Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Podle mě nejlepší alternativní internetový prohlížeč na Iphone.Slušná rychlost,dokonalý fullscreen režim kde máte vše k dispozici.Po klepnutí dvěma prsty na displej vyjede menu kde máte mimo jiné k dispozici překladač stránek!!,stahování souborů.Jediné malé mínus je trochu pomalejší přetáčení displeje.Jinak paráda!
[/itunes]
Naposledy upravil(a) iTukan dne stř dub 17, 2013 8:03 am, celkem upraveno 2 x.
Důvod:doplněno info z iTunes
Musím říct, že to je opravdu pecka a to já na Safari opravdu nedám dopustit. Umí toho už tak hodně a navíc nabízí instalaci dalších plug-inů. Navíc očekávám že jejich počet do budoucna vzroste.
Jedna z funkcní kterou např. hodně ocením já je přejetí na konec stránky. Doporučuji si přečíst FAQ, kde se uvádí např všechna použitelná gesta (např. ťuknutí třemi prsty zobrazí tzv. Scrollpad, pomocí kterého rychle přescrollujete doprostřed nebo nakonec stránky)
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
koukám samá chvála ... tak jsem si to také koupil zatím z toho mám smíchané pocity ... ten vyhledávač googlu by mohli dát vedle zadávání wwwadresy ... a jak můžu hledat slova na té stránce ? nejvíce se mi líbí ten překládač
Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím , mějte se mnou strpení !? Co vím, napovím. Co nevím, vymyslím ! [iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB] [iPhone 5 black16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours] Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E ASUS G55V|WIN7
Samozrejme,ale musis do nastaveni iPhone(nie nastavenia v aplikacii iCab).Tam to najdes v iCab-Other-Open At Launch.Tam je aj nastavenie domovskej stranky.
tak už mi to funguje , musel jsem odškrtnout "private browsing" sice nevím jaký to mělo vliv ale už to jede asi tím taky nahradím Safari ... škoda že to nejde nastavit jako výchozí prohlížeč. když třeba něco zadám v políčku hledat v iPhone nebo když v emailu kliknu na link tak se mi to otevře v Safari ...
Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím , mějte se mnou strpení !? Co vím, napovím. Co nevím, vymyslím ! [iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB] [iPhone 5 black16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours] Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E ASUS G55V|WIN7
No,to je fakt asi jedina vada,ale zialbohu s tym nic nenarobime,je to obmedzenie zo strany Apple .Ja to riesim,ako som uz spominal,skopirovanim odkazu a pastnutim do iCab.Je to sice trochu zdlhavejsie,ale zvykol som si.Za ten komfort(hlavne fullscreen) to stoji.
mno v nastavení/obecné/omezení a tak když zrušíte safari tak se vám skryje ale nevím v čem se otevře odkaz když na něho kliknete ... EDIT: tak jsem to zkusil jak jsem to napsal a bohužel neotevře se to v ničem ...
OT: já bez jailbreku bych si to neuměl představit ... používám více nejednu aplikaci z Cydie ...
Tak som si to stiahol a som spokojny. Je to fajn. A najviac ma tesi ze je tam aj download... Cize aplikacie na stahovanie z netu mozem z iphone zmazat...
Netusite jestli se nejak da zmenit defaultni browser? iCab se mi libi, nicmene treba odkaz z mailu se mi otevre v Safari, Reeder umi taky poslat odkaz do Safari a do iCabu ne, takze je to takove pouzivani 2 browseru coz mi moc nevyhovuje.
Diky, DD
--- iPhone 7 iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil Macbook Pro 13" 2017 iMac 21.5" late 2012 Apple Watch 3 Sport 42mm
Simir77: je to jednoduche. Vyplníš prihlašovací údaje -> das "+" a "save forms" -> pak se prihlasis. Pak musis jit do nastaveni a tam zaskrtnes "auto fill out forms". KdZ znova prijdes na konkretni web, pockas +- 5s a ono se to samo vyplni. Kdyby si mel otazky tak: 223205778
Nevím zdali mám něco špatně nastavené ale jakmile icab hodím dolu a otevru třeba počasí či hru a následně se chci vrátit k icabu,tak tam mám jen Home stránku a zadnou jinou kterou jsem tam měl.
MiniBook Lenovo 1.60 GHz Windows 7 Ipad 16 GB WiFi Macbook Air Game center:simir77 Twitter: Simir7777
simir77 píše:Nevím zdali mám něco špatně nastavené ale jakmile icab hodím dolu a otevru třeba počasí či hru a následně se chci vrátit k icabu,tak tam mám jen Home stránku a zadnou jinou kterou jsem tam měl.
Ešte sa pozri,či máš v nastaveniach(nastavenia iPhone,nie priamo v browseri) iCab-Open at launch-Last session!