Vtipy pro iPhone
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Vtipy pro iPhone
Rád bych dal do pozornosti aplikaci, kterou jsem si dnes koupil - je to sbírka vtipů (http://itunes.apple.com/cz/app/vtipy/id403103582?mt=8). Grafika je "velmi jednoduchá", přímo na tom mohli zapracovat trochu víc, ale obsah je výtečný (tedy alespoň mně se líbí, i za takou cenu). Tedy doporučuji, i když je to v slovenštine
.

-
- Starý pes fóra :)
Re: Vtipy pro iPhone
Zaujímavé ale drahé.Dať 2,99 eur za niečo čoho je plný web a zdarma?
iPod, iPhone and iPad Firmware Download
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
-
- iPhone expert
Nápad dobrej, ikona hnusná, cena strašná 

iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
-
- Administrator
je to spis takovej pokus o reklamu myslim .. napad nic moc, aplikace za ty penize naprosty nesmysl .. zdarma - ano a to mozna ..
za penize ..
za ty penize si ted mohu koupit Assassin Creed nebo do nedavna MMA .. clovece neblazni ..
lock
za penize ..
za ty penize si ted mohu koupit Assassin Creed nebo do nedavna MMA .. clovece neblazni ..
lock
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.