Macbook Pro a nabijanie baterky
Macbook Pro a nabijanie baterky
čaute , mal som mac mini a ten bol stále pripojený , predtým som mal notebook ktorý bol stále v nabijačke a zničil som si tym baterku , vobec sa už nedá nabiť , a teraz som si kupil macbook pro , druhý deň , a tiež ho mám stále na nabíjačke , je dobré keď tam je ? nepokazí sa tým bateria ako na bývalom notebooku?.. či radšej nechať nabiť vybiť a tak?
-
- Starý pes fóra :)
Re: Macbook Pro a nabijanie baterky
Řeknu ti to asi tak. Mám 15" MBP přes dva roky, většinu času jedu připojený na nabíječce, a žádný pokles kapacity zatím nepozoruji.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- iPhone expert
stejnak bych jednou za cas vybil a nabil...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
-
- iPhone expert
Pokud umíš anglicky, tak si můžeš přečíst názor Applu na nabíjení. Prostě je dobrý jet třeba půl hoďky na baterii, a pak to dobýt, aby se stav baterie pořád "měnil".For proper maintenance of a lithium-based battery, it?s important to keep the electrons in it moving occasionally. Apple does not recommend leaving your portable plugged in all the time. An ideal use would be a commuter who uses her notebook on the train, then plugs it in at the office to charge. This keeps the battery juices flowing. If on the other hand, you use a desktop computer at work, and save a notebook for infrequent travel, Apple recommends charging and discharging its battery at least once per month.
MacBook Pro (2008)
aha jasné viem po ang , takže idem to robiť ako odporúčaju vybiť nabiť aspon raz do mesiaca , aj viac krát , kým som doma ho mám na nabíjačke skoro stále , ďakujem za rady
-
- Mírně pokročilý
Já mám MBP necelý rok a pokles baterie jsem pocítil tak o 40%. A to ho nemám pořád zapojený do sítě. Možná, že dělám něco špatně. Nevíte co?
iPhone 4 16GB Black O2 CZ
iPhone 5s 32GB Gold O2 CZ
Apple WATCH Sport
MacBook Pro (Unibody) 15,4. Intel Core 2 Duo 2,53 GHz. 8 GB DDR3 SDRAM (1333MHz). OS X El Capitan 10.11.4 Beta
Apple TV
Magic Mouse
Wirelles Keyboard
iPhone 5s 32GB Gold O2 CZ
Apple WATCH Sport
MacBook Pro (Unibody) 15,4. Intel Core 2 Duo 2,53 GHz. 8 GB DDR3 SDRAM (1333MHz). OS X El Capitan 10.11.4 Beta
Apple TV
Magic Mouse
Wirelles Keyboard
-
- iPhone expert
Možná máš vadnou baterii. Mě u původní baterie klesla životnost během roku a půl na 7%. Teď mam novou a všechno je v pohodě.
MacBook Pro (2008)