Awesome Note
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Awesome Note
V tehle aplikaci mi nefunguje upozorneni na udalost. Predpokladam, ze kdyz nastavim upozorneni na datum a cas, tak by mel iPhon "zazvonit". Za rady predem dekuju.
-
- Klub čistého iOS
Re: Awesome Note
Me to normalne vyhodi notifikaci.. a myslim ze to i zvoni pokud nemas vyple zvuky zrovna..
Leap motion
Používáš Notifier nebo něco podobného,protože mi to dělá to samé co hobojovi?Je taky možné,že to nastavujeme nějak blbě.Mohl bys tady nahodit stručný návod?Díky
Teď jsem vzezl v nastavení do záložky Jak na to a na screenech při nastavení To-Do je možnost nastavit alarm,ale ať dělám co dělám tak to prostě nemůžu nikde najít.Poradí někdo?
Teď jsem vzezl v nastavení do záložky Jak na to a na screenech při nastavení To-Do je možnost nastavit alarm,ale ať dělám co dělám tak to prostě nemůžu nikde najít.Poradí někdo?
-
- Host
Funkce alarm je pristupna pro FW 4.0 a vys.
-
- Klub čistého iOS
Google calendar
Dá se nějak nastavit aby se mi syncoval zároveň i google calendar jako je to například v "ToDo"? Štve mě to
. Myslím když kliknete na tlačítko kalendáře.

-
- iPhone guru
A viete v tejto aplikacii nastavit tu funkciu ze:
Priklad:
Zadam ze zajtra ma meniny XY, ale nedam tam budik ci alarm, chcem len aby v ten den vyskocila ta cervena gulicka a v nej jednotka, ze nova udalost. NotifyMe 2: ToDo in cloud to dokaze, ale prostredie app sa mi nepaci... Awesome Note Tu jednotku neukaze kym neotvorim aplikaciu, a to ma stve... HM?
Priklad:
Zadam ze zajtra ma meniny XY, ale nedam tam budik ci alarm, chcem len aby v ten den vyskocila ta cervena gulicka a v nej jednotka, ze nova udalost. NotifyMe 2: ToDo in cloud to dokaze, ale prostredie app sa mi nepaci... Awesome Note Tu jednotku neukaze kym neotvorim aplikaciu, a to ma stve... HM?
Kdyz si to ulozis jako novou To-Do poznamku s datem a bez alarmu a v nastaveni si nastavis aby se ti zobrazovaly Badges na "Today" tak to urcite pujde. Ty Badges (cislo v cerveny kouli
) mi o pulnoci naskoci i kdyz je aplikace v multitaskigu vypnuta.

-
- iPhone guru
no ja som to skusal a neslo... skusim dnes este raz, uvidim... ta druha aplikacia to tak robila o polnoci, no tato nie...
EDIT: No mal som vcera nastavene jedno upozornenie a v menu Badge Count mam Overtude+today. Upozornenie zasvietilo az teraz ked som zapol aplikaciu...
EDIT: No mal som vcera nastavene jedno upozornenie a v menu Badge Count mam Overtude+today. Upozornenie zasvietilo az teraz ked som zapol aplikaciu...
Odpověď na mojí otázku nemáte? Jak udělat, abych viděl věci v mém kalendáři (kt. se syncuje s google calendar) v aNote?
-
- iPhone guru
Fanuš píše:Kdyz si to ulozis jako novou To-Do poznamku s datem a bez alarmu a v nastaveni si nastavis aby se ti zobrazovaly Badges na "Today" tak to urcite pujde. Ty Badges (cislo v cerveny kouli) mi o pulnoci naskoci i kdyz je aplikace v multitaskigu vypnuta.
Tak po polnoci sa nic nezmenilo. Odinstaloval som aplikaciu a zasa nainstaloval a nic. Proste udalost sa objavi az po spusteni aplikacie... Inak nie... Skoda no...
-
- iPhone expert
Jj, mam stejnou zkusenost. iOS 4.1 a Badges se mi updatujou jen pri spusteni aplikace. Maji tam asi nejakej bug.
---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
No me to prave na tom iOS 4.1 funguje. Jeste me napada - mate zaply/pouzivate notifikace? Awesome Notes tam nejsou vypsany, ale mohlo by to hrat roli kdyz Badges jsou vedeny jako Notification.
To nejde, v (Google) kalendari mas jmeno eventu, misto, zacatek a konec eventu, vsechno mozny co v Awesome Note neni - tam je to proste jenom poznamka s datem. Kdyztak v aplikace je kalendar, ve jsou ty To-Dos prehledneji vypsany.
Hnykda píše:Odpověď na mojí otázku nemáte? Jak udělat, abych viděl věci v mém kalendáři (kt. se syncuje s google calendar) v aNote?
To nejde, v (Google) kalendari mas jmeno eventu, misto, zacatek a konec eventu, vsechno mozny co v Awesome Note neni - tam je to proste jenom poznamka s datem. Kdyztak v aplikace je kalendar, ve jsou ty To-Dos prehledneji vypsany.
-
- iPhone guru
Ja tu aplikaciu nemam medzi hlaseniami v iPhone. Dost divne...
Ale ne, ona tam bejt nema. Ja to myslel jeste jinak. Badges jsou taky notifikace, ne? No takze kdyz jsou Notifications vypnuty tak by ty Badges nemusely naskakovat. Je to jen teorie, sam tomu moc neverim ale pozdeji to vyzkousim.
Edit: Tam tim to fakt neni, Badges se mi obnovily i s vypnutymi Notifications.
Edit: Tam tim to fakt neni, Badges se mi obnovily i s vypnutymi Notifications.
-
- Administrator
zeptam se jinak, spis vice obecne, uvazuju ze si tu aplikaci poridim, cekam od poznamek ze se nechaji zamknout, co dalsi funkce ? je to dobra aplikace, nahradimi i kalendar v iPhonu?
lze kalendar v MACu (iPhonu synchronizovat s touto app ?
lze kalendar v MACu (iPhonu synchronizovat s touto app ?
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Kalendář ti nenahradí. Primární jsou tam poznámky.
Můžeš si tam dělat ToDo poznámky, které se ti (ne)objeví jako Badges u ikony aplikace. Ty ToDos si sice můžeš zobrazit v aplikaci jako kalendář, ale tím to hasne. K tomu ti spíš poslouží jiné aplikace, hlavně kvůli synchronizaci úkolů s kalendářem, který AwesomeNote nenabízí.
Co je naopak nesmírné plus Awesome Note je synchronizace poznámek s Google Docs nebo Evernote.
Můžeš si tam dělat ToDo poznámky, které se ti (ne)objeví jako Badges u ikony aplikace. Ty ToDos si sice můžeš zobrazit v aplikaci jako kalendář, ale tím to hasne. K tomu ti spíš poslouží jiné aplikace, hlavně kvůli synchronizaci úkolů s kalendářem, který AwesomeNote nenabízí.
Co je naopak nesmírné plus Awesome Note je synchronizace poznámek s Google Docs nebo Evernote.
Kalendář ti skvěle nahradí "Todo" s "Notebook" - jsou obě dvě provázané takže plní funkci awsome note - s tím že máš free účet na Toodledo. Synchronizace je i s google calendar, takže se ti vše z Todo kopíruje i do nativního kalendáře v iphonu. Moje volba. Avsome Note mě prostě zklamalo v tom, že nesynchronizuje s google calendar. Proto Todo 

Naposledy upravil(a) Hnykda dne sob úno 05, 2011 6:22 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Administrator
ok diky za info kluci
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

AppStore
Stránka aplikace
? KEY FEATURES!!
- Insert images into notes
- Insert a map into notes
- To-do notes
- Alarms (Notifications) (iOS 4)
- Calendar view in every folder
- Full sync with Google Docs and Evernote
- Transfer notes to Evernote and Google Docs
- Clickable links (web/email address, phone number) in read-only mode
- Customize notes and folders (icon, font, theme)
- Passcode protection for each folder and startup.
- Thumbnail/List/Todo/Diary view in every folder
- Email notes directly from the app
- Full Landscape Support
- Full Text Search
- Quick Memo (Text and handwriting)
- Bluetooth Note Transfer
- Backup over Wi-Fi
- Send notes via text message (SMS) (iOS 4)
- Print note (iOS 4.2)
[Intuitive User Interface]
- Simple and easy to use
- No Internet connection required
- Full support Landscape mode
- Lock the display screen from rotating
[Organize into folders]
- Create, edit and save notes into categories.
- Customize folders with cool color choices and unique icons
- Create, edit and delete folders
- Access to all notes in All Note category
[Customize notes]
- A wide variety of theme backgrounds
- Easily change backgrounds
- Choose font and font size for each note
[To-do notes]
- GTD-friendly to-do notes
- Set due date, repeating and priority
- Checklist, shopping list, to-do list
- Repeating to-dos
- Badge on main screen
- Alarm to-dos
[Post-it style Quick Memo]
- Quickly access up to four sticky memos
- Text and Handwriting
- Save as notes
[Easy note-taking]
- Fast input
- Quickly add memos and notes
- Edit your own note title
- Cut, copy, paste and undo/redo
- Provides a button to close keyboard
[Multiple View and Sorting]
- Thumbnail/List/To-do/Diary view mode for each folder
- Sort notes by name, date created, date modified, due dates and priorities
COOL features are on the way!
Check out update information at Support site.
? Visit at bridworks.com

Toto není klasická ToDo aplikace. Slouží primárně jako "poznámkový blok". Úkoly jsou tam jenom funkce navíc.
Osobně mi předprogramované Notes nestačí. Poznámek mám něco přes 260 a v AwesomeNote se dají jednoduše organizovat do složek (při přidávání poznámky lze velice rychle vybrat složku => velké, barevně rozlišené taby).
Veliká výhoda je, že každou poznámku můžete 2 kliknutími změnit na úkol a naopak.
Používám ji ve stylu "brainstormingu". Vše co mě napadne a nechci to zapomenout, si tam napíšu. Později se k poznámkám vracím. Organizují je, dělám z nich úkoly apod.
Nastavíte si typ složky (ToDo nebo Notes) a když dáte přidat novou poznámku, tak pozná v jaké jste složce a vytvoří podle toho úkol nebo poznámku.
K ToDo i k poznámkám je možné přidávat fotky, lokací, URL a další. Široké možnosti řazení, třídění... Vyhledávání je samozřejmostí.
Velmi užitečnou funkcí je synchronizace s Evernote. Máte tím pádem přístup k poznámkám odkudkoliv (webová verze nebo aplikace na počítači) Neorganizuje se to tam sice tak jednoduše, ale je to použitelné. Hlavně když "zpracováváte" hodně poznámek naráz.
Hlavní výhody:
- dokonalé UI => intuitivní, "lehké", rychlé a jasné
- možnost měnit rychle poznámku na ToDo a naopak
- možnost "bleskového přidání" poznámky -> neotevře se vám okno, kde musíte vyplnit hromadu údajů, ale jen malé textové pole, do kterého napíšete poznámku nebo úkol (když máte čas, tak se k nim vracíte a přidáváte jim další atributy)
- umožní jednoduše, rychle, dlouhodobě organizovat poměrně velký počet poznámek; mám poznámek něco přes 260 a skoro vždy najdu to, co zrovna hledám během pár vteřin
- synchronizace s Evernote
Aplikaci rozhodně doporučuji. Věřím, že v kombinaci s iPadem to musí být ještě silnější nástroj na organizování myšlenek. Ještě jsem se ale nerozhodl zakoupit i iPad verzi.
EDIT:
Mam 2Do, NotifyMe, Things, ale nakonec jsem se stejně vrátil k používání ToDo v Awesome note, myslím, že to je hlavně tou možností měnit poznámku na úkol
- Fifik
- Klub čistého iOS
Keď víde iOS 5 tak mi budú vyskakovať úlohy a poznámky na Lockscreene. Nestratí potom táto aplikácia zmysel ?
iPhone 11 Pro Max, iPad Pro, Apple Watch 4 44mm, AirPods Pro, MacBook Air!
Kdyz pouzivam klasicky origos kalendar z iphonu, jak dostanu veskere info co zde mam do anote? Co to umi vse vice?
-
- Moderator fóra
Přemyslim že ji koupim, mam verzi lite, pokud koupim plnou, zustanou mi data nebo je budu muset davat znovu do plne verze?
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
-
- Klub čistého iOS
Awesome Note
Data sa daju exportovat a importovat.
Lite je obmedzena iba na 10 zaznamov, inak funguje vsetko.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
A jak teda dostanu poznamky, narozeniny, schuzky z origos kalendare do anote?
-
- Moderator fóra
Asi jedine pres google docs.
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
-
- Moderator fóra
Anndy píše:Data sa daju exportovat a importovat.
Kdepak nefunguje, sync s every notes a dalsi veci jsou jen ve full verzi. Ale moc se mi to líbí asi to koupím, byva to nekdy free? Asi ne když to ma lite verzi. Je to stejne par korun

iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Klub čistého iOS
Awesome Note
Tak sorry. Uz to bolo davno, co som lite pouzival.
Par mesiacov som cakal na zlavu, ale nic. Tak som to kupil za 2,99€. Ja to ale pouzivam iba na poznamky. Na kalendar a udalosti pouzivam ine.
Par mesiacov som cakal na zlavu, ale nic. Tak som to kupil za 2,99€. Ja to ale pouzivam iba na poznamky. Na kalendar a udalosti pouzivam ine.
-
- Moderator fóra
Tak už jsem koupil plnou verzi, bohuzel z verze lite se tam neobjevilo nic 

iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Moderator fóra
Up
od predposledniho updatu nefunguje zmena pozadi u poznamek
Sice jsem si vymenil par mailu a poslal screen s tvurci programu ale zatim bez vysledku
od predposledniho updatu nefunguje zmena pozadi u poznamek

Sice jsem si vymenil par mailu a poslal screen s tvurci programu ale zatim bez vysledku

iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Klub čistého iOS
Mno, posledny update (dnes som stahoval), tak to funguje.
-
- Moderator fóra
Ani ten vcerejsi to neresi bohuze. U 3G ne, drive to fungovalo ted proste nelze zmenit pozadi u poznamky, když dam zmenu jako by se rozmaze spodek, kde se drive objevovala pozadi a tim to hasne. Nic tam neni 

iPhone SE 2022
iPhone SE 2022