a nenechali pro všechny verze ale neznáte někdo nějakou vyhovující náhradu
MoneyDnes po update pouze pro FW 4.x
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
Kikos
MoneyDnes po update pouze pro FW 4.x
Dnes po update mi aplikace MoneyDnes zmizela a nejde naistalovat - AppStore píše že je pouze pro FW 4.x, nechápu sice proč to tak "zvojtili"
-
Kikos
Re: MoneyDnes po update pouze pro FW 4.x
No jo zatím se mi do FW4 moc nechce než to pojede na 100% i JB 
-
ls8
- Starý pes fóra :)

Takových aplikací, které vyžadují iOS 4.0, už je spousta. Holt musíš hlídat, co aktualizovat a co ne.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
Kikos
Ano vím že iOS 4.0 jede a i pod JB (ale dle postřehů z fóra jsou tam ještě mušky) samosebou že koukám co instaluju ale nějak mi není jasné proč tato aplikace jede pouze pod iOS 4.0 když na 3.x jede ještě vetšina uživatelů.
A rada o podobné aplikaci stále nepřichází

-
Kikos
-
Killingman
- Mírně pokročilý

Re:
applejabko píše:Ono stejně budeš muset jít na 4.0..Dva roky stejný starý FW mít nebudeš
Hmm, a co my, stale spokojeni s iPhone 2G mame delat?
iPhone 6s gold and iPad AIR2 gold and MacBook Pro 13" early 2015 
Když už musím mít mobil, tak ať je to iPhone...

-
Kikos
Tak nějak
proto říkám nechápu proč to rozchodí pro iOS4 a nennechají to běžet i na nížších verzích zdá se mi to blbost, jako kdyby zrušili funkčnost všech programu na XP a fungovali by jen na WIN 7.

-
ninjar0hlik
Killingman: Ale zase. 5let iP2G mít nebudeš...
-
Killingman
- Mírně pokročilý

No to sice ne, mám ho od února 2008, to už budou skoro tři roky, nicméně zatím v ČR 4G jaxi není a bůhví kdy a za kolik bude, na 3GS nemá pro mě smysl upgradovat 

-
andrejkovo1
OT: iPhone 4G sa do čiech ani nedostane
iPhone 4 možno áno 
-
Kikos
Ačkoliv se tu nějak zapomělo na původní dotaz čím zatím nahradit MONEY Dnes tak mi to nedá se nezeptat TO:Killingman proč ne IP 3GS 
-
Killingman
- Mírně pokročilý

Je asi jedno jestli iPhone 4G a nebo iPhone 4, hlavně že víme o čem se bavíme.
Proč teď ne iPhone 3GS? Nulový rozdíl (pro mě) oproti 2G - GPS nepotřebuju, paměti víc než 16GB taky ne. 4ka to je jiná, lepší design, A4 procesor, lepší displej. Tam smysl upgrade má - opět pro mě pouze ale pro Frantu Vopičku třeba má smysl měnit telefony s každou generací
Zkrátka 3G ani 3GS nepřinesly z mého pohledu žádný výrazný rozdíl od první generace. Čtvrtá generace už ano, ale zase bohužel tady není. Na 2G nenahraju iOS 4, což se mi zdá z pohledu Apple jako chyba - není tu už ta krásná elegance - ať mám cokoliv, napcu tam nejnovější FW a vše mi chodí.
Proč teď ne iPhone 3GS? Nulový rozdíl (pro mě) oproti 2G - GPS nepotřebuju, paměti víc než 16GB taky ne. 4ka to je jiná, lepší design, A4 procesor, lepší displej. Tam smysl upgrade má - opět pro mě pouze ale pro Frantu Vopičku třeba má smysl měnit telefony s každou generací
Zkrátka 3G ani 3GS nepřinesly z mého pohledu žádný výrazný rozdíl od první generace. Čtvrtá generace už ano, ale zase bohužel tady není. Na 2G nenahraju iOS 4, což se mi zdá z pohledu Apple jako chyba - není tu už ta krásná elegance - ať mám cokoliv, napcu tam nejnovější FW a vše mi chodí.

-
ninjar0hlik