Protože tvůj příspěvek tam záhadně připlul až po mé reakci na dirigenta, co jsem psal sweet22, ale zařadil se před můj. Ona myslela, že reaguji na tebe a tím se to rozjelo
Padá letadlo a pilot hlasi: Polovina lidí musí z letadla ven a aby sme zabránili diskrimináci, vyhodíme pasažery podle abecedy. Takže: arabové, buzeranti, cikáni...V tu chvíli se ptá malej černoušek tatínka: Tatínku a my jsme tedy Afroameričani jak pořád říkáš?" Ticho, teď jsme Zkurvení negři!"
Tak presne touhle 744 jsem letel do Tokia pred 2 lety. Ptal jsem se FO, proc je pokemonackej a on mi rekl, ze All Nipon Airlines (ANA) jsou hlavnim sponzorem tvorby serialu pokemon.
- iPhone 11 Pro Max - Apple Watch Series 4 - MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar - iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
To sem nedelal ja.tahle pisnicka se mi libi ze vsech sega her ,ale nejvic mam rad AC/DC to je dopravdicka bomba a take mam rad Crush 40 ta ma taky dobre rockove songy.
tak ja som natrafil na toto , išiel som sa pozreť do taliansleho Vodafonu či už nemajú iphone 4 a zbadal som toto nejaký Samsung H1 s OS iphone viem že to je len nalepka ale toto nespravia ani naši blbý orangeáci
Aj ja som bol pred dvoma týždňami v Taliansku a tiež tam vo vodafone hladal iPhone 4 ale všade mali len vystavený 3GS a 4 nemali,max som tam videl kryty na ip 4,a ty si tam niečo našiel??? EDIT:Ale vydel som tam Nemcov a Angličanov čo ho mali!
iPhone 6 Plus iPad Air Macbook Air 13" iPod Nano 7G
jeden z novych dielov futuramy, paroduju tu iphone ale musim powedat ze takyto eyePhone by sa mi lubil, uvidite sami http://www.megavideo.com/?v=7GHL2OPS
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2 MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2 GameCenter - BlazingUFO