Keď som už mal na iPhone obrázok HDD a Downloading Jailbreak Data... , tak Program redsn0w.exe prestal pracovať.
[jailbreak] Redsn0w iOS4 iPhone 3G & iPod Touch 2G [Mac+Win]
-
Sphyn0x
- iPhone expert

Re: [jailbreak] iOS4 iPhone 3G & iPod Touch 2G [Mac+Win]
Ďalší problém:
Keď som už mal na iPhone obrázok HDD a Downloading Jailbreak Data... , tak Program redsn0w.exe prestal pracovať.

///M
-
dwick
- Starý pes fóra :)

Dayton: Precti si pozorne cele toto tema, najdes tu odpoved
Life sucks. And then you die.
-
Sphyn0x
- iPhone expert

-
Metalgirl
- Moderatorka fóra

Tak si prdni, tady nikdo není povinen tě vodit za ručičku.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
Sphyn0x
- iPhone expert

Už som našiel. Prepáčte mi za moju lenivosť
///M
-
odleteldekel
- Sons of Jailbreak

dwick píše:Do redsn0w musis nacpat 4.0 a ne 4.0.1
teraz mozno budem vypadat ako debil ale ja nemam zaujem o 4.0 ale o 4.0.1 a ten mi nejde do redsnOw
iPhone 6 ios 9.3.3 JB
-
Metalgirl
- Moderatorka fóra

Ty nainstaluješ na iPhonu 4.0.1, ale do redsnow se musí cpát 4.0, jinak to nejde. Zůstane ti však v iPhone 4.0.1
-
odleteldekel
- Sons of Jailbreak

super chapem
Necituj poslední příspěvek a nepoužívej caps lock. Metalgirl
Necituj poslední příspěvek a nepoužívej caps lock. Metalgirl
iPhone 6 ios 9.3.3 JB
-
drpepper33
- Host

Ahoj kluci, moc se omlouvam jestli tady nekde muj problem je uz resenej, ale nevim co s tim a nic sem k tomu nenasel.
Delam vse podle navodu: Spustim Redsn0w 0.9.5b5-5 pro Windows potom nahraju 4.0 FW vypnu telefon udelam DFU mod a pak na obrazovce Iphonu jede Jailbraking vse vali jak ma asi po 10 minutach se iphone resetuje a ja cekam ze bude prazdnej Iphone s 4.0 FW ale nestane se, mam tam svuj 3.0 FW starej se svejma programa atd. takze se nic nestalo a nic ani neprehralo nechapu proc.
MUJ IPHONE:
3G - 8GB
Model: MB
Delam vse podle navodu: Spustim Redsn0w 0.9.5b5-5 pro Windows potom nahraju 4.0 FW vypnu telefon udelam DFU mod a pak na obrazovce Iphonu jede Jailbraking vse vali jak ma asi po 10 minutach se iphone resetuje a ja cekam ze bude prazdnej Iphone s 4.0 FW ale nestane se, mam tam svuj 3.0 FW starej se svejma programa atd. takze se nic nestalo a nic ani neprehralo nechapu proc.
MUJ IPHONE:
3G - 8GB
Model: MB
-
dwick

drpepper33 píše:mam tam svuj 3.0 FW starej se svejma programa atd.
No vidis a v tom je prave zadrhel. Jasne se pise v redsn0w prvni obrazovce, ze defakto musis mit ten samy firmware v telefonu, ktery chces jailbreaknout. Takze musis mit v telefonu 4.0 / 4.0.1 a pak v programu muzes dat firmware 4.0.
-
Lincoln Six Echo
- Moderator fóra

Přesně tak:
Děcka, čtěte trošku ty návody, postupy a instrukce. Hned by tu bylo o polovinu míň příspěvků.
redsn0w píše:Please select the corresponding IPSW for your CURRENT firmware
Děcka, čtěte trošku ty návody, postupy a instrukce. Hned by tu bylo o polovinu míň příspěvků.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
mgr.Jitus
Please select the corresponding IPSW for your CURRENT firmware
Dámy a pánové. Vše jsem udělal přesně podle návodu. Mám iphone 3G 8GB, asi někde z ameru nebo tak pac je momentálně zablokovanej
Takže os 4 sem asi naistaloval. Ted se pokousim o jb i o odblokovani a redsnow me porad pise Please select the corresponding IPSW for your CURRENT firmware!!!! Upozornuju ze tam nahravam presne to ispw co je v navodu.
Zkusil sem to nahravat v DFU modu pri zapnutym itunes a proste nic porad me to pise a iphone je stale zablokovanej a dou jen nouzovy hovory!!!! Procel jsem znacnou cast fora ale na radu co by me pomohla jsem nenerazil.
Dámy a pánové. Vše jsem udělal přesně podle návodu. Mám iphone 3G 8GB, asi někde z ameru nebo tak pac je momentálně zablokovanej
Zkusil sem to nahravat v DFU modu pri zapnutym itunes a proste nic porad me to pise a iphone je stale zablokovanej a dou jen nouzovy hovory!!!! Procel jsem znacnou cast fora ale na radu co by me pomohla jsem nenerazil.
-
Kerel
Ahoj, postupoval jsem přesně podle návodu na stránkách, nahrál jsem ten soubor "iPhone1,2_4.0_8A293_Restore" přes redsn0w do mobilu, pak jsem updatnul cydii, nainstaloval ten ultrasn0w... ted je v packages zaškrtnutej jakože nainstalováno, restartnul jsem iPhone... a co dál? Pořád jsem na verzi 3.1.3, nic se nestalo... návod ale po restartu končí, takže bych rád věděl co dělám špatně, popřípadě co mám udělat dál.
-
classic94
Nešlo by to i na iPod touch 3G ? 
-
Metalgirl
- Moderatorka fóra

Nešlo. A pro jistotu ještě jednou, ne opravdu by to nešlo.
-
dwick

Kerel píše:Ahoj, postupoval jsem přesně podle návodu na stránkách, nahrál jsem ten soubor "iPhone1,2_4.0_8A293_Restore" přes redsn0w do mobilu, pak jsem updatnul cydii, nainstaloval ten ultrasn0w... ted je v packages zaškrtnutej jakože nainstalováno, restartnul jsem iPhone... a co dál? Pořád jsem na verzi 3.1.3, nic se nestalo... návod ale po restartu končí, takže bych rád věděl co dělám špatně, popřípadě co mám udělat dál.
v telefonu musis mit 4.0, aby si mohl provest jailbreak 4.0 prez redsn0w!
-
ASI
Měl jsem OS 3.1.2 JB a dal jsem novej OS 4 vše fungovalo provedl jsem JB přes redsnOw podle návodu viewtopic.php?f=129&t=30330&p=274759#p274759 pak mi nešel provest unlock v cydii a zaktualizovat package... pořád mi to psalo eror ted se mi to nějak asi povedlo ale stále nejdou v itunes tam nacpat žádná aplikace (TomTom) itunes mi porád píše error stejně jako uživateli davidek73 v na první stránce...v čem by mohla být chyba? OS 4.0.1 a v redsnOw verze 4 vše bez problemu instalace...IP 3G českej operator
-
Mrsel
- Host

IP 3G 8G z 3.1.2 na iOS 4.0.1 přes DFU mod, pak sync s itunes...po vyzkoušení všeho co jsem se dočetl za problémy, jsem JB přes Redsnow 5-5-5, unlock už nebyl třeba, toť muj postup.
Pro mě znatelné zrychlení softwaru, použivám ho 1.týden zapl jsem si multitasking a vypl tapetu, používam dokonce SBSeting a vše potřebné, nemužu si teď IP vynachválit, po vyprázdnění ramky 50mb free. běžně s vypnutymy aplikacemi...hned po upgradu jsem vypl hledáni ve spoothlight, možná jsem tím podchytil zaneřádění systému indexovaním... jo a dával jsem set up as new IP.
Po použivaní multitaskingu mi na některe aplikace pochyběl backgrounder, už je kompatibilni s iOS4, otazka zní:
Bude fungovat iOS4 multitasking s backgrouderem a bude se chovat spodní lišta 2xhome bottom jako proswitcher s backgrounderem?
předem děkuji za info
Pro mě znatelné zrychlení softwaru, použivám ho 1.týden zapl jsem si multitasking a vypl tapetu, používam dokonce SBSeting a vše potřebné, nemužu si teď IP vynachválit, po vyprázdnění ramky 50mb free. běžně s vypnutymy aplikacemi...hned po upgradu jsem vypl hledáni ve spoothlight, možná jsem tím podchytil zaneřádění systému indexovaním... jo a dával jsem set up as new IP.
Po použivaní multitaskingu mi na některe aplikace pochyběl backgrounder, už je kompatibilni s iOS4, otazka zní:
předem děkuji za info
-
ssamann
cawte, prosim vas mam taky problem, vsetko ohladom navodu urobim spravne, ibaze telefon zastane na obrazku downloading jailbreak data... a potom cakam asi 5 min a nenaskoci ziadny ananas ani nic a rovno sa restartuje a ked sa zapne znovu je vsetko po starom ako bolo, vobec tam neda ios4 ..... stalo sa to uz niekomu z vas? ako ste to riesili?
Dakujem
Dakujem
-
cicolably

aký máš telefon? vyplň si popis
a čo to chceš? iOS4 cez safari nahrať
to treba cez itunes update spraviť
ale najprv sa vela naučiť a vela čítať čo to ten iPhone je a ako funguje
a čo to chceš? iOS4 cez safari nahrať
to treba cez itunes update spraviť
ale najprv sa vela naučiť a vela čítať čo to ten iPhone je a ako funguje
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
ssamann
ssamann píše:cawte, prosim vas mam taky problem, vsetko ohladom navodu urobim spravne, ibaze telefon zastane na obrazku downloading jailbreak data... a potom cakam asi 5 min a nenaskoci ziadny ananas ani nic a rovno sa restartuje a ked sa zapne znovu je vsetko po starom ako bolo, vobec tam neda ios4 ..... stalo sa to uz niekomu z vas? ako ste to riesili?
Dakujem
Pani uz som to vyriesil, mozete tuto spravu ignorovat
-
smaza
cus dělam jaibreak vsechno vpohode a kdyz dam ip do dfu tak zacne jaibreak a pak mi ukaze ze program prestal pracovat zkousel jsem stahnou jiny redsnow ale nic nejde...poradte pl!!
-
libco
- Mírně pokročilý

-
Skolacik
otvorim redsnow, dam browse, vyberiem fw a napise mi ze Unable to recognize specified IPSW.
neviete co dalej?
neviete co dalej?
-
dwick

[jailbreak] iOS4 iPhone 3G & iPod Touch 2G [Mac+Win]
Musis do redsn0w nacpat 4.0, ne 4.0.1 ani 4.0.2
-
Pasis
- Mírně pokročilý

Ahoj, jen tak pro zajímavost, lze udělat jb pomocí redsn0w i na 4.0.2 stejně jako na 4.0.1 na IP 3G? Přecházet zatím nemíním, ale jen by mě to zajímalo.Dík
iPhone 5 Black 16Gb, CZ VF, iOS 7
iPhone 3G Whited00r 7 JB
SM-N9005 Note 3 32 Gb
Nejsem zaujatý proti žádné platformě
iPhone 3G Whited00r 7 JB
SM-N9005 Note 3 32 Gb
-
balda88
- Mírně pokročilý

Ano jde udělat, sám už jsem na dvouch 3G dělal JB na 4.0.2
iPhone 6S Plus 64GB Space Gray 9.2
iPad Mini Retina 16GB White WiFi 9.2
Macbook Pro 13 2.4GHz Intel Core i5 16GB ram 256GB SSD Intel HD Graphics 3000 512MB Mac OS X El Capitan 10.11.2
iPad Mini Retina 16GB White WiFi 9.2
Macbook Pro 13 2.4GHz Intel Core i5 16GB ram 256GB SSD Intel HD Graphics 3000 512MB Mac OS X El Capitan 10.11.2
-
Pasis
- Mírně pokročilý

Díky za info.
iPhone 5 Black 16Gb, CZ VF, iOS 7
iPhone 3G Whited00r 7 JB
SM-N9005 Note 3 32 Gb
iPhone 3G Whited00r 7 JB
SM-N9005 Note 3 32 Gb
-
novoty
- Host

Ahoj,
Mám v plánu nahrát na můj Ipod Touch 2G JB s multi taskingem a home screen walperem ale vím že to na Iphone 3G seká. Jak se to bude chovat na Touchy 2G bude to v pohode nebo to bude nepouzitelny. Diky za odpovedi...
Mám v plánu nahrát na můj Ipod Touch 2G JB s multi taskingem a home screen walperem ale vím že to na Iphone 3G seká. Jak se to bude chovat na Touchy 2G bude to v pohode nebo to bude nepouzitelny. Diky za odpovedi...
-
cedavera
delal jsem vse podle navodu, ale bohuzel mi zmizela ikona na email a ani neni nikde v nabidce nastaveni moznost ho nastavit. Nesetkali jste se s tim nekdo?
edit: takze vsechno jinak. Potreboval bych docela surne poradit. Vec se ma tak. Mam kamaradky Iphone 3G 8GB blokovany a dovezeny nekde z kanady. zkusil jsem udelat podle tohodle navodu upgr na iOS4 a vse probehlo OK az na to, ze nesel youtube - ten nesel uz predtim a druha vec je popsana vise - mail.
Proto jsem udelal downgrade na iOS3.1.3, ale ten zase nevim jak aktivovat
takze jsem si rikal, ze bych zkusil znovu podle tohodle navodu prehrat SW na 4.0 jenze to mi ted nejde. Kdyz tam v itunes iphona do DFU modu a dam recovery, pricemz si sam vyberu iOS4, ktery jsem predtim pouzil na upgr, tak mi to nahlasi nejakou chyby a nejde to. Takze ted nejak nevim co s tim, mel by tam byt iOS 3.1.3 ale to je asi tak vse co vim, protoze se do iphonu nedostanu ...
Poradite mi nekdo neco co s tim? Jo a mam mac
fakt moc diky!
EDIT: vyreseno: Stacilo nahrat pres iTunes iOS4.0.2 a pak jet podle navodu .... uf spadl mi to ale kamen ze srdce
edit: takze vsechno jinak. Potreboval bych docela surne poradit. Vec se ma tak. Mam kamaradky Iphone 3G 8GB blokovany a dovezeny nekde z kanady. zkusil jsem udelat podle tohodle navodu upgr na iOS4 a vse probehlo OK az na to, ze nesel youtube - ten nesel uz predtim a druha vec je popsana vise - mail.
Proto jsem udelal downgrade na iOS3.1.3, ale ten zase nevim jak aktivovat
Poradite mi nekdo neco co s tim? Jo a mam mac
fakt moc diky!
EDIT: vyreseno: Stacilo nahrat pres iTunes iOS4.0.2 a pak jet podle navodu .... uf spadl mi to ale kamen ze srdce
-
2L8
- iPhone expert

novoty píše:Ahoj,
Ja mam na 3G multit. aj Wallpaper a vobec mi to neseka
BTW US: male videjko, vraj to funguje. Nemam odskusane.
http://www.youtube.com/watch?v=2ZT_yGZEFOk
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
daweed
Zdravím, chtěl bych si to všechno shrnout, ať v tom mám jasno. Momentálně mám v iPhonu 3G verzi 3.1.2 s basebandem 05.13.04. Jailbreaknuty pres Blackrain a unlock pres ultrasnow. Kdyz chci verzi 4.0, nejprve musím přes shift+restore v iTunes nahrát verzi 4.0, která pak bude zamčená a já se nedostanu do telefonu. Až budu mít přes iTunes v telefonu verzi 4.0, tak podle tohoto návodu udělám jailbreak + unlock pres ultrasnow v cydii. Chápu vše dobře? Nebude s ničím problém?... Předem díky za odpovědi. 
-
benitoSVK
- Klub čistého iOS

4.0 si nedavaj,3G s tym maju problem,je to strasne pomale!radsej si nechaj to co mas!
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3
-
daweed
Někdo říká, že to má s iOS 4 rychlejší, nekdo, že to má pomalejší.
-
dwick

4.1 je na 3G rozhodne rychlejsi jak 4.0.x
-
daweed
a 4.1 bych jailbreaknul a unlocknul? A ještě bych se zeptal, jestli to všechno chápu dobře v mé první otázce.
-
RudyN
Da se provest pres Redsn0w, abych mel 4.1 JB? Mam Iphone 3G 8Gb
-
House_MD

lepší je sn0wbreeze 2.0 
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
RudyN
A pres nej se to da udelat?
Nebo jakou verzi byste mi doporucili?
Nebo jakou verzi byste mi doporucili?
-
House_MD

Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.