No, pocasim to mohlo byt, ale to se mi moc nezda. A je faktem, ze jsem po navratu ke sklenenym zadum dalsi problemy nepozoroval a to je dnes tady pod mrakem stale...... Nikdy pred tim jsem zadne problemy s GPS nemel, ani na 3G ani na 3GS a nebo 4 , a to ani v bource, a nebo pri snezeni,na delsich cestach apod. Teprve dnes jsem je poprve pocitil a to dost vyrazne. ....I kdyz nevylucuji, ze to nemuselo byt kovovymi zady, ale treba nejakym probmem prijimace GPS v TT drzaku.....ale to mne napadlo ,jako prvni ,a tak jsem dal iPhone pri zpatecni ceste z Prahy do puvodniho pasivniho drzaku a ty vypadky, konkretne 2 (jeden na cernem moste a druhy asi za 15 minut na dalnici za Prahou) se opakovali. A nebyli nijak kratinke, ale slo o treba i 3 minuty....Ted jsem zkousel jezdit s navigaci kolem Pardubic pri zarizovani dalsich veci , opet s puvodnimi zady, a zadne problemy s vypadky jiz nepozoruji..... Muze to mit samozrejme X jinych pricin, ale u mne ta kovova zada "prohrala" , uz jsou pryc- i prodana..... Pokud se ale ty vypadky budou opakovat, hned zitra mam dalsi dlouhou cestu do Polska, pak budu vedet, ze to zady nebylo a ze musim hledat pricinu jinde, mozna i v TT drzaku.....
EDIT : Tak jsem to vcera zkousel na dlouhe ceste s originalnimi sklenenymi zady a signal GPS mi nevypadnul ani jednou. Takze pocasim to nebude, celou cestu prselo , misty snezilo a bylo pod mrakem......A navic s podobnym problemem se potkal i jiny znamy, ktery si je take koupil, je nastvany. Je z Prahy ,zkousel to dost intenzivne a vecer , kdyz jsme si volali, tak rikal, ze se mu behem dne opakovane nekolikrat ztratil signal, coz neni prilis obvykle.TT drzak nema, ma nejaky pasivni a s 3GS ani se sklenenymi zady na 4 problemy dodnes nemel zadne... Dal tam tedy zpet puvodni sklenena a problemy jsou pryc..... Mozna to bude individualni, muj prodejce Apple mi naopak rikal, ze zadne takove problemy nema.....ale v kazdem pripade to nebude bezproblemovy vyrobek, i kdyz je skutecne velmi pekny a efektni. Ale to jsou i ta sklenena zada...