Jdee zajíc k hadovi a říká: "Hade promin, že jsem se ti smál, že nemáš nohy." Had: "Jóó, to je v pohodě." Zajíc: "Fakt jo?" Had: "JO" Zajíc: "Tak ruku na to."
Ta holka není tak hloupá jak se zdá být, stačí se podívat na její způsob vyjadřování (aspoň psanou formou) - leckdo z nás by si z ní měl vzít příklad. A pernamentně 600 lidí na blogu 13/14ti leté holky a "módě" a kamarádkách? To taky není špatný...."špatná reklama taky reklama".
Majky: Přesně tak, také jsem si všiml, jaké má vyjadřování na 15-ti letou holku, navzdory tomu mě napadla přesně ta fráze, kterou tam taky nědo psal: "Kde jsi byla když bůh? rozdával rozum, stála si frontu na p***?!" Krása taky není vše (ale je to většina ). Nicméně ten její hlas a šišlání je opravdu strašný, pořád myslím, že si dělá srandu. ------------------------------------------------------------------------- EDIT: Jak se k iPhone 4 NEproblému staví Darth Vader:
Mysleli jste si, že vytvořit popový hit je nějaká věda? Tahle partička Australanů vás vyvede z omylu! Jediné, co potřebujete, jsou čtyři akordy a zahrajete většinu hitů za posledních 40 let
To je napodobenina od číňana, kterému se nechtělo dělat to jejich vlastní OS XXXX, tak tam dal android (rozhodně ale lepší alternativa), nicméně na iPad to ale nemá
Ale si představ, že té radě hodně ženských bude věřit. V takových časopisech i kdyby jim tam napsali: strčte hlavu do pračky a navolte program na 90 °C nejdelší praní, tak jsou toho schopné většina.