Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Ahoj tuto aplikaci používám velice často ... a včera jsem vyšel update tak jsem to updatoval ... jenomže od té doby mi tato aplikace vůbec nefunguje ... dal jsem respring, reboot, a reinstal ani jedno nepomohlo chjooo - kliknu a chvilku se mi to jakoby načítá a hnedka to spadne
nedoporučil byjste mi někdo něco podobného ? potřebuju jízdní řády & vlaky ... prostě idos ... ?
Naposledy upravil(a) Petr1 dne pát led 14, 2011 5:26 pm, celkem upraveno 1 x.
Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím , mějte se mnou strpení !? Co vím, napovím. Co nevím, vymyslím ! [iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB] [iPhone 5 black16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours] Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E ASUS G55V|WIN7
Tak už nějakou dobu používám aplikaci Connections a byl jsem spokojen.Dnes ale vyšel update a po jeho nainstalování mi při pokusu vyhledat spoj,tak aplikace vždy spadne.Dělá to jen mě nebo má někdo podobnou zkušenost?
Abych zbytecne nezakladal nove tema k teto appce, tak pouziji toto vlakno, snad to neni moc OT: muzete mi nekdo prosim rici nebo naznaciti, zda mate tuhle app:
Train & Bus - Europe
v ceskem Appstore? Anebo se musi kupovat v jinem store a proc? Diky.
Jako nejake linky vedoi i na komentare v ceskem appstore, ale nejak nevim jak z toho linku ktery vypise ceske komenty se dostat k aplikaci, z iPadu...
V jinych storech (asi ve vsech mimo CS) je normalne ke stazeni, stahnul jsem si ji z US store kdyz byla onehdy zdarma, ale presto bych rad vedel, co to ma znamenat (komentare v cs existuji, appka ne). >>>>>>>>>>>>>> jeste doplnujici otazka, pokud nekdo bude vedet, aplikace zobrazujici i cenu ze stanice do stanice asi neexistuje, co? Driv to bylo v iDosu a nyni uz asi ne...
Train & Bus v ceskem appstore neni. Urcite tam drive byla, takze ji nejspis z nejakeho duvody stahli. Co se tyce ceny, tak nevim co myslis tim ze stanice do stanice, ale kdyz si v aplikaci IDOS najdu treba vlak Praha -> Brno, tak kdyz si rozkliknu nejakej konkretni spoj, tak v pravo nahore mam tlacitko Cena a to mi ukaze cenu za to spojeni.
--- iPhone 7 iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil Macbook Pro 13" 2017 iMac 21.5" late 2012 Apple Watch 3 Sport 42mm