Aplikace na zaheslování videí [VYŘEŠENO]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
hoboj
Aplikace na zaheslování videí [VYŘEŠENO]
Schanim aplikaci co se chova podobne jako PictureSafe na fota, ale aby se dali takto chranit videa.
-
dubak
Re: Aplikace na zaheslování videí
od tej istej spolocnosti
http://itunes.apple.com/us/app/video-sa ... 66434?mt=8
http://itunes.apple.com/us/app/video-sa ... 66434?mt=8
-
Metalgirl
- Moderatorka fóra

OT: Home made *** zbytek si domyslete. 
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
samson010
- Senior uživatel

ja pouzivam Locktopus, zahesluje to ktorukolvek ikonku na iphone, ale to asi nehladas no,
JB + cydia
JB + cydia
-
Metalgirl
- Moderatorka fóra

hoboj - jak už máš tu Picture Safe, tak můžeš přímo v té aplikaci provést upgrade na Video Safe a budeš tam mít slevu na Video Safe 60 euro centů.
-
Hape
- Senior uživatel

Funguje Vám "Video safe" normálně? Mě na iP 4 16GB nenajde žádné video, ani natočené přes iP, ani stažené z PC
. Nevíte někdo, kde může být chyba, podporuje tahle app vůbec FW 4.1? Děkuji !
Naposledy upravil(a) Hape dne čtv říj 07, 2010 4:34 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
-
dubak
mne to na 3gs s tym istym firmwarom fici uplne v pohode
-
Hape
- Senior uživatel

Vidíš a já když chci přidat nějaké video, které mám mezi fotkama natočené přímo iP 4, tak po zadání "+" (jako add),mi stále píše "no videos" 
-
Metalgirl
- Moderatorka fóra

Jedině, že by bylo možné, že nepodporuje ještě zaheslování HD videí? Ale to mi připadá jako hovadina. Nicméně u mě to funguje v pořádku.
Jen mě štve, že se tam nedají přesouvat fotky a videa po vyfocení, natočení ihned. Nejdříve se to uloží do camera rollu a pak teprve se to musí importovat.
Jen mě štve, že se tam nedají přesouvat fotky a videa po vyfocení, natočení ihned. Nejdříve se to uloží do camera rollu a pak teprve se to musí importovat.
-
dubak
Metalgirl: teraz je to uz celkom fajn lebo takeho polroka dozadu bol jediny sposob ako tam dostat fotky a videa cez web/ftp alebo usb importom cez napriklad diskaid
-
Hape
- Senior uživatel

Tak to fakt nechapu, zaheslovani obrazku jde O.K, ale videa me to proste nenajde! Ma s tim nekdo s iP4 podobnou zkusenost nebo radu
EDIT: Tak vyreseno, stacilo pouze teto aplikaci povolit polohove sluzby ! Zvlastni, ale je to tak
EDIT: Tak vyreseno, stacilo pouze teto aplikaci povolit polohove sluzby ! Zvlastni, ale je to tak
-
Metalgirl
- Moderatorka fóra

Jo vidíš to, to mě nenapadlo, že by to mohlo být tím. Oni tam totiž varovali, že to máš při prvním spuštění povolit. Já to totiž udělala.
-
hoboj
Takze VideoSafe koupeno (nerekl bych ze by dali slevu) a primy prevod funguje jen na iPhone 3GS, iPhone 4, a iPad (coz nemam) a import pres FTP,WEB a USB mi nejak nejde 
-
Metalgirl
- Moderatorka fóra

Je tam sleva, ale to jsi měl zapnout Picture Safe a tam v nastaveních je možnosu upgrade a tam nabízejí slevu. Ve výsledku pak máš jednu aplikaci jak na videa, tak fotky.
Přes web mi to funguje. Musíš tam mít tu aktivní obrazovku s tím web access v prohlížeči pak zadáš tu IP adresu, co ti vypíše i s číslem portu za dvojetečkou, pak se tě zeptá na přihlašovací jméno a heslo. Jméno si dej jaké chceš, heslo je to, kterým máš zaheslovanou tu aplikaci, to je ten PIN, co tam máš nastavený a přihlásíš se. Po celou dobu obrazovka s web access musí být zapnutá.
Přes web mi to funguje. Musíš tam mít tu aktivní obrazovku s tím web access v prohlížeči pak zadáš tu IP adresu, co ti vypíše i s číslem portu za dvojetečkou, pak se tě zeptá na přihlašovací jméno a heslo. Jméno si dej jaké chceš, heslo je to, kterým máš zaheslovanou tu aplikaci, to je ten PIN, co tam máš nastavený a přihlásíš se. Po celou dobu obrazovka s web access musí být zapnutá.
-
makatch
- Starý pes fóra :)

iFiles takisto okrem dalšieho iného podporuje zaheslovanie nielen videí ale aj obrazkov a suborov,celých priečinkov s mediálnymi súbormi.
iPod, iPhone and iPad Firmware Download
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
-
hoboj
Metalgirl:ze tu adresu ftp://..... nikde nemuzu najit
-
Metalgirl
- Moderatorka fóra

Tak pro FTP access musíš mít vytvořený FTP server, z kterého pak budeš ty obrázky a videa importovat. Pokud FTP nemáš, tak přes web access přes prohlížeč se to dělá. Musíš mít zapnutou wifinu v iPhonu.
Najedeš do settings v té aplikaci samotné a pak:

No a tam uvidíš toto:

Tu IP adresu napíšeš do prohlížeče ve svém počítači, z kterého chceš importovat videa či obrázky. Musíš mít připojení přes wifi z tvého pc do iPhonu.
Najedeš do settings v té aplikaci samotné a pak:

No a tam uvidíš toto:

Tu IP adresu napíšeš do prohlížeče ve svém počítači, z kterého chceš importovat videa či obrázky. Musíš mít připojení přes wifi z tvého pc do iPhonu.
-
hoboj
Diky za podrobny navod, ale to bude asi ten problem, ze neudelam mezi noutbukem a iPhonem, WiFi pripojeni 
Asi mi nezbude nez pockat na JB a nahazet to tam pres kabel.
Asi mi nezbude nez pockat na JB a nahazet to tam pres kabel.
-
Metalgirl
- Moderatorka fóra

Jejku, tak v té aplikaci samotné je ještě USB IMPORT ne snad. Tak zapni si tu aplikačku a v settings vyber USB import no a naházíš si to do toho přes kabel přímo. Prohlížel sis vůbec celou tu aplikaci?
-
hoboj
Prohlizel, to bylo to prvni o co jsem se pokousel, ale stale se mi to nedari. Nekde delam chybu, ale jsem kratky na to prijit kde. 
-
Metalgirl
- Moderatorka fóra

Úplně jednoduše. Připoj iPhone k PC, zapni iTunes. V iTunes se přepni do záložky Apps, v té záložce sjeď dolů a dole budeš vidět File Sharing. V tom File Sharing je aplikace PS. Klikni na ni a objeví se ti možnost add, klikneš na to, vybereš obrázky, videa, která chceš importovat.

Až se ti dokončí přidání v iTunes, tak pak zapneš aplikaci a vejdeš do nastavení a tam vybereš USB Import. V tom nastavení uvidíš, že máš obrázky available k importu a tam nějaké číslo Photos, pod tím je Import Pictures, tak na to ťapneš. Vybereš potom složku, do které to importovat a obrázky se ti přidají do té aplikace. Hotovo. Ten samý princip je i pro videa a je to importování přes kabel z PC do té aplikace.

Až se ti dokončí přidání v iTunes, tak pak zapneš aplikaci a vejdeš do nastavení a tam vybereš USB Import. V tom nastavení uvidíš, že máš obrázky available k importu a tam nějaké číslo Photos, pod tím je Import Pictures, tak na to ťapneš. Vybereš potom složku, do které to importovat a obrázky se ti přidají do té aplikace. Hotovo. Ten samý princip je i pro videa a je to importování přes kabel z PC do té aplikace.

-
hoboj
Moc dekuji za navod, priznavam ze bych to bez nej nezvladl. 
-
House_MD
- Starý pes fóra :)

Vyřešeno? Můžeme LOCK?
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
Hape
- Senior uživatel

Já myslím, že vše bylo řečeno a vyřešeno 
Tak LOCK
Tak LOCK