Vyhoda,je to,ze nikdy neztratite kontakty.
Cena je FREE.
http://itunes.apple.com/cz/app/phonecop ... 95073?mt=8

split píše:Aky ma ta aplikacia vlastne zmysel, ked kontakty sa synchronizuju aj cez itunes napriklad s address book? Ci je vhodna pre niekoho kto nepouziva itunes, pripadne to chce mat na internete? Inak ja by som mal celkom strach poskytnut vsetky moje kontakty nejakej neznamej malej firme.
Apple na iPhonu nedovoluje aplikacím přístup k SMS (nejsou na to žádna API). Proto SMS nemůže číst nikdo kromě samotného Applu. Synchronizace SMS funguje na Nokiích apod. Pro iPhone je v současné době k dispozici synchronizace kontaktů a připravuje se synchronizace kalendářů. PhoneCopy team
thomasek79 píše:OT:
připadá mi ujetý, že bych měl dávat všechny moje kontakty na server nějaký firmě, ať už jakékoliv.....
thomasek79 píše:OT:
připadá mi ujetý, že bych měl dávat všechny moje kontakty na server nějaký firmě, ať už jakékoliv. Co když třeba budou těm kontaktům rozesílat nějakou reklamu, spam, atd? Argumenty, že se Ti rozbije HDD a budeš rád, že to máš neberu. To jim to může spadnout taky, ne? Taky si můžeš nejdůležitější kontakty napsat třeba na papír do sešitu a máš to nejjistější (pokud Ti teda ten papír neshoří;-)) A že jich máte tisíce? Tak přesně takový, podle mě, tahle firma, potřebuje;-)))