Galaxy On Fire dnes zdarma (AppStore)

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Určite ju už všetci poznáte ale tý ktorý ju ešte nemajú sa určite potesia.

Appshopper link :arrow: http://appshopper.com/games/galaxy-on-fire-3d

Julek
Administrator
Administrator

Re: Galaxy On Fire dnes zdarma (AppStore)

Příspěvek od Julek »

ted jsem to nasel na itunes :) byl jsi rychlejsi :)!

je to na iphone.cz

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Black Storm
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Black Storm »

Som strasne rad,ze je aj na ip.Ja som si myslel,ze len na mobil,dakedy som to hral na sony ericssone dlhe hodiny.Jedina hra,pri ktorej som dokazal byt tak dlho,ale potom uz nudna.Uz sa tam opakovali misie a v podstate ste vedeli,co bude.Ale zhananie lodi a ked som este nasiel taku,ktoru som este vobec nevidel... :)

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Áno ja som vzdy po odohrani 25% išiel na misie na ktoré som bol takpovediac cajovy a to len preto aby mi klesol status z teran na vossk vtedy si dostal tu super loď takú zelenú má aj vlastne zbrane fakt úžasné neviem prečo ale hry tohoto typu nikdy nezostarnu.

spolak

Příspěvek od spolak »

tiez som to niekedy hraval cele dni na nokii, tak som rad ze je tu opat :D btw tu zelenu lod som nedostal, ale diki za napovedu, skusim ju zohnat :D

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Toto je tá loď.
Obrázek

spolak

Příspěvek od spolak »

hezky, ja som ale skoncil na tom bombarderi co ma nosnost 60 ton a ma tusim 5 zbranovych systemov :) ten je naj

Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?

adiooo

Příspěvek od adiooo »

čau vim že už se to neřeší, ale fakt super hra, ale je to nekonečný co? už mám asi tu nej loĎ se vším nejlepším tak nevím co teď :D koupil jsem si galaxy on fire 2 ale je to blbost nevím proč tohle je chytlavější :D

Odpovědět