iPhone a onkyo
-
- Host
iPhone a onkyo
Nemá někdo zkušenost s připojením iPhone (iPod) s AV receiverem ONKYO?
Pokial ti nie su zname pravidla tohto fora tak by si si ich mal prestudovat. Linky na e-shopy tu nepostuj, daj tu obrazok resp presny nazov zariadenia, ludia si to najdu. Paly
Pokial ti nie su zname pravidla tohto fora tak by si si ich mal prestudovat. Linky na e-shopy tu nepostuj, daj tu obrazok resp presny nazov zariadenia, ludia si to najdu. Paly
Apple TV 2
iPad 2 32GB
IPhone 5 32GB
iPhone 4 16GB
iPhone 2G 16GB, firmware 3.1.2
iGPS360
iPad 2 32GB
IPhone 5 32GB
iPhone 4 16GB
iPhone 2G 16GB, firmware 3.1.2
iGPS360
-
- Moderator fóra
Re: iPhone a onkyo
Zkušenost nemám, ale propojit iPod (iPhone) můžeš vhodným kabelem do vstupu Aux s jakýmkoliv zesilovačem nebo receiverem. Kabel by měl být typu Jack 3,5 - 2 Cinch (L+R). Propojíš sluchátkový výstup iP s receiverem. Hlasitost na iP nastav nejprve max pod 1/3 úrovně, pak teprve přidávej nebo ubírej. To aby ti to neutrhlo membrány repráků v bednách.
-
- Moderator fóra
...i když mi nějak uniká smysl takové kombinace. Mít doma mašinu od Onkyo a k tomu připojovat mp3 přehrávač???? Vsadím se, že existují lepší zdroje signálu, ale budiž, proti gustu...
-
- Mírně pokročilý
-
- Starý pes fóra :)
když už reciever tak toto: http://www.ferguson-digital.cz/products ... index.aspx
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
No jednak po propojení umí receiver tzv. vylepšovat zvuk z iPhonu/Mp3 , dále video do tv.
Už jsem koukal na nějaký DOCK od onkya a pár dalších tak ještě něco bezdrátového..
Už jsem koukal na nějaký DOCK od onkya a pár dalších tak ještě něco bezdrátového..
-
- Klub čistého iOS
mam onkyo 507 a dock up-a1. pretahnout video na televizi se mi zatim jeste nepodarilo (nevim, jestli to neni zalezitost az modeloveho roku 2010-tzn receivery s osmickou na konci). nicmene co do zvuku, ovladani je to parada. dalkacem se listuje primo v menu prehravace, zvuk je mnohem lepsi nez pripojeni skrz jack konektor. navic funguje nabijeni, takze se da pouzit i jako napajeni pri pripojeni pres 3G.
-
- Host
Jo já se svým onkyo propojuji jak bylo psáno výše.Jack 3,5 cinch druhá strana.Používám to ale hlavně pro hudbu z Pc.
Iphone 5 16GB White