Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Ja to robim cez klasicky kalendar. V Outlooku urobim opakovania a ukoncenia a mam rozvrh krasne spojeny s kalendarom, kde mam robotu a vsetky ostatne veci.
Ahoj, vzhledem k tomu, že příspěvky tipu "slušná app", "nic mi nechybí" a jiné maj pro mě nulovou vypovídací hodnotu, neví někdo o aplikaci která umí nastavit 2 rozvrhy, jeden na sudý, druhý na lichý týden, A aby jsem si do políčka s jménem předmětu mohl napsat i číslo učebny? (abych nemusel na každej predmět klikat, když chci vědět kde ho máme..) Dík
Od toho je tu přece iStudiez Lite. Umí myslím vše chceš, teda A/B týdny (v rámci jednoho rozvrhu) a učebny. Jinak Classes taky umí A/B týdny ale učebny ne. Pokud chceš hordu nastavení, šáhni radši po iStudiez.
Takže i Classes umí učebny (i budovy). Nejdou k předmětu přiřadit natvrdo, ale pouze při přidávání do rozvrhu, což je logické, protože ten samý předmět se může během týdne vyučovat v jiných učebnách.
^^ ovladani mi pripada takovy intuitivnejsi,a ja,jelikoz jdu teprve na SS,tak semestry,ktery jsou v iStudiezPro,nepotrebuju .. navic se mi u Classes libi to,ze kdyz otocim telefon,tak se mi zobrazi celej rozvrh ..
Chalani prosim vas, kupil som si app iStudiezPro, ale som v nej dost zmateny. Je tu niekto ochotny kto by mi mohol vysvetlit ako si tu aspon vytvorim rozvrh? Vdaka
Classes jsou super, jen jsem napsal autorum, zda by nepridali moznost dat vice ucitelu k jednomu predmetu. Protoze na cviceni mame nekoho jineho nez na prednasky a vytvaret kvuli tomu kazdy predmet 2x se mi nechce. to je jedine, co bych tomu vytkl
MacBook Pro 13" (2017) iPhone XS Max 256 GB Gold https://twitter.com/smoldik