Aplikacie SMS zadarmo pre Slovenských operatorov

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
loserko

Aplikacie SMS zadarmo pre Slovenských operatorov

Příspěvek od loserko »

čauko chcel by som sa opytat či existuje aplikacia na posielanie sms zadarmo aj pre slovenskych operatorov . :D

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Aplikacie SMS zadarmo pre Slovenských operatorov

Příspěvek od rony »

asi nie, kedze uz roky nikto z nich uz neponuka www brany na sms (zadarmo). pouzivaj predsa icq, fb a pod.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

loserko

Příspěvek od loserko »

aha škoda no ... ale predsa tie sms su vyhodnejsie ked ich možes poslat niekomu čo net v mobile mat nemusí

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Je to blbe aj mne to vadí ale čo narobis?
Nič.

Nejaký čas som používal ping z AppStore ale nemám veľa kamarátov z iphonom tak som to zmazal a vrátil som sa k e-mailu.

pistak
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od pistak »

No odkedy mam iphone, tiez som zacal vyuzivat e-mail... Steve asi vedel co robi, ked sa velmi s app na sms moc nenatrapili. Zato email je v iphone super. Bol by hriech to nevyuzivat, a sms ked pisem, tak to len fakt zriedka. Pocas nokiackej ery som vyuzival email zriedka, bolo to nie velmi prehladne...

ScorpionSX
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od ScorpionSX »

Problém je teraz skôr presvedčiť ostatných, že mail naozaj nemajú len na registráciu na weboch, ale aby ho začali aj normálne používať...väčšina mojich známych je práve ešte stále v tej nokiáckej ére, kedy SMSky sú top komunikačný prostriedok a nejaký email je oničom (...hoci odoslanie mailu cez dáta operátora stojí menej ako SMS a môžem tam dať ovela viac znakov).
    ObrázekObrázekObrázek

Obrázek iPhone 4S 16GB White [iOS 6.1.2]
    Obrázek iPad (2012) WiFi 16GB White [iOS 6.1.2]

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

ak pouzivas e-mail nezáleží na počte znakov ale veľkosti odoslanej správy.
Ak si u operátora spravis zmluvu na 100 MB voľných tak tam máš aj 1000 e-mailou pretože 1 mail má koľko max 100 Kb.

ScorpionSX
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od ScorpionSX »

No veď práve o tom hovorím :)
Do mailu napíšeš celý sloh a stále bude stáť odoslanie menej ako SMSka so 160 znakmi :) (a to väčšinou aj bez dátového paušálu, s ním je to ešte lacnejšie)
    ObrázekObrázekObrázek

Obrázek iPhone 4S 16GB White [iOS 6.1.2]
    Obrázek iPad (2012) WiFi 16GB White [iOS 6.1.2]

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

aj sproste nokie maju mailoveho klienta. sms su fakt uz pre tych exotov, co si nezvladnu nakonfigurovat maila alebo netusia nic o datovych sluzbach. nie je co riesit, ukaz kamaratom aby skusili mailovanie, je to omnoho lacnejsie
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

pistak
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od pistak »

No lenze nie kazdy ma iPhone... Na nokii som dost komplikovane nastavoval email a v iPhone som zadal emailovu adresu heslo a nazov uctu a bolo to...

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

ake komplikovane? gmail.com ma navod na nakonfigurovanie snad aj pre kazdy mobil. staci tym ludom doporucit gmail, a potom sa im radi lahsie, lebo udaje su rovnake okrem konta a hesla, takze staci len vediet, kde v mobile sa to nastavuje a co kam nahodit je uz otazka porovnat nazvy poloziek.

viem, ze pre truby je tazke vsetko ale nie sme v roku 1995 aby sme sa tvarili, ze je to novinka ;)

Odpovědět