Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Vadí mi, že asi stejně jako u OPlayeru nepůjde otevírat např. avi z mailu. Celkem me mrzí že aplikace 3. strany může podporovat nějakou příponu, ale pokud ji nepodporuje nativně iPhone, vůbec se v mailech nenabídne možnost "Otevři v...". Těšil jsem se, že si konečně na iPhone otevřu vtipná wmv videa co mi kolegové každé ráno v praci sypou do mailu a to bohužel...
Každopáně to vypadá moc dobře a rozhodně profesionálně.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
Spíš s OPlayerem. Ten přehrává naprosto plynule a spolehlivě všechno, co jsem mu zatím předhodil. Včetně českých titulků v srt a s celkem přiměřenou spotřebou baterie.
Vadí mi, že asi stejně jako u OPlayeru nepůjde otevírat např. avi z mailu. Celkem me mrzí že aplikace 3. strany může podporovat nějakou příponu, ale pokud ji nepodporuje nativně iPhone, vůbec se v mailech nenabídne možnost "Otevři v...".
Si si isty? Trosku sme sice offtopic, ale kazdopadne podla toho co viem, si moze kazda aplikacia zaregistrovat lubovolne typy suborov a potom kazda aplikacia ktora pouziva document controller (mail, safari...) by mala umoznit tento subor "otvorit v...". Neskusal som to cele implementovat ale myslim ze to pojde. Ak mam pravdu, potom VLC ani OPlayer toto nepodporuje len preto, lebo to jednoducho nenaprogramovali. Treba skusit napisat vyvojarom, nech to tam nahodia.
Mně se naopak zdá že VLC toho přehraje víc než OPlayer.
Z poznatků co jsem zatím získal, tak ve VLC se dá otevřít video z mailu nebo jiné aplikace, ale ve VLC se video neuloží!
Já osobně nesnáším ty nepříjemné GUI u OPlayeru a ostatních, mám rád věci pěkně udělané a systém videí s náhledem klidně i bez možnosti složek u VLC kvituji.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
Ahoj, mám takový problém. Stahl jsem si nový VLC player pro Iphone 4 a po přečtení několika návodů jsem si k avi přidal titulky srt ve stejném názvu, ale titulky se mi nezobrazují. Nemáte s tím někdo zkušenost? Prosím poraďte.
Nie, preto som sa vyssie pytal ako ich pridat... A videa z mailu sa vam ukladahu korektne? Mne ho sice otvori, ale vo vlc neostane, cez ifile som zistil ze si v priecinku documents vytvori podpriecinok inbox a tam ho ulozi, lenze vo videach ho vobec nezobrazuje... Taktiez by bodlo keby siel otvorit stream...
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2 MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2 GameCenter - BlazingUFO
No zaprve je to vepsane do noveho updatu a neni tam napsane zadne "only". Za druhe je tam napsane "Compatible with iPhone, iPod touch and iPad." Tak jsem neveděl, jestli to nahodou není chyba updatu.
Nevidím důvod hned psát poznámky jako "neumíš číst"..
Ako nechapem naozaj preco hned ten ton.Pri vypusteni VLC pre iPhone na AppStore bolo napisane all idevices a ja som sa cudoval,ze mi to neslo dat na 3G.Az potom som si vsimol,ze nizsie bolo pisane,ze je to len po 3GS
Ja nemohl najit nastaveni na titulky ale to tam asi neni zatim co? Jinak vypada to lip nez Buzz player daleko prehlednejsi ale to ze to nepodporuje titulky me docela stve takze zustavam u buzz playeru