Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
pe.kova: ono to "So that's the update on iPhone 4." bylo ve smyslu "Tak to by bylo vše k iPhonu 4.", ne že 30.července vyjde 4.1. Sis ty věty asi poskládal špatně dohromady
byeen: při psaní zprávy stiskni na klávesnici tlačítko "123". Voalá
Apple iPhone 4S 16GB white - fw 7.0 GM, noJB - krasavec Apple iPhone 3G 8GB black - fw 4.2.1 noJB - v depozitu
mam tam len klavesnicu kde v hornom riadku su cisla, a pod nim rozne znaky,zatvorky, atd atd, nic taketo sa mi tam neozbrazi... mozem klikat,drzat,nic to nerobi.
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM iPad Black Wifi, 3rd, 32GB iPhone 5 white, 64GB
pe.kova Na 3GS Game Center v b3 porad je. Takze bych spis rekl ze nebude jen na starsich modelech aby Apple zase donutil nejaky lidi k prechodu na novy pristroj.
Nevíte někdo kdy by asi iOS 4.1 měl vyjít oficiálně?
Dik
iP 3G8 GB-Dead iP 3GS 16 GB iOS 6.1.6JB iPad 3 3G 64 GBiOS 7.1.1JB iPh 5S (2x)16 GB Black iP 6S 64 GB-Sold iPad Mini Retina16 GBiOS 12.5 iP 7 32 GB iOS 12.x iPad Pro 10.564 GBiOS 13.x Apple Watch Series 5 W OS 7.x iPhone X 64 GB iOS 14.x
Tak to je špatny...Pže ja si ted nemužu koupit iP4 se 4.0.2 pže nejde JB ( a asi ani nepujde) a tak jsem zvedavej kdy vyjde 4.1. Doufam že vyjde nejdyl do 3 měsíců
iP 3G8 GB-Dead iP 3GS 16 GB iOS 6.1.6JB iPad 3 3G 64 GBiOS 7.1.1JB iPh 5S (2x)16 GB Black iP 6S 64 GB-Sold iPad Mini Retina16 GBiOS 12.5 iP 7 32 GB iOS 12.x iPad Pro 10.564 GBiOS 13.x Apple Watch Series 5 W OS 7.x iPhone X 64 GB iOS 14.x
Co jsem cetl tak by mel vyjit zari/september ale nemam to na 100% overene.
iPhone 6S Plus 64GB Space Gray 9.2 iPad Mini Retina 16GB White WiFi 9.2 Macbook Pro 13 2.4GHz Intel Core i5 16GB ram 256GB SSD Intel HD Graphics 3000 512MB Mac OS X El Capitan 10.11.2
To by bylo dobry kdyby v tom zari.Bych na něj možna i počkal s locknutym iP4 ale když to neni jistě tak je to velký risk (
rallydavid: Vo vela temach stale dookola hovorime, keby si ho kupiš aj teras, tak tam ešte nahraš FW 4.0.1 a všetko šlape. Ak by ho nepovoloval, tak počkaš chvilu typujem mesiac, a maš. Alebo počkaj a kup si ho už za chvilu oficialne u nas.
Tak tak.. Za týden by tu podle všeho měl být, pak už žádný Unlock nikdy potřebovat nebudeš.. Jen je blbý, pokud chceš JB i kůli jinejm věcem, než jen unlock, tak máš s 4.0.2 asi smůlu, ale dávám tomu měsíc, než vyjde JB:-)
No dufam,ze ten iOS 4.1 uz bude poriadne dotiahnuty...lebo s iOS4.x su problemy..teda aspon u ludi co poznama maju ho..napr ja mam iOS4.0.2 bez JB a ked hram daku hru,tak sa obcas restartne,zasekne alebo spadne do SB...alebo dnes napr som nemohol vobec volat lebo vzdy ked som tapol na telefon,tak sa to spustilo a hned zavrelo..pomohol az restart,ale ja som potrboval rychle volat manzelke takze dost neprijemne
Chcem sa spýtať na HDR čo Steve ukazoval na včerajšej keynote, predpokladám že v GM to už je, ale ide to aj na starších iPhonoch? Konkrétne teda 3GS ma zaujíma. Skúšal to už niekto?
iPhone 4S 16GB White [iOS 6.1.2] iPad (2012) WiFi 16GB White [iOS 6.1.2]
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
když chci být developer, musím mít jenom MAC nebo to funguje i na WIN?
iPhone 6S Plus 64GB Space Gray 9.2 iPad Mini Retina 16GB White WiFi 9.2 Macbook Pro 13 2.4GHz Intel Core i5 16GB ram 256GB SSD Intel HD Graphics 3000 512MB Mac OS X El Capitan 10.11.2
GM chodí i nedeveloperům, ovšem potom co jsem tam nacpal 4.0GM a po nahrání ofiko 4.0 mi přestala chodit WiFi, baterka vydržela jen 10 hodin a skončilo to výměnou iPhone, děkuji nechci rád počkám ten týden, možná i více na otestování ostatními....
Na 3G to je o poznani sviznejsi nez 4.01. S GM funguje vse jak ma, wifi, gps, bluetooth,3G, edge...nebo jsem aspon prozatim nezaznamenal zadne problemy. Co se baterky tyce, jeste tezko soudit, 4.1 mam kratce, ale snad se do zitrka ukaze:) Zadne nove ficury nebo zmenu nejakych obrazovek jsem neobjevil /snad ani nebyly avizovane/, ale ta rychlost je paradni.Sice se jedna o subjektivni dojem, navic jsem delal restore cez DFU a jako novy stroj, takze se iPhone asi procistil, ale rozhodne se po dlouhe dobe jedna o optimalizovany fw.
S. Jobs však zapomněl upozornit, že použítí HDR je vhodné pouze při focení statického objektu. Pokud se na pozadí něco hýbe, spojením třech obrázků nám vznikne, že například ruce, nohy či auta jsou na fotkách na více místech a výslednou fotografii to kazí!
Ta mašinka jede opravdu rychle
malá ukázka Fotografie bez HDR
Fotografie s HDR
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat. iPhone44ever (NOW Available)