Co jsem slyšel, tak snad by jich mělo být dost. Převaha dorazila samozřejmě 16GB např. na Špalíčku to bylo 8 ku 3, ale snad budou průběžně zásobovat Tak hodně štěstí zítra !!!
Jinak informace ohledně stavu. Do Brněnské pobočky O2 v Tescu dorazilo asi 15 kusů, do Vodafonu také nějak tak a ráno na něj čekalo před prodejnou asi 10 lidí, takže jich asi moc skladem nebude.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar iPhone XS Max, black, iOS 12 Apple Watch 4, black, 44mm
Myslim, ze to je sposobene preratavanim z kB na MB... Nieje 1000kB=1MB ale 1024kB=1MB Takto vyzistis, ze aj 8GB flashka ma v skutocnosti nejakych 7GB volne po naformatovani. Ale az sa mylim, tak ma opravte
- iPhone X 256GB, iOS 11.1.2 - iPhone 6S 64GB iOS 11.1.2(dev) - iPhone 5 32GB, iOS 10.3.3(dev) - MacBook Pro 13,3", late 2011, macOS Sierra 10.12.6
Jo, je to díky tomu přepočtu + nějaké to místo je zabrané na naformátování toho daného disku/paměti atd. Čím více GB, tím větší ztráta je. U mého iPodu 64 GB je skutečná paměť 59,9 GB.
Zaujímalo by ma, či je naozaj iPhone 4 tak odolný voči poškriabaniu. Keby som ho len klasicky nosil vo vačku a mal položený na stole, bude doškrábaný? Viem, že iPhone 3G/GS boli doškrábané aj od bežného používania. Mám na ňom síce Zagg fóliu, ale nevyzerá to zrovna esteticky.
iPhone 4 som tyzden nosil vo vrecku saka/nohavic (ziadne kluce atd) a po tyzdni som mal na zadnom skle miniaturne skrabanceky, ktore ale volnym okom nebolo vidiet (len pod svetlom v urcitom uhle)...
Tak ač nerad musím potvrdit zkušenost se strátou signálu při držení v celé dlani, cca za 5 vteřin začne postupne odcházet jedna čárka za druhou, po uvolnění se pomalu opět objevují až do plného signálu
iPhone 4 32GB >> fw 8.1.2 >> non JB iPad Retina 32GB >> fw 8.1.2 >> non JB Apple Mac Book Pro 13"
marpo píše:Tak ač nerad musím potvrdit zkušenost se strátou signálu při držení v celé dlani, cca za 5 vteřin začne postupne odcházet jedna čárka za druhou, po uvolnění se pomalu opět objevují až do plného signálu
Souhlas. Pada to jak svestky klidne z peti na jednu
miro: to bolo prekvapenie, co? Roky Apple montuje veci vo fabrikach v Cine. Netreba byt z toho nestastny, rozdielov je viacero:
1. na montaz hotovych veci mozes pouzit kohokolvek, dolezite je naucit ho postup a system kontroly 2. cinske vyrobky zname svojou kvalitou robia cinania sami pocnuc navrhom, vytvorenim systemu vyroby atd. tam je najvacsi rozdiel
Dnes uz skoro neexistuje vec, ktorej casti alebo cela sa nerobila v Cine. Plati to takmer vyhradne o obleceni, elektronike a pod.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
signal pada ale v meste z hustou sieťou BTS je stale plný bývam na dedine od Košíc,plný signál,chytím padne na 2 čiarky,pri 3GS stratil signál úplne sám od seba aj 3x za den a to ležal na stole
O.T - no neviem včera nam tu uvolnili 3G sieť a iPhone 3GS má full signál 3G žiaľ umrel ale mamin ericsson sa nechita ani na dvore. ak budú mat ip 4 aspoň z polovice take anteny ako 3 GS tak to je super.
Já bydlím v Praze, když iP4 leží na stole, nejde pod 4, spíš má 5/5 většinu času. Když ho správně chytnu levou rukou, tak jde signál na 1/5 a cca 10-15s se pak vrací na ty ~4. Holt se budu muset naučit ho jinak držet . Jinak jsem ale ohromen, Safari na tomhle displayi je awesomesauce.
zrovna jsem měl hovor a po pár sekundách mě ne druhé straně stratily já slyšel ale oni ne pak jsem položil telefon na stůl ale furt nic když to pak zkusily znovu telefon jsem v ruce vůbec neměl a v pohodě, prubnu to oblepit nějakou silnější fólií co to udělá
jinak vše ostatní nadšenost sama, display je ukrutnej
iPhone 4 32GB >> fw 8.1.2 >> non JB iPad Retina 32GB >> fw 8.1.2 >> non JB Apple Mac Book Pro 13"
tak mi taky dorazil, v 10:15, bez microsim nesla aktivace, takze do prodejny vodafone pro simku, to probehlo v pohode, pak do raiffeisen banky pro nahrani bankovni aplikace, na prepazce mi rekla ze musim na pobocku kde jsem si zridil ucet, WTF? Ok, je to asi 10 km tak jsem se projel, tam mi to nahrala a ze pry to musim prijet aktivovat jeste jednou az bude simka aktivni, takze vsichni kdo planujete aktivovat banking to nechte az bude simka aktivni at tam nemusite dvakrat. Jinak ve vodafonu v TESCU eden maji jeste iphony, jen mi prodavacka nechtela rict kolik a jaky, pry nesmi, nechapu ...
iPhone 2G 4GB iPhone 4 16GB Vodafone iPhone 5 16GB Vodafone iPhone 6 16GB Vodafone Macbook pro 13" (mid 2009) Snow Leopard Macbook pro 13" 2016 Apple AirPort Extreme New iPad 16GB Wifi
bol niekto vyberat iphone 4 z orange ? ja som ho uz skoro mal ale nakoniec nemali v systeme moznost aktivovat mi microsimkartu tak mi povedala ze si budem musiet pockat, stalo sa to niekomu tiez? je moznost ze to dneska spravia? je to v malom meste tak newiem hmm, maju ho na predajni a nemozu predavat..
samson skus povedať tete v predajni že sisi spravil microSIM zo starej ja som si vystrihol a mam klud,ešte im davať 17? za SIM a to som u nich 11 rokov a nedaju nič zadara ku.vy
praveze micro sim mi dala hned k iphonu ze dodavaju k tomu takze Orange to dava pravdepodobne zadarmo nie ? inak bez micro sim ju to proste nepustilo cez system a v systeme este nemala na vyber micro sim, nechapem tomu kua
nie praveze predcasne ukoncujem terajsi pausal za 40 ? poplatok a nanho si predlzujem tento novy, takze som ako verny zakaznik a idem dalej praveze, trebalo by niekoho kto si vyberal z orange ci su vsade taketo problemy aci to vobec do vecera opravia
Mě to samé. S bumperem full Edge i 3G, když ho slíknu, tak při uchopení do dlaně spadne o jednu čárku. Zrovna jsem ukončil 20 minutový hovor právě se sundaným bumperem a všechno OK.
Dnes ráno v Českých Budějovicích na náměstí, Vodafone, ani noha, plná zásuvka iPhone 4, prosím, tady to máte, zaplatil, odešel ... bez hysterie, front, bookování, shánění.
No kiež by to tak bolo aj v T-mobile SK...co sa neda povedat...kks to ked v najvacsej predajni na slovensku mali 12 kusov to čo na slovensku mal t-mobile 500 kusov celkovo..??hanba.. momentalne by som chcel byt s Česka...
Múj milášek - iPhone 4 16GB, Orange SK unlocked with ultrasn0w(braný s T-mobile SK) iPad 16GB wifi only iOS 4.3.1 JB Redsnow
iPhone 3G 8GB, Orange SK with ultrasn0w CFW 4.1 - momentalne bráchov
Nie...Len takto som ho mohol mať za 200 ecok...a teraz budem musiet čakať do neviem kedy...lebo pochybujem že im dalsia varka pride buduci tyzden ako mi to povedala pani na infolinke.
Múj milášek - iPhone 4 16GB, Orange SK unlocked with ultrasn0w(braný s T-mobile SK) iPad 16GB wifi only iOS 4.3.1 JB Redsnow
iPhone 3G 8GB, Orange SK with ultrasn0w CFW 4.1 - momentalne bráchov
nevite jestli je k aktivaci iphonu potreba aktivni sim karta ? mam v nem simku na kterou se teprv prevede mi cislo a iphone v itunes ma moznost pouze restore a aktivovat se po pripojeni k itunes nechce tak nevim jestli mam skusit restore
To ne! Musi se aktivovat aniz v iTunes cokoli udelas, jen musis byt pripojeny k netu. Nabidne ti pote jestli ho chces v tovarnim nastaveni nebo obnovit ze zalohy.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::