SMS Helper[Cydia]-pocitadlo znakov
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
-
- Starý pes fóra :)
SMS Helper[Cydia]-pocitadlo znakov
v Cydii sa dnes na BigBoss repe objavil zaujimavy a pre niekoho aj uzitocny doplnok do defaultnej aplikacie SMS a to jest pocitadlo pouzitych znakov v SMS, otestovane - plne funkcne 

iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
- Pokročilý uživatel
Re: SMS Helper[Cydia]-pocitadlo znakov
No tomuto rikam skvela zprava. Toto byla jedina vec, co mi na iPhone chybela. Potvrzuji taktez plnou funkcnost. V pripade, ze se napise pismeno s diakritikou, prepne se pocitadlo na 70 znaku misto obvyklych 160. Jeste jednou super 

iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
Jojo, zajímavé, že takto perfektní věci přicházejí na svět "až tak pozdě"
Další stejně perfektní věc (o které stále SPOUSTA lidí neví) je iphonedelivery - automatické doručenky pro defaultní aplikaci
mohou být buď "flash" na diplej, či přímo jako zprávy v konverzaci
kdyžtak více info na http://www.7luke.com/portal/iphone/ipho ... report.php

Další stejně perfektní věc (o které stále SPOUSTA lidí neví) je iphonedelivery - automatické doručenky pro defaultní aplikaci

7luke.com toto je uz asi 3. krat co si tu robis reklamu na svoj web... topic o dorucenkach tu uz je tak neviem preco to dokola opakujes.
sms helper nainstalovany a funkcny aj ked chvilku som hladal to pocitadlo na displeji
sms helper nainstalovany a funkcny aj ked chvilku som hladal to pocitadlo na displeji

-
- Moderator fóra
7luke.com píše:Jojo, zajímavé, že takto perfektní věci přicházejí na svět "až tak pozdě"![]()
Další stejně perfektní věc (o které stále SPOUSTA lidí neví) je iphonedelivery - automatické doručenky pro defaultní aplikacimohou být buď "flash" na diplej, či přímo jako zprávy v konverzaci
![]()
upřímě, nikdy jsem o tomto řešení neslyšel, takže díky.Pekný web a pěkné články o iphonu.Škoda že je jich jen tak málo.Doručenky si určitě dám, až budu mít Jailbreak.

-
- Host
Tak ono to pocitani znaku opravdu funguje.....jen fakt skoda, ze mam zaplaceno mesic MySMS, proste jsem nevydrzel. 

OT: pro myschoo
to nebyla reklama na můj web - web není ničím výdělečný, je (pro mě) jen prodělečný, mám důležitější věci na práci. To byl odkaz na článek o perfektní, tolik žádané (roky žádané) fintě na automatické doručenky. Každopádně v blízké době už by měl být aktualizovaný i uzamčený návod na doručenky zde v sekci návody, takže se Ti od mého, dobře míněného článku na webu, určitě uleví. Mrzí mě, že s touto reakcí zasírám dalších pár bajtů na fóru, ale musel jsem reagovat - myslel jsem to dobře.
pro xslide: moc díky za pochvalu - článků k iPhone je málo, protože tam dávám jen opravdu zajímavé - důležité - speciality, které stojí za pozornost
A aby to zde bylo něčím aspoň malinko přínosné, tak screen, jak to vypadá:

pro xslide: moc díky za pochvalu - článků k iPhone je málo, protože tam dávám jen opravdu zajímavé - důležité - speciality, které stojí za pozornost

A aby to zde bylo něčím aspoň malinko přínosné, tak screen, jak to vypadá:

-
- Moderator fóra
tak rozhodne reakce myschoo je naprosto neadekvatni...o dorucenkach sem az doted nic nevedel (diky 7luke) a to ze napise odkaz za zajimavy clanek na svych strankach nicemu nevadi
to 7luke: opravdu diky za tu app, vubec sem nevedel ze neco podobneho existuje
to 7luke: opravdu diky za tu app, vubec sem nevedel ze neco podobneho existuje

Taky se přidávám, dík za informaci.Doručenky a počítadlo znků v SMS je přesně to, co jsem v IP postrádal. 

-
- Klub čistého iOS
Taky děkuji za doručenky !!
Vůbec jsem o tom nevěděl (spíš věděl, ale byl líný hledat).
Vůbec jsem o tom nevěděl (spíš věděl, ale byl líný hledat).

viewtopic.php?f=69&t=20316&start=0
staci sledovat forum
edit. pointa bola, ze preco odkazujes na vlastnu stranku ked uz je tu topic, chapes?
staci sledovat forum
edit. pointa bola, ze preco odkazujes na vlastnu stranku ked uz je tu topic, chapes?

Naposledy upravil(a) myschoo dne čtv říj 01, 2009 7:25 pm, celkem upraveno 1 x.
OT @ myschoo: tak, chtěl jsi mě tady seřvat, jak otravně spamuju fórum "nějakýma blbýma doručenkama" a přitom sis tady hezky nahnal (docela zbytečně) dva posty.
V jednom máš pravdu, topic tady je. Jeho autor (nováček na fóru) ho ale pojmenoval pouze podle originálního názvu programu! Schválně jsem si dal teď hledat slovo doručenka a slovo doručenky a na ten topic o doručenkách mě to přivedlo díky mému vlastnímu postu v něm
Takže jakoby tady nic o doručenkách vlastně nebylo. Nechtěl jsem s tím spamovat v topicu o počítání znaků - chtěl jsem dát jen TIP - ale je vidět, že to nakonec mělo svůj efekt
A myslím si, že počítadlo znaků i doručenka pro default SMS aplikaci jsou obě HODNĚ podstatné jedna vedle druhé.
V jednom máš pravdu, topic tady je. Jeho autor (nováček na fóru) ho ale pojmenoval pouze podle originálního názvu programu! Schválně jsem si dal teď hledat slovo doručenka a slovo doručenky a na ten topic o doručenkách mě to přivedlo díky mému vlastnímu postu v něm

A myslím si, že počítadlo znaků i doručenka pro default SMS aplikaci jsou obě HODNĚ podstatné jedna vedle druhé.
Díky moc za upozornění, že se něco takového objevilo, už sem se rozhodoval jestli koupit biteSMS, ale ty si mi zachránil penízky =) tohle + doručenky a sem konečně s sms klientem spokojenej =) díky moooooc! 

-
- Moderator fóra

-
a dnes prisiel velmi mily update sak sa sami kuknite 

iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
-
Paráda. Zvětšili písmo (užitečné) a přepíná se mezi čísly a nápisem ODESLAT (myslím, že zbytečné).
Při překročení 160 znaků počítadlo zčervená (ukazuje i počet zpráv)
Při psaní diakritiky se změní počítání na 70 znaků / SMS
Animace mezi počítadlem a nápisem "odeslat" je chytrá a perfektní.
Více obrázků kdyžtak na webu

Při psaní diakritiky se změní počítání na 70 znaků / SMS
Animace mezi počítadlem a nápisem "odeslat" je chytrá a perfektní.
Více obrázků kdyžtak na webu

Naposledy upravil(a) 7luke.com dne pon říj 05, 2009 9:46 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone expert
skvel skvel skvele...
update je super a moc se mi libi!
je skvele, ze pocita uz na kolik se delsi SMS rozdeli jednotlivych SMSek...
to jsem predchozi verzi mel za zde, ze jen zcervenala a pocitala jen pocet pismen...
tohle je super...
update je super a moc se mi libi!
je skvele, ze pocita uz na kolik se delsi SMS rozdeli jednotlivych SMSek...
to jsem predchozi verzi mel za zde, ze jen zcervenala a pocitala jen pocet pismen...
tohle je super...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
-
- Senior uživatel
vyzkouseno, skvele funguje, diky za tip 

-
- iPhone guru
Velmi mi překáží funkce v novém update, která vždy při klepnutí na <Messages (když chci z jedné konverzace přepnout na seznam konverzací) ukazuje počty odeslaných SMS/MMS v oknu, které musím pokaždé zavírat. Dosti nepohodlné, takže SMS Helper jde pryč. Určitě do té doby, než bude možnost tuto otravnou funkci vypnout.
-
- Moderator fóra
Me se to tam zobrazuje jen někdy.Téměř vůbec.Nevím čím je to ovlivněno ani jak se to spouští.

Antabelus píše:....ukazuje počty odeslaných SMS/MMS v oknu, které musím pokaždé zavírat. Dosti nepohodlné, takže SMS Helper jde pryč. Určitě do té doby, než bude možnost tuto otravnou funkci vypnout.
Popis programu při stahování aktuální verze v Rocku: Count the number of SMS/MMS messages you have sent globally or per a monthly time period. @Antabelus

Some notes: This program settings can be changed from the Settings app on your iPhone, under "SMS helper"
@xslide

upravím
Naposledy upravil(a) 7luke.com dne pon říj 12, 2009 8:41 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone guru
Nojo, vyšla nejspíš nová verze od té doby, co jsem to psal. Teď už to ukazuje jen v případě, že tapnu na hlavičku aplikace. Na šipce zpět z konverzace už to nedělá. Nicméně, v Settings je jen nastavení pro automatické resetování počítadla a na používání animací. Ale díky za upozornění, mám radost, že to můžu zase používat 

-
- Host
Tak to jsme dva, mě to taky vadí ze stejných důvodů. Kdyby to bylo třeba řešeno nějakým přejetím prstem přes něco nebo funkcí shake... , takhle bude uninstall.
EDIT: ufff... No mas pravdu, ja precetl posledni prispevek na 1. strane a na nej reagoval. Prosim Moda o vymazani prispevku, je uplne zbytecny.
EDIT: ufff... No mas pravdu, ja precetl posledni prispevek na 1. strane a na nej reagoval. Prosim Moda o vymazani prispevku, je uplne zbytecny.
Naposledy upravil(a) jubei80 dne pon říj 12, 2009 9:11 pm, celkem upraveno 1 x.
Co že Ti vadí? Vždyť je to vyřešeno viz můj předchozí příspěvek.....
-
Velmi pekny doplnok pre defaultnu app
Vec ktora mi chybala v defaultnej app je konecne vyriesena a funguje velmi pekne.
Antabelus: To o com pises ty som si veru nevsimol... kde je to okno?
dodo

Antabelus: To o com pises ty som si veru nevsimol... kde je to okno?

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
-
Dodo: tukni na horni listu sms aplikace
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
-

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
-
je to sikovna vecicka,presne tohle jsem potreboval,nekdy kdyz pisu tak jsem vubec nevedel jestli to je 1 smska nebo 2..
-
- Host
Nevíte jestli je v nějakém repu verze pro ios 4? nemůžu to najít..nejde mi o počítání znaků, ale o potvrzování odeslání zprávy.. A nebo jestli neexistuje nejaká jiná utilita, která by potvrzování odeslání umožnovala.. Často se mi stává že se přehmátnu a odešlu rozepsanou sms ( zvlášt když jsem připitej
) Díky...

Moje stránky
http://karl0s.webnode.cz/

7luke.com píše:Jojo, zajímavé, že takto perfektní věci přicházejí na svět "až tak pozdě"![]()
Další stejně perfektní věc (o které stále SPOUSTA lidí neví) je iphonedelivery - automatické doručenky pro defaultní aplikacimohou být buď "flash" na diplej, či přímo jako zprávy v konverzaci
![]()
Ahojky,našla jsem tohle fórum a potřebovala bych poradit,zatáhl jsem si přes cydii smshelper a ten v pohodě funguje,ale chtěla jsem ještě Iphonedelivery a to mi dělá problémy!!!! Nejdřív jsem ho nemohla vůbec na cydii najít ale to se nakonec povedlo ale při instalaci mi to hází tuto hlášku "http://repo.smxy.org NetDB:open nodename nor servname provided or not know"
A samozdřelmně mi doručenky nefungují a nemám to ani v nastavení zpráv!!!! Nevíte někdo prosím co s tím????? Jak tady už
píšou ostatní doručenky mi opravdu na IP chybí. Předem děkuju za rady

-
- Pokročilý uživatel
Přidej si repozitář "http://iphonedelivery.advinux.com/vroom/" a nainstaluj verzi co je v něm. Ta mi funguje na 100%
Hack Pro, 10.9.x
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
na PM odpovídám podle nálady
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
na PM odpovídám podle nálady
Strašně moc děkuju za radu,už to funguje!!!!!! Paraaaaaada 

-
- Senior uživatel
ja vam do toho nechci kecat, ale ma to nejake jine vyhody oproti defaultnímu počítadlu v iOS?
Dik

iPhone 4S (32 GB) | iPad 2 (32 GB) | MacBook Pro mid 2012 (16 GB RAM, 480 GB SSD)
-
- Mírně pokročilý
Žádné, tohle je použivalo na OS3, navíc mě kvuli téhle fičuře, nešlo poslat jak 160znaků, takže tak...
iPhone 6 16GB Space Grey
-
- Senior uživatel
ok dik
iPhone 4S (32 GB) | iPad 2 (32 GB) | MacBook Pro mid 2012 (16 GB RAM, 480 GB SSD)
pridavam sa k otazke, existuje nejaka utilitka na potvrdzovanie odoslania SMS?
je verzia SMS Helper 0.4-1 kompatibilna s iOS4?
vdaka
je verzia SMS Helper 0.4-1 kompatibilna s iOS4?
vdaka
-
- Mírně pokročilý
iphonedelivery
pridaj si repo do cydie: iphonedelivery.advinux.fr/cydia a nainstaluj si ich jedinu app
pridaj si repo do cydie: iphonedelivery.advinux.fr/cydia a nainstaluj si ich jedinu app
iPhone 4, FW 7.0.4, O2 SK; no JB
Macbook pro 2011
Macbook pro 2011
Na iOS 4.0.1 mi nefunguje žádné počítadlo. Akorád mi padají smsky, když chci rozepsat novou. Nějaké rady?