App: Záznam o práci /Hľadám/
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- iPhone guru
App: Záznam o práci /Hľadám/
Kedze pracujem vo vyrobe, hladam aplikaciu, do ktorej by som zapisoval denne odpracovane hodiny, pocet vyrobenych kusov, druh vyrobenych kusov...
aplikacia by automaticky spocitavala jednotlive druhy vyrobenych kusov, spocitavala by aj spolu odpracovane hodiny, popripade by sa v nej dalo nastavit pocet minut na jednotlivy kus, a to by tiez spocitacvalo...
Neviete niekto o niecom takom?
Denne v praci zapisujem:
Datum//Nazov pracoviska//Pocet a druh kusov za smenu//Pocet a druh kusov spolu od zaciatku mesiaca//Minuty jednotlivych kusov za smenu//Minuty jednotlivych kusov spolu od zaciatku mesiaca//Minuty stravene v praci//Minuty stravene v praci spolu od zaciatku mesiaca//Oznacenie nadcasu a popripade spocitavanie jednotlivych nadcasov//
Mozno by to Excel zvladol, no len ten som este nikdy nepouzil, tak neviem. Ale uvital by som skor takuto aplikaciu v iPhone. Popripade aj na PC. Dufam, ze som to napisal aspon trochu pochopitelne. Neviete niekto o niecom podobnom?
Dakujem
aplikacia by automaticky spocitavala jednotlive druhy vyrobenych kusov, spocitavala by aj spolu odpracovane hodiny, popripade by sa v nej dalo nastavit pocet minut na jednotlivy kus, a to by tiez spocitacvalo...
Neviete niekto o niecom takom?
Denne v praci zapisujem:
Datum//Nazov pracoviska//Pocet a druh kusov za smenu//Pocet a druh kusov spolu od zaciatku mesiaca//Minuty jednotlivych kusov za smenu//Minuty jednotlivych kusov spolu od zaciatku mesiaca//Minuty stravene v praci//Minuty stravene v praci spolu od zaciatku mesiaca//Oznacenie nadcasu a popripade spocitavanie jednotlivych nadcasov//
Mozno by to Excel zvladol, no len ten som este nikdy nepouzil, tak neviem. Ale uvital by som skor takuto aplikaciu v iPhone. Popripade aj na PC. Dufam, ze som to napisal aspon trochu pochopitelne. Neviete niekto o niecom podobnom?
Dakujem
-
- Mírně pokročilý
Re: App: Záznam o práci /Hľadám/
excel. jednoznacne.
iP2 8GB JB, unlock, 3.1.2 // iP3G 8GB JB, unlock, 4.0.1 // iP3G 16GB JB, free, 4.0.1 // iP3GS 32GB JB, unlock 4.0.1 // iP4 16GB JB, free, 4.1 // iP4S JB5.01
-
- iPhone guru
Tak sa v nom budem musiet naucit pracovat. Ci by vedel niekto pomoct?
-
- Mírně pokročilý
tak to sa da online iba tazko.
Najlepsie je, kupit si knihu. Najlepsie s prikladmi. Teda ne taku, co iba opisuje polozky menu. Tych je neurekom, len sa z nich da velmi malo naucit. Treba vybrat riesene priklady v exceli.
Najlepsie je, kupit si knihu. Najlepsie s prikladmi. Teda ne taku, co iba opisuje polozky menu. Tych je neurekom, len sa z nich da velmi malo naucit. Treba vybrat riesene priklady v exceli.
iP2 8GB JB, unlock, 3.1.2 // iP3G 8GB JB, unlock, 4.0.1 // iP3G 16GB JB, free, 4.0.1 // iP3GS 32GB JB, unlock 4.0.1 // iP4 16GB JB, free, 4.1 // iP4S JB5.01
-
- iPhone guru
Teraz som nieco skusal, no nikam somm sa nedostal... Hladal som aj rozne videa na nete, a coto som pochytil, ale je to brutal zlozite (pre mna)...
Asi sa na to vykaslem, alebo najdem niekoho co s tym vie narabat, lebo ja to fakt neviem, a na ucenie sa toho, teraz nemam cas. Chcel by som do tej tabulky len zadavat len pocet kusov a aby to automaticky preratalo vo vedlajsom riadku pocet kusov spolu... No obavam sa ze toto nepatri na toto forum, a coskoro to niekto zmaze. Povodne som hladal nieco take na iPhone...
Nechce niekto nieco podobne naprogramovat?
Asi sa na to vykaslem, alebo najdem niekoho co s tym vie narabat, lebo ja to fakt neviem, a na ucenie sa toho, teraz nemam cas. Chcel by som do tej tabulky len zadavat len pocet kusov a aby to automaticky preratalo vo vedlajsom riadku pocet kusov spolu... No obavam sa ze toto nepatri na toto forum, a coskoro to niekto zmaze. Povodne som hladal nieco take na iPhone...
Nechce niekto nieco podobne naprogramovat?

-
- Mírně pokročilý
je to jednoduche.
das do jednej bunky (A1)cislo napr 5 (stlpec A riadok 1)
do druhej vedla (B1)druhe cislo napr 10
do tretej vedla (C1) das: =A1+B1
a das enter. zobrazi sa ti sucet buniek a1 a b1, cize 15
ked zmenis bunku a1 alebo B1, zmeni sa ti automaticky aj C1 kde je sucet.
takto postupne si vytvoris celu tabulku. Ked zmenis vstupnu hodnotu, excel ti na zaklade vzorcov v bunkach prepocita celu stranku.
Naozaj to nie je nic zlozite.
das do jednej bunky (A1)cislo napr 5 (stlpec A riadok 1)
do druhej vedla (B1)druhe cislo napr 10
do tretej vedla (C1) das: =A1+B1
a das enter. zobrazi sa ti sucet buniek a1 a b1, cize 15
ked zmenis bunku a1 alebo B1, zmeni sa ti automaticky aj C1 kde je sucet.
takto postupne si vytvoris celu tabulku. Ked zmenis vstupnu hodnotu, excel ti na zaklade vzorcov v bunkach prepocita celu stranku.
Naozaj to nie je nic zlozite.
No tak neviem či je táto téma ešte aktívna nemám vpodlednych týždňoch čas sledovať toto fórum ale našiel som app ktorá ti asi bude vyhovovat
tu je link.
http://itunes.apple.com/us/app/document ... 94105?mt=8
dokáže vytvárať spreadsheet-y ktoré si môžeš zosynchnut z Google acc link je na free verziu ak ti bude vyhovovat tak plna verzia sa vola document 2.
Dufam som pomohol.
tu je link.
http://itunes.apple.com/us/app/document ... 94105?mt=8
dokáže vytvárať spreadsheet-y ktoré si môžeš zosynchnut z Google acc link je na free verziu ak ti bude vyhovovat tak plna verzia sa vola document 2.
Dufam som pomohol.
-
- iPhone guru
Ano, je to este aktualne. Len som nemal cas sa tomu venovat. Ale dakujem. Toto som skusal a vyzera to celkom zaujimavo. Urcite ak vytvorim tabulku, tak to bude plnit svoj ucel. Vdaka ti. Mas male bezvyznamne plus 

-
- Starý pes fóra :)
Promazáno od OT, to, kdo má větší přirození si řešte přes PM. Děkuji.
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.