Zdravím, mam mensi problem, aktivoval jsem jsi net u T-mobilu ale nefunguje mi, volal jsem na operatora a ten me rekl ze net uz je aktivni. Bohuzel v telefonu nejde a to mam zaply 3G mobilni data i datovy roaming. Predtim jsem pouzival FAKE VPN abych zamezil pripojeni na net kdyz u T-mobu to nejde vypnout. tedka jsem ho teda odintaloval a internet jak nasvinu nejde dal
Nesetkal se nekdo stim ? Nebo nema byt jeste nejak nastaveny VPN? Pokud nekdo vite prosim poradte. Diky, jelikoz sam nevim co bych stim mel delat.
co znamena nejde? ak ti pise chyba PDP autentifikacie tak viem co s tym, presne toto som zazil asi pred tyzdnom s datovou easy kartou... upresni teda co to robi
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2 MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2 GameCenter - BlazingUFO
otevru safari dam nejakou stranku a napise me to : "Nelze aktivovat mobilni datovou sit" odkliknu a pak ze "nelze otevrit stranku - safari nemuze otevrit stranku, protoze neni pripojeni k internetu"
ponuklo ti itunes carrier settings? ked nie tak skus reset nastaveni siete, ked ani to nepomoze tak chod na predajnu a trvaj na tom nech to rozchodia....
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2 MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2 GameCenter - BlazingUFO
nasteveni site jsem uz restartoval, Itunes jsem jeste nepripojoval jelikoz nejsem doma, to zkusim jak prijdu dom. JInak pojedu do te prodejny no , ale zas nechci prijit o data kdyz me to rozeserou cely...
EDIT: takže už jsem zkoušel i připojení k iTunes a žádná změna se nekonala... takže jedu asi do T-Mobilu..
skus restore este predtym... po restore si znova nacita carrier settings a mohlo by to zacat chodit... ak nie tak potom tym chod... a ak sa ta budu pokusat ze chyba je v iphone a mas ho reklamovat tak im never, to skusali aj na mna
Problem bude v tvem iphonu ne u tmobile, muze to byt zpusobeno tim fake vpn, i resetu sitovych nastaveni muze nekde v ios zustat zbytek takze jako posledni moznost restor bez obnovy.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
Hoši, aj mne sa to stáva často. Ja si vždy vypínam 3G a prístup do internetu, ak ho potrebujem tak zapnem 3G a prístup do internetu. Vždy to skúšam tak, či mi načíta počasie - WeatherPro, keď nefunguje a vypíše že nie som pripojený na internet, no tak skúsim 3G a prístup do internetu vypnúť, zamknúť screen - lock, a znova odomknúť, dostať sa do nastavení a znova zapnúť 3G a prístup do internetu. Takto keď sa s tým hrám, tak sa to predsa nejak rozbehne. Alebo vyskúšajte počkať pár minút, či sa náhodou nenačíta net.
iPhone 6S Space Gray 64GB iOS9(od 10/2015)Telekom Macbook Pro Retina L 2013(3/14) iPad Air silver (12/13)32GB iPhone 6 silver 16GB iOS8 iPhone 5S silver 16GB iOS7(od 11.13-10/14) IPHONE 4S 16GB (10/11-10/13) IPHONE 3G 8GB (6/09-10/11)
BlazingUFO píše:co znamena nejde? ak ti pise chyba PDP autentifikacie tak viem co s tym, presne toto som zazil asi pred tyzdnom s datovou easy kartou... upresni teda co to robi
Mne to teraz píše, PDP autentifikáciu, chybová správa. Ako to môžem vyriešiť? -restore, update carrier settings, iný telefón, airplane mod.. vyskúšal som asi všetko, stále to isté.
EDIT: vyriešil som to reklamáciou u operátora, do dvoch dní vyriešené.