Kdyby přítelkyně už nespala a nebál jsem se že ji vzbudím, skákal bych radostí !!!!!!!!! Také už půjdu spát, zítra totiž musím makat Nevím zda a kdy se sem dostanu, ale každopádně díky moc! Mám až výčitky, tenhle threed za chvíly Julek přejmenuje na "ikony pro Jelena"
Tak to jsem rád, že je to ted "ono". Nerad odchazím od rozdělané práce, tak jsem doupravil i ostatní už již představené ikony. Abych jsem nepostoval spousty ikon, přiložím jen náhled v jednom obrázku a uvedu zdroj ke stažení celého balíku (pokud se to někomu nelíbí ať navrhne prosím lepší způsob). Zítra mohu udělat další, pokud bude o nějaké zájem..
na http://img.freeliving.cz jsem přidal kategorii ikony pokud se tam zaregistruješ tak ti to dovolí přidávat ikonky. Zatím je cpi do složky forum.iphone.cz pak je budu třídit, myslím že je to docela fajn nástroj na sdílení obrázků. Pokud bude zájem udělám další kategorie, podkategorie a přidám patřičná práva. Sem se pak dá na ně linkovat, nebudou tu zabírat místo, tam je místa dost. Už je tam i galerie pozadí.
No já je zatím upuju na své FTP (kromě prvního příspěvku), takže místo nezabírají... Ale dobrž, až něco vytvořím, tak to můžeme hodit tam.. Teď zrovna nic netvořím, takže až bude zas nějaká prosba
Proud owner of : iPhone 5 16GB Black iOS6 MacBook Pro (Unibody) 13,3'' 2.4 GHz
2 K4N3C: chcel by som sa opytat, ze ci by si vedel urobit toto:
Vsetky ikonky, ktore su v iPhone (originalne) prisposobit na taky styl ako si urobil tie cierne?
pouzivam sem tam temu Time Machine, su pekne tmave, ale viac sa mi pacia take ikonky hranate ako si teraz pouzil. Nepaci sa mi ak mam 10 ikoniek takych 10 zase ine.
Ak by si bol ochotny poslal by som Ti vsetky moje ikonky, ktore pouzivam aby si mi popiripade vymyslel nejake take tmave. Co Ty na to?
iPhone XS white iOS 13.x, iPhone #1 3.1.3 Orange MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM Čítajte pravidlá fóra!
2 Paly: No pokud se ti líbí styl mých ikon, chtěl bys jej zachovat a jen "vymenit" obrazky, ktere se na nich objevi, tak to je to nejmenší..klidně mi tvé ikony pošli na: info@k4design.cz a ja ti je můžu zkusit změnit.. Nevím jestli jsem tě správně pochopil, pokud ne, tak upřesni tvou prosbu
Proud owner of : iPhone 5 16GB Black iOS6 MacBook Pro (Unibody) 13,3'' 2.4 GHz
Chalani ste super. Skusme urobit toto, zmente (navrhnite) zakladne ikonky do cierna. Aby boli vyztizne a cierne. A poto dam vsetky ikonky niekam aby ste ich zmenili.
Budem rad ked nieco vytvorite.
Ciernym ikonkam zdar!
iPhone XS white iOS 13.x, iPhone #1 3.1.3 Orange MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM Čítajte pravidlá fóra!
Ok - az prijdu domu, tak se o neco pokusim.. Takze zkusim vzit ty zakladni obrazky a jen je prenest na cerne pozadi - pak muzu vzit i nejake jine - takhle nejak si to Paly predstavujes?
Jasny.. Jak rikam - nejsem doma, takze proztm nemuzu vyzkouset. Ale podle me by to nemel byt nijak zasadni problem. Jak tak na to ale koukam, tak asi budu muset vymyslet nejaky novy obrazky, jelikoz ty zakladni jsou "bez" pozadi (je to obrazek pres celou ikonku), takze by cerne pozadi nebylo videt (viz. maps, stocks..)
Jo ty to myslis takhle.. Psal si totiz, ze si navrhl zakladni pozadi, coz nejsou ikonky No musis nejdriv vedet, co v nich chces mit - text, obrazek a taky pro jakou app apod.
Je to zajimavej styl, kterej si zvolil. Chtel bych videt jak to vypada primo v iphone, protoze nwm jak to bude s tema hranatejma ikonkama Kazdopadne by se mozna taky ty obrazky uvnitr dali trochu zvetsit
byl by nekdo tak hodnej a udelal jinou ikonku Youtube? Ta v zakladu je takova divna. Nejlip neco ve stylu co delal K4N3C (cernej podklad) + logo Youtube.
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán iPhone 4 32 Gb from Vodafone