Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
pre mňa to nieje zbytočný dolár. pretože keď som písal napríklad s priateľkou veľa sms tak mi iOS nepísalo pri každej sms ale napríklad pri každej raz za hodinu.
Při sms, které přišly ve stejné minutě, se datum a čas napíše pouze před první zprávu. Každopádně je divné v aplikaci sms, když mám seznam sms od různých lidí, tak mám u některých datumy a někdy tam mám "Yesterday". Nemám tam "Včera" ale anglicky Yesterday i přesto, že mám nastaven v iPhonu český jazyk
já používám na biteSMS + iphonedelivery ... vyřešilo to jak fotky, tak i doručenky a ještě ten čas ... někomu to příjde zbytečné já to ani tolik nepotřeboval (ten čas) ... ale když jsem si jednou četl sms tak sem byl hodně překvapenej že tam ty časy nejsou má to každej mobil, tak jsem se divil že to nemá ten "nejlepší mobil světa"
Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím , mějte se mnou strpení !? Co vím, napovím. Co nevím, vymyslím ! [iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB] [iPhone 5 black16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours] Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E ASUS G55V|WIN7