Aplikace pro blokování určitého čísla
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Aplikace pro blokování určitého čísla
Potřeboval bych poradit, jestli neexistuje oficiální aplikace pro zablokování čísla, které mě neustále obtěžuje. Kdykoliv jsem něco našel, tak to bylo přes Cydii a podobně. Nevíte někdo, jestli není něco, klidně i placeného, přímo na iTunes? Předem dík
Re: Aplikace pro blokování určitého čísla
Na AppStore bohužel nic takového není..
Jak říkáš, jedině na Cydii.
Jak říkáš, jedině na Cydii.
Tak to je na .... Moc se mi do toho zasahovat nechce. Tak snad brz nějaká dobrá duše něco vymyslí:)
Ono to není o tom, tu aplikaci vymyslet, ono jde o to, aby Apple tu aplikaci schválil...
Jasně, to chápu, ale příjde mi, že zrovna tohle je aplikace, která by mnoha lidem usnadnila život. Když už jsou aplikace, které umožňují, aby to zamaskovalo vaše číslo a podobně, mohli by povolit i tohle.
ako sa vola ta aplikacia? kludne aj na cydii
dakujem

-
- Host
Nebo MCleanner-taky Cydia