Vidis a to presne je veci nazoru. Ja Apple docela verim tak klidne tech svych 400 kontaktu a tisicovku udaju v kalendari poskytnu na jejich server. Nejsem z FBI ani CIA a uz vubec ne ze KGB, takze mi je to jedno. Co mi ma kdo hacknout? Telefonni cislo na deti a nebo na manzelky?

Sila me.com je alespon pro me v jednoduchosti. Nastavim ucet a uz to jede. Zadny slozitosti (kdyz pominu kalendar na iPadu

). Chci pozvanku pro nekoho, klik a prijde mu do mailu - souhlasis/nesouhlasis/nevis a hups, mam to zpatky. Vim kdy, jak, co, vim to hned a jednoduse.
Fotky na web zrovna moc nevyuziju, soubory to uz je jina, super jednoduchy opet - ztahnu, otevru, upravim, odeslu. Genialne jednoduchy, stejne tak email. Pro me obrovsky bonus je jeden smtp server at jdu odkudkoliv.
Uznavam, ze je to dost drahy, ale $60 za rok uz docela jde, treba se neco stane a daji to zadarmo a nebo nejak symbolicky, pokud bude konkurence, nic jinyho jim nezbude. Bohuzel, ja jsem zatim nejak takhle komplexni sluzbu za mensi penize neobjevil. Jasne, ma dost chyb, samozrejme to chce dodelat, ale na rok jsem to zkusil a uvidime