s pytam. A je nejaka moznost vypytat namiesto noveho zariadenia peniaze a doplatit na iPT 4G?
-
- Sons of Jailbreak
A oni nekdy prodavali 2G iPhone v Nay Elektrodom?
Takže, mně 4 reklamovali v klidu, a celkem, rychle. Díval jsem se na britexu (na jejich stránkách) a 30 listopadu dostali, a 1 porsince měli hotovo. Absolutně bez problému, měnili mi základní desku.
Kokos vy ste tu riadni chytraci. Pri reklamacii iP Touch budu naschval zdrzovat a cakat na 2G Touch
A v pripade iPhonu plati to iste. V Britexe maju kvantum Refubrished zariadeni. Nebudu ti za 3G davat 3GS ani 4 ... A pri odstupeni od kupnej zmluvy inou osobou ako kupujucim ti zanika pravo na vratenie penazi. Mas pravo jedine na Zarucnu opravu.

A v pripade iPhonu plati to iste. V Britexe maju kvantum Refubrished zariadeni. Nebudu ti za 3G davat 3GS ani 4 ... A pri odstupeni od kupnej zmluvy inou osobou ako kupujucim ti zanika pravo na vratenie penazi. Mas pravo jedine na Zarucnu opravu.
-
- Klub čistého iOS
Když budu reklamovat můj iPhone 4 (zakoupený 6.12.2010 u T-Mobile), tak jak je to s tím, že Britex nemůže ,,hrabat" to telefonu? V tomto topicu jsou rozdílné odpovědi, tak si nejsem jistý jak to je. Jde mi o to, jestli mám uvádět, že si jsem vědom toho, že nesmí nijak otevírat iPhone?
iPhone X 64 GB CZ
Macbook Air 13" Retina 2018
Watch 4 44mm
Airpods
Watch 4 44mm
Airpods
-
- Sons of Jailbreak
hrubesdusan: reklamujes u prodejce a co on s tim bude delat te nemusi zajimat, takze se o to nestarej :wink:
-
- Klub čistého iOS
Mám teda uvést stav telefonu, jak jsem ho předával a taky stav čidel vlhkosti? Snad bude vše OK.
iPhone X 64 GB CZ
Watch 4 44mm
Airpods
Watch 4 44mm
Airpods
Dobrý den,
Tento týden přestal fungovat můj Iphone 3GS 32GB (T-mobile) - rok starý. Žádnými zde popsanými návody jsem ho nezprovoznil. Telefon má bílé idikátory vlhkosti. Nošen byl v pouzdře za běžných podmínek. Povrch je lehce poškrábán s vyjímkou praskliny zadního krytu v okolí napájení.
Ovlivní tato prasklina reklamaci ? I když s nejvyšší pravděpodobností nemá nic společného se současnou závadou.
Tento týden přestal fungovat můj Iphone 3GS 32GB (T-mobile) - rok starý. Žádnými zde popsanými návody jsem ho nezprovoznil. Telefon má bílé idikátory vlhkosti. Nošen byl v pouzdře za běžných podmínek. Povrch je lehce poškrábán s vyjímkou praskliny zadního krytu v okolí napájení.
Ovlivní tato prasklina reklamaci ? I když s nejvyšší pravděpodobností nemá nic společného se současnou závadou.
-
- Sons of Jailbreak
Naopak bych ji pridal k reklamovanym zavadam 

Ahojte, chtěla bych poprosit o radu. Před nějakou dobou jsem vyměnila iP 3G za 3GS. Koupila jsem si použitý, ale mám k němu záruční list. Bohužel jsem začala pozorovat, že mi blbne tlačítko na tichý režim. Když jej přepnu do tichého režimu, stačí se toho tlačítka pak jen nepatrně dotknout a iP opět vydává zvuky. Tak jsem si říkala, že jej dám k reklamaci, ALE. Při bližším prostudovánní telefonu jsem si všimla dvou věcí: 1.Kovový rám na mnoha místech nedoléhá. 2.Jeden ze šroubečků je tak nějak divně "natočen", jakoby se v telefonu už někdo hrabal. Opravdu nevím co se s ním dělo či nedělo před tím, než jsem ho koupila, ale říkám si proč by se v něm někdo hrabal, když je v záruce? Myslíte, že mám šanci uspět při reklamaci? Čidla jsou v pohodě a JB jsem (doufám úspěšně) odstranila. Přikládám odkaz na pár fotek pro lepší představu a děkuji za pomoc
http://hrabosska.rajce.idnes.cz/iphopne_2/

http://hrabosska.rajce.idnes.cz/iphopne_2/
Popravdě, "zničený" je celkem dost, nespadl ti třeba? Šroubky mám na 4 takhle taky natočené, ale je možný, že se v něm někdo hrabal.
No mně nespadl, ale jak říkám, mám ho z druhé ruky a co s ním dělal ten minulý majitel fakt netuším...
-
- Host
Vypadá strašně
Ten roh po pádu, ty šroubky..
Podle mě se v tom hrabal..

Iphone 5 32Gb ios7 gm
-
- Moderator fóra
kdyz by si uvedla zavadu, ktera se projevuje a nesouvisela by s mechanickym poskozenim(ktere je zrejme podle obrazku) tak by ti ho MOZNA vyreklamovali, ale moc velkou nadeji bych tomu nedaval. spis se ti vysmeji. ale zkusit to rozhodne muzes. reklamoval sem 3 iphony z toho 2 uspesne, ale zadny nebyl takle "zprasen" - neuraz se.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
hellmachine píše:Vypadá strašněTen roh po pádu, ty šroubky..
Ten roh vypadá na fotce že je promáčklý, ale není vůbec.
-
- Moderatorka fóra
Jako mě připadá z těch obrázků, jak kdyby ten iPhone shořel zevnitř nebo jak kdyby ho někdo pálil u dock konektoru zapalovačem či co. Mě to připadá jak ohořelé i ty šroubky i ty mřížky od mikráku a repráku (nebo to je tak zažraná špína? tfuj). To je děsný stav, jak kdyby to hodili pod prasata do chlíva, šance na reklamaci no, možná, když se budeš hodně modlit...
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Šroubky úplně černé, kryt by se nedal nazvat bílý, ale "bílo-šedý". Pokud ti to uznají, tak máš štěstí, no, třeba je rpoblém zrovna v tom krytu, že se stačí dotknout, a už zvoní.
-
- Moderator fóra
myslim ze ten stav nejlepe popsala Metal ... no pokud mas zarucak tak za zkousku nic nedas a zkusit to muzes, pak pripadne napis jak si dopadla, to by me docela zajimalo ..
OT: jenom tak pro zajimavost, kolik si za ten iphone dala?
OT: jenom tak pro zajimavost, kolik si za ten iphone dala?
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Spíš je to špína, no už jsem ho tak koupila, mám ho asi týden .) A dala jsem za něj 7k, což si myslím že je v pohodě na to že je ještě v záruce.. No asi to zkusím.. můžu ztratit max měsíc bez iphonu, což bude sice hrůza, ale nejde o život..
Jsem holka a nenašla
.. Původně za něj chtěl 8000,- a já na to celkem spěchala.

Jen otevřu bazar, dám tam iphone 3gs 16gb, najde mi to spoustu, za cenu pod 9 tisíc, ve špičkovém stavu. Všechny sice černý, ale bílý by se našly, já taky hledal 4 několik hodin, volal na různý prodejny všech možných operátorů a obchodů, no, a ještě ten večer byl doma.
Bavíme se ale o ceně 7000,- , ne 9000,-. Navíc když do toho přidáš to, že jsem chtěla v záruce a aby byl prodejce z Moravy (skrz os.převzetí) tak? .. Na barvě mi vůbec nezáleželo, spíš jsem byla přikloněna k černé, protože jsem na ni byla zvyklá.
-
- Moderatorka fóra
Ty vado, já jsem holka a sehnala jsem si ten svůj v super stavu, necelý půl rok starý za 8500
a ne tuto hrůzu, do takového iPhonu bych v životě nešla, ani kdyby mi ho dávali zadarmo. To muselo být řádné prase, co to měl před tebou. Jestli to řádné prase navštěvuje toto fórum, tak ať se stydí tak, že ať se radši ani neozývá.

Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

EDIT:
A to že jsem holka jsem psala skrz to, že mě "Jablečná ovce" oslovovala v mužském rodě, nemá to žádnou souvislost s tím za kolik jsem koupila telefon

No, to je sice krásné, ale jak chceš něco ještě dodat, tak používej tlačítko upravit u příspěvku a nedělej nám tu dva příspěvky pod sebou. Oba příspěvky sloučeny v jedno. MG
Dobře, jsem tu registrovaná hodinu a půl, takže se omlouvám, nejsem všeználek spadlý z nebe, ale příště by to šlo určitě říct i hezčím tónem, že?

Přečti si pravidla fóra. To je další post pod sebou, teď jsem tě na to upozornila. Já to píšu normálním tónem, jak to píšu každému, ale tak ženy jsou emotivnější stvoření, tak tě chápu, že když tam nemám dostatek smajlíků, tak to není dostatečně přívětivým tónem. MG