detailný register hovorov, dat...

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
jolanek

detailný register hovorov, dat...

Příspěvek od jolanek »

Hladam app, kde by sa krasne- detailne zobrazovali informacie o volanych, prijatych hovoroch s moznostou nastavenia merania od -do. aj pre konkretne tel. cisla.
Dalej podobnu apps i pre wifi kde by zobrazovalo miesta pripojenia.

Niekde som o tom pocul/ cital a teraz to neviem najst.
Apps asi pozaduje JB, dakujem za vsetky rady.

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Re: detailný register hovorov, dat...

Příspěvek od 2L8 »

Buď vstavany program kontakty alebo CallCounter, či MobileLog.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

AnsweR
Host
Host

Příspěvek od AnsweR »

zdravim, mam taky problem naistaloval som si aplikaciu zo Cydie "call counter" vsetko mam nastavene ako potrebujem ale ked dam "charts", tak sa mi nezobrazia hovori...neviem, co s tym :)

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Podle popisu máš iPhone 2G s iOS 4.0.1. Zřejmě tím máš na mysli upravený FW 3.1.3, který se tváří jako iOS4. Pokud ano, měl by sis tuto informaci poopravit, protože pro 2G iOS4 není a nebude.
Ke tvému dotazu: CallCounter používám taky a grafické znázornění (tlačítkem Generate Chart) mi bez problému funguje. Na jakém telefonu? Viz informace v mém profilu.
Nebude tvůj problém právě v tom, že máš iOS4 na 2G?

AnsweR
Host
Host

Příspěvek od AnsweR »

mam 3G s 4.0.1 ...mne to pri stlaceni "generate charts" nefunguje, nic mi nezobrazi :( ...mozno ze tam mam nieco zle nastavene :( ...nemozes mi tu hodit screenshot ? ...thx

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Screenshot je zbytečný, žádné nastavení tohoto druhu tam není.

kacaaak
Host
Host

Příspěvek od kacaaak »

zdravim, nenasla by sa nejaka aplikacia,ktora by dokazala scitavat minuty prichadzajucich a odchadzajucich hovorov na nonJB iPhone 4? dakujem

kakawko
Host
Host

Příspěvek od kakawko »

no osobne by som ju tiez potreboval

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

Nedokonaly respektive temer zadny registr hovoru a pfedevsim podrobne uvedenych minut je vec ktera mi na iPhone vadi.
Zda se ze od apple se ho patrne nedockam takze kvuli CallCounter bych byl i hotny na iP udelat JB.
Zeptam se je CC placeny ci free popripade existuje dalsi alternativa z cydie?
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

CallCounter je placený, ale je to výborný program. Mám tarif od Vodafone, kde je do sítě Vodafone 40 minut volných za 10 Kč/měs, čili nějakých 0,30 hal/min s DPH. Po překročení tohoto limitu je cena hovoru za minutu 6,50 Kč, což mě nutí sledovat provolaný čas. V registru hovorů, který je dostupný na iPhone je toto sledování nemožné.
CallCounter má možnost nastavení období od do (u mě od 10. do 10. v měsíci), což si pak už automaticky sleduje a není třeba nic nulovat. Provolaný čas se zároveň ukazuje v kroužku na ikoně CC. Po uplynutí období se údaj z ikony automaticky vymaže a znovu se tam objevuje hned po prvním zavolání v novém zúčtovacím období (prakticky od 1. minuty).
[edit=BEAVERS JEŠTĚ]Pokud by měla debata dál pokračovat na téma CallCounter, bude to již mimo téma. Doporučuji vyhledat vlákno o CC a pokračovat tam.[/edit]
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.

Odpovědět