iPhone 4 - postřehy, zkušenosti, otázky
-
- Pokročilý uživatel
Re: iPhone 4 - postřehy, zkušenosti, otázky
Len ci to nebude tym, ze zvuk zo sluchadla sa prenasa aj do mikrofonu, ktory je hore... Skus pri hovore horny mikrofon zakryt prstom.
iPhone XS Max 256GB - Space Grey (iOS 12.1)
iPad Pro 9,7 128GB Wifi Cellular - Space Gray (iOS: 12.1)
-
- Mírně pokročilý
Necituj poslední příspěvek, citace smazána, přečti si pravidla fóra. Metalgirl
To mě nenapadlo čoveče,ale já ani nevím kde ten druhý mikrofon je
To mě nenapadlo čoveče,ale já ani nevím kde ten druhý mikrofon je

MiniBook Lenovo 1.60 GHz Windows 7
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
Game center:simir77
Twitter: Simir7777
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
-
- Pokročilý uživatel
Hore ta dierka vedla vystupu na sluchadla.
-
- Mírně pokročilý
Velmi silně ti doporučuji si přečíst pravidla fóra, necituj poslední příspěvky. Metalgirl
Aha,vyzkouším.......díky
Aha,vyzkouším.......díky
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
-
- Moderator fóra
ajfoun to nedela, od zacatku tydne mam nokii a mam ten samy problem 

-
- Mírně pokročilý
Necituj předchozí příspěvky, dostal jsi varování. Příště bude ráznější postih. Metalgirl
No asi to tak bude,protože mi rada ohledně druhého horního mikrofonu bohužel nepomohla,ale je to divné když to se sluchátky jde krasně....to si myslím bude někde problém v přístroji,no nevím ale jsem z toho zoufalej....lidi nadávájí že je to hrůza.A když jsem měl HTC Desire tak mi to nedělalo
No asi to tak bude,protože mi rada ohledně druhého horního mikrofonu bohužel nepomohla,ale je to divné když to se sluchátky jde krasně....to si myslím bude někde problém v přístroji,no nevím ale jsem z toho zoufalej....lidi nadávájí že je to hrůza.A když jsem měl HTC Desire tak mi to nedělalo
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
-
- Pokročilý uživatel
Mne to tento tyzden urobilo blackberry, ked som niekomu volal (uz neviem na aky pristroj).. pocul som sa dvakrat. Moc prijemne to nieje.. to je fakt.
Ten mikrofon, to bola len strela do prazdneho, ale clovek nikdy nevie.
Ten mikrofon, to bola len strela do prazdneho, ale clovek nikdy nevie.
@simir77: S iPhonem4 (a s IP3G několikrát) se mi stalo, že mi volající oznámili, že mne chvilku špatně slyší ... Stačil ale drobný pohyb s telefonem a bylo po problému.
OT: Ty máš X100e?

OT: Ty máš X100e?
-
- Mírně pokročilý
Tak jsem vyzkoušel na jednom místě tři druhy mobilů a bohužel jen na Iphone byl problém,že se volající slyšel dvakrát,tímto je tedy jasné,že chyba je pouze v přístroji.A teď babo raď,reklamovat či je to zbytečné.Asi zbytečné ale pěkně mě to štve,mobil za 16000 a taková dost pro mě závažná chyba

Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
-
- Klub čistého iOS
neilz píše:Jak je to vlastne s maximalnim rozlisenim prez TV out u 4ky ? zvladne 720p ? docela premejslim o zakoupeni kabelu a rovnou me i zajima jestli je nutny mit original nebo kde ho koupit nejlevnejs.
Znáte někdo odpověď??
iPhone 7 128GB Black, iOS 10.4 nonJB O2
iPad Pro 10,5 64GB LTE Silver iOS 11.3.1 nonJB T-Mobile 10GB
Apple TV 4K 64GB, tvOS 11 with Kodi
PC 8700K 5,2GHz, SSD 960 Pro 1TB + HDD 2TB, DDR4 32GB, GTX 1080Ti EVGA Hybrid
iPad Pro 10,5 64GB LTE Silver iOS 11.3.1 nonJB T-Mobile 10GB
Apple TV 4K 64GB, tvOS 11 with Kodi
PC 8700K 5,2GHz, SSD 960 Pro 1TB + HDD 2TB, DDR4 32GB, GTX 1080Ti EVGA Hybrid
-
- Starý pes fóra :)
simir77 píše:Tak jsem vyzkoušel na jednom místě tři druhy mobilů a bohužel ...
Takhle jednoduchý to v žádném případě není (nikdy nedosáhneš naprosto stejných podmínek, i když budeš sedět na pr..li na stejném místě třeba hodinu!), jak už někdo jinde zmínil... Dělá to síť a zažil jsem to s každým mobilem, co jsem kdy měl.
A když jsi přesvědcený, že je na vině iP, tak ho můžeš do třiceti dnů vrátit prodejci nepoškozený bez udání důvodu a nestrašit tu ostatní. Nemusíš podstupovat reklamaci.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
No ja sa tiez podelim ohladom situacie so signalom. Ked chytim telefon do lavej ruky aby som mohol s pravou do neho "tukat" tak po par sekundach stratim signal z 3 paliciek a z na "ziadna siet". U nas (12km od Kosic) je popravde na hovno signal (3G len vonku, Edge dnu). Myslel som ze ked tu inkriminovanu cast oblepim paskou ze to vyriesim. Zjavne nie. Predpokladam ze to je skor rusenie ako skrat. Takze cakam aj ja na bumper a verim ze sa to nejak poriesi.
Tymto nepredpoladam ze by apple urobil nejaku zmenu nakolko by antenu musel zapustit viac dnu aby ruky neboli az taka velka rusicka ako ked je antena napovrchu.
Tymto nepredpoladam ze by apple urobil nejaku zmenu nakolko by antenu musel zapustit viac dnu aby ruky neboli az taka velka rusicka ako ked je antena napovrchu.
-
- Mírně pokročilý
nikdo nezna odpoved na mou otazku ohledne TV outu ?
-
- Mírně pokročilý
Spookie:vypni 3G a signal budes mat stale na plnom..aspon ja to tak mam..a aj niekto tu robil test ze s edge je signal lepsi..
Múj milášek - iPhone 4 16GB, Orange SK unlocked with ultrasn0w(braný s T-mobile SK)
iPad 16GB wifi only iOS 4.3.1 JB Redsnow
iPhone 3G 8GB, Orange SK with ultrasn0w CFW 4.1 - momentalne bráchov
iPad 16GB wifi only iOS 4.3.1 JB Redsnow
iPhone 3G 8GB, Orange SK with ultrasn0w CFW 4.1 - momentalne bráchov
Robil som to aj s 3G aj s Edge. Vysledok skoro rovnaky. Ale s Edge aspon jednu palicku mam
Kazdopadne mam zmiesane pocity z toho telefonu.

-
som nespokojný zakazník vraciam vám výrobok

iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
Malé varování: V případě uplatnění tzv. záruky spokojenosti - odstoupení od kupní smlouvy do 30 dnů od nákupu - operátor Vodafone kontroluje v nějaké databázi, zda jste si objednali tzv. bumper.
Pokud jste si bumper neobjednali a telefon je po důkladném prozkoumání shledán bez jakéhokoli poškození, na místě vám vrátí peníze.
V opačném případě ...
Pokud jste si bumper neobjednali a telefon je po důkladném prozkoumání shledán bez jakéhokoli poškození, na místě vám vrátí peníze.
V opačném případě ...
-
- Senior uživatel
Tak dnes mi dosla folia Sgp, zda sa mi v pohode, akurat je malo klzka,
Ale k veci, drhol som sklo aby bolo ciste a nasiel som si 2 mikro skrabance, iphone bol doteraz ako v bavlnke tak tomu nechapem, to sklo treba chranit foliou, zakupit iphone a ako prioritu nalepit foliu ihned
Ale k veci, drhol som sklo aby bolo ciste a nasiel som si 2 mikro skrabance, iphone bol doteraz ako v bavlnke tak tomu nechapem, to sklo treba chranit foliou, zakupit iphone a ako prioritu nalepit foliu ihned
-
- Mírně pokročilý
- rony
- Klub čistého iOS
Moze tu niekto popisat problematiku pripojenia iphone 4 v aute? Zapocul som zopar veci, ze 4.x fw ma s tym problemy a 4.1 je na tom lepsie? Chcem si len doplnit vedomosti.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Host
neilz píše:Jak je to vlastne s maximalnim rozlisenim prez TV out u 4ky ? zvladne 720p ? docela premejslim o zakoupeni kabelu a rovnou me i zajima jestli je nutny mit original nebo kde ho koupit nejlevnejs.
ak mas jailbreak tak ti staci aj s ebayu + resupported s cydie myslim ze stoji okolo 2 dolace
-
- iPhone expert
Rony: co konkrétně myslíš? BT HF z rádia apod. ? Napájení mi problémy nedělá, HF mám pouze BT sluchátko - rozdíl mezi 4.0.2 a 4.1 nevidím.
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K
Nevím jak u iPhone4, ale ja jsem měl s 3GS a FW 4.0.1 problem se stabilitou BT připojeni k autoradiu, docházelo k častému odpojovani. Teď s FW 4.1 jsem jeste odpojení nezaznamenal. 

-
- Mírně pokročilý
O vikendu jsem jezdil se zapnutom mapou a musim rict ze griffin power jolt ktery jsem mel k iPhonu 2 nabiji pri zapnutem BT, WiFi, GPS docela pomalu
ale jinak pouziti bez problemu jak nabijeni, tak HF

iPhone 2G 4GB
iPhone 4 16GB Vodafone
iPhone 5 16GB Vodafone
iPhone 6 16GB Vodafone
Macbook pro 13" (mid 2009) Snow Leopard
Macbook pro 13" 2016
Apple AirPort Extreme
New iPad 16GB Wifi
iPhone 4 16GB Vodafone
iPhone 5 16GB Vodafone
iPhone 6 16GB Vodafone
Macbook pro 13" (mid 2009) Snow Leopard
Macbook pro 13" 2016
Apple AirPort Extreme
New iPad 16GB Wifi
-
- Host
Telefón funkčne skvelý, rýchlosť úžasná, nie je nič čo by funkčne tento telefón nezvládol. Obchod aplikácii plný užitočných programov. No aj tak odporúčam nekupovať a to z dôvodu signálu, tento telefón mám už asi mesiac a vyslúžil si odomňa plno hanlivých slov, pokial ste v meste nie je takmer žiadny problém, no akonáhle idete von z mesta iphone pri telefonovaní a uchytení za lavý dolný roh do asi 30sek. stratí úplne signál a sám ukončí hovor, to isté napr. pri písaní sms a to aj napriek tomu že iné telefóny na tom istom mieste majú signál plný. Informácia o tom, že tento problém sa týka len prvých kusov tohto telefónu sú nepravdivé, telefón predávaný teraz je úplne identický s telefónmi prvej série, čo viem potvrdiť na vlastnej skúsenosti pretože manželka má iphone kúpený v septembri a má úplne identický problém. Čo sa týka riešenia v podobe tzv. bumperov tak tie problem riešia ale úplne kazia dizajn tohto pekného telefonu.
-
10 príspevkov nad týmto
prečítať
vrátiť
prečítať
vrátiť
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- Host
Na tohle bych ti doporučil invisible shield, ten desing nekazí a zároveň řeší tvůj problém.
iPod Touch 16GB -> iPod Touch 2g 32GB -> iPod Touch 3g 64GB -> iPhone 4 32GB
-
- Host
redsaq píše:Na tohle bych ti doporučil invisible shield, ten desing nekazí a zároveň řeší tvůj problém.
Hej chystám sa ho objednať, keď bude fungovať ten telefon nebude mať prakticky žiadnu chybu premňa. Ale ma desí že v jednom videu kde lepia ten invisible shield, tak je vidno ako keby ta folia na predne sklo bola menšia nez sklicko iphonu tym padom je trochu vidno... Ale nechapem preco by ju robili mensiu..
ja ji ted objednaval, a musim rict ze je to hruza, byla dosti zhorsena citelnost displeje, nehlede na pruhy vznikle asi odlevanim folie, tak sem sel zpet do alzy a ti mi okamzite bez reci co to videli vratili penize. taky povrch je takovej vice lepivej nez puvodni sklicko.
Vlastnosti a pruznost folie je uzasna, ale povrchova uprava je vec druha...
Vlastnosti a pruznost folie je uzasna, ale povrchova uprava je vec druha...
Spíš by mě zajímalo jak se na té fólii hraje, jestli to dobře klouže a nezadrhává. Nebo je vůbec potřeba? Na svým 1,5 roku starým Sony Ericssonu mám jen jeden malej škrábanec a je to jen obyčený sklo, tak nevim jak někdo může mít na tvrzeným skle mikroškrábance, to to čistíte skelnou vatou?

-
- Senior uživatel
votrelec005 - nato ze ma HTC desire 5mpix ako iphone (viem ze ani tak o Mpix neide, len ich porovnavam) tak to HTC foti podla mna otrasne, na iphone fotky sa to ani z daleka netaha,
No, tak to bych se hádala teda. Jako viděla jsem fotky z iPhone 4 od jednoho uživatele tady a při 100% náhledu ty fotky i za bílého dne šumí, jsou rozpité. To HTC je na tom stejně. Metalgirl
To metalgirl : jasne ze zvacsene fotky sumia, nepotrebujem ich mat zvacsene polovicku fotky na display, mne staci ak je na celom displayi fotka ktora vyzera super, mozem povedat ze iphone ma niekolko krat lepsie fotky ako to HTC desire, ale to sme uz trochu OT
No, tak to bych se hádala teda. Jako viděla jsem fotky z iPhone 4 od jednoho uživatele tady a při 100% náhledu ty fotky i za bílého dne šumí, jsou rozpité. To HTC je na tom stejně. Metalgirl
To metalgirl : jasne ze zvacsene fotky sumia, nepotrebujem ich mat zvacsene polovicku fotky na display, mne staci ak je na celom displayi fotka ktora vyzera super, mozem povedat ze iphone ma niekolko krat lepsie fotky ako to HTC desire, ale to sme uz trochu OT

Naposledy upravil(a) samson010 dne pon zář 13, 2010 8:57 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderator fóra
Ot: podle fotek jednoho uzivatele bych opravdu nesoudil jak foti fotak, neni to urcite zrcadlovka nebo compact ale mam fotky s dovoleny a pouzitelne na ukazovani v pc a nektere klidne i na vytisteni, beru fotku max 10x15, pokud budu chtit neco supr tak nepouziju mobil, nemam problemy ani s oranzovym nadechem.
Mel jsem omnii II u ktere mi prislo ze foti supr, ale s porovnanim s iphonem 4 jsou fotky s iphonu lepsi.
Neříkám, že fotky z iPhone by měly být porovnatelné ze zrcadlovkou, ani se to srovnávat nedá, ale HTC na tom opravdu není hůře. Ještě doplňuji, že beru k porovnání v potaz pouze fotky za bílého dne při dostatečném světle. A vychází to na stejno. Metalgirl
Mel jsem omnii II u ktere mi prislo ze foti supr, ale s porovnanim s iphonem 4 jsou fotky s iphonu lepsi.
Neříkám, že fotky z iPhone by měly být porovnatelné ze zrcadlovkou, ani se to srovnávat nedá, ale HTC na tom opravdu není hůře. Ještě doplňuji, že beru k porovnání v potaz pouze fotky za bílého dne při dostatečném světle. A vychází to na stejno. Metalgirl
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
-
- Host
Zdravím všechny,
nezaznamenal někdo na iP4 fw 4.1 (JB nemám), že by se mu samovolně vypínala hlasitost?
bohužel nemám ověřeno jestli to nemůže způsobovat nějaká aplikace, protože jsem si toho všimnul teprve nedávno a nějak jsem tomu nevěnoval moc pozornosti snad jsem si myslel, že jsem to ztišil sám, ale teď vím jistě že to nedělám já. Zatím jsem nezmeškal žádný důležitý hovor , ale mohl by se z toho stát docela nepříjemný problém ....
nezaznamenal někdo na iP4 fw 4.1 (JB nemám), že by se mu samovolně vypínala hlasitost?
bohužel nemám ověřeno jestli to nemůže způsobovat nějaká aplikace, protože jsem si toho všimnul teprve nedávno a nějak jsem tomu nevěnoval moc pozornosti snad jsem si myslel, že jsem to ztišil sám, ale teď vím jistě že to nedělám já. Zatím jsem nezmeškal žádný důležitý hovor , ale mohl by se z toho stát docela nepříjemný problém ....

iPhone 4 32GB >> fw 8.1.2 >> non JB
iPad Retina 32GB >> fw 8.1.2 >> non JB
Apple Mac Book Pro 13"
iPad Retina 32GB >> fw 8.1.2 >> non JB
Apple Mac Book Pro 13"
Jiz dva roky vlastnim iphone 3G, jsem s nim naprosto spokojen, takze ted se rozhoduju co koupit... mam vyber jen ze dvou telefonu, ktere splnuji vse co potrebuju a to je Samsung Galaxy S a iphone 4... ktery z nich je lepsi, jsem zvykli na iphone, tak me to k nemu tahne zase... ale i specifikace samsungu nejsou spatne k dane cene
-
Tady se asi dockas prevazne te same odpovedi: iPhone 4 
btw. neznam ja te odjinud?
(b4*,ae)

btw. neznam ja te odjinud?

Life sucks. And then you die.
-
- patron iPhone.cz
@Sp4rh4wk
Rozhodně tě nechci odrazovat od koupě jednoho či druhého.
Jen malý vlastní poznatek: Samsung Galaxy jsem zakoupil s tím, že než mi přijde iPhone 4 budu jej používat, potom ho podědí přítelkyně a její 3G dostane malej bez simky na hry.
Vlastnil jsem ho přesně den a půl. Krásnej displej, mrtě aplikací, celkem svižnej (šoupl jsem tam Froyo 1.2, které Galaxy pěkně zrychlí)
Nemít před tím cca 5 iPhonů, asi by u nás zůstal. Nic méně "ajfoun" je "ajfoun" a ani přítelkyně ho nakonec nechtěla. Takže ještě než se u nás ohřál, šel z baráku.
Ale jak jsem psal, rozhodně to není špatnej telefon. Ale vítěz je jen jeden
Rozhodně tě nechci odrazovat od koupě jednoho či druhého.
Jen malý vlastní poznatek: Samsung Galaxy jsem zakoupil s tím, že než mi přijde iPhone 4 budu jej používat, potom ho podědí přítelkyně a její 3G dostane malej bez simky na hry.
Vlastnil jsem ho přesně den a půl. Krásnej displej, mrtě aplikací, celkem svižnej (šoupl jsem tam Froyo 1.2, které Galaxy pěkně zrychlí)
Nemít před tím cca 5 iPhonů, asi by u nás zůstal. Nic méně "ajfoun" je "ajfoun" a ani přítelkyně ho nakonec nechtěla. Takže ještě než se u nás ohřál, šel z baráku.
Ale jak jsem psal, rozhodně to není špatnej telefon. Ale vítěz je jen jeden

Scorpi. mam podobnou zkusenost s momentalnim SE Xperia mini . Trapim se s nim docasne, nez dostanu konecne novy iP4. Neni to tak hrozne, je to i pouzitelne, ale jakmile si clovek zvykne na lepsi, tak uz cesta zpet nevede.
Ale alespon ma zena si ho vezme, libi se ji a tesi se na nej . Ja take ...az se ho zbavim.... 

-
- Host
Budu si pořizovat 16GB verzi IP4 a měl bych dotaz kolik zabírají videa v HD kvalitě? Bude tato verze pro mě dostačující? Děkuji
Bylo:
iPhone 3GS 16GB White
iPhone 4 16GB Black
iPhone 4S 16GB White
Macbook Pro 13 " 2011
iPhone 5 16GB White iOS 8.1.3
Nyni
iPhone 6 64Gb Gold
iPhone 3GS 16GB White
iPhone 4 16GB Black
iPhone 4S 16GB White
Macbook Pro 13 " 2011
iPhone 5 16GB White iOS 8.1.3
Nyni
iPhone 6 64Gb Gold
-
- Moderator fóra
derfer: uz se to tu resilo
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
-
- Senior uživatel
napisem ti niekolko videi s velkostou
cas
1:41----128mb
0:21----28mb
0:21----27,2mb
1:01----78mb
0,41----53,1mb
takze to vychadza priblizne na 1 minutu 80mb cca
fotky zaberaju od 1,6 mb do 2,5mb, fotky som pozeral len par, takze to mas len orientacne
cas
1:41----128mb
0:21----28mb
0:21----27,2mb
1:01----78mb
0,41----53,1mb
takze to vychadza priblizne na 1 minutu 80mb cca
fotky zaberaju od 1,6 mb do 2,5mb, fotky som pozeral len par, takze to mas len orientacne