Ahoj mám iPhone 2g a chtěl bych se zeptat jestli existuje,nebo znáte nějakou aplikaci, kterou bych mohl točit na iPhonu a obraz by se mi ukázal na Notebooku.
Příklad. Auto RC model s iPhonem a rád bych se díval na video.Existuje něco takového?
Aplikace pozorování iPhonu
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Senior uživatel
Aplikace pozorování iPhonu
Follow me on instagram - Skoty (PS: mám na profilovce fotku pepsi)
iPhone 2G Totality Expert
-
- Senior uživatel
Re: Aplikace pozorování iPhonu
Je to vážně na 100%....nechci vyhodit 5$
-
- Moderatorka fóra
Dívám se na to a píšou tam, že to funguje s aplikacemi, které jsou založené pro webkameru jako youtube, skype atd. Počítám s tím, že jako samotné to nebude, že to spustíš a bude to přenášet obraz, jak ty si představuješ.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
- rony
- Klub čistého iOS
Prenos pohybliveho obrazu z objektivu fotaku - nehrozi. Ty mas naviac 2G iPhone. Dvakrat nehrozi. Teoria je jedna vec. V praxi by totiz musel iPhone pocitat snimany obraz, enkodovat ho a po wifi kamsi posielat.
Teoreticky by slo - ale neporadim ziadne app - keby to periodicky fotilo, cojaviem kazdych 5 sekund a uploadovalo na nejaky server fotky.
Teoreticky by slo - ale neporadim ziadne app - keby to periodicky fotilo, cojaviem kazdych 5 sekund a uploadovalo na nejaky server fotky.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Starý pes fóra :)
Mne iWebcamera ,funguje ako klasická webkamera pripojená k počítaču.Je potrebné mať však nainštalované aj drivre stiahnuteľné z tejto stránky http://www.drahtwerk.biz/EN/Products/iP ... ivers.aspx
Skype ju v pohode detekuje.
Skype ju v pohode detekuje.
iPod, iPhone and iPad Firmware Download
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
-
- Senior uživatel
Normálně sem zapl cycoder dal iPhone do obalu a izolepou přilepil k RC modelu a pak sem se na to podíval a je to uplně užasný takový psycho pohledy a normálně ají dobrákvalita jen by bylo fajne kdybych to mohl vidět na notebooku jako online