fuel consumption s webinterface

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
evlo

Příspěvek od evlo »

Existuje nejaka aplikace na mereni spotreby, ktera by mela i webinterface pro zadavani a snychronizaci mezi tim? Nebo jeste lip napojeni treba na googledocs.

Co jsem se dival, tak road trip ma nejaky funkcni zalohovani - nicmene to neni tak uplne co hledam a pak existuje spirtmonitor aplikace, ale ta asi zas neumi offline zaznamy.

Idea je takova - odjedu do ciziny, zadavam zaznamy, zadavam, zadavam, mam jich uz 10 v aplikaci a pak se vratim do CR, najednou jsem online, tak aplikace nahraje nove zaznamy na google docs a stare v ni si updatne pokud jsem v nich udelal nejake zmeny. Misto google docs je samozrejme mozne aby to byl web stylu fuelly apod.

PS: nejezdim sice na spotrebu, ale zajimalo by me za kolik vlastne jezdim a cokoli mene komfrontniho nez toto nejsem schopny diky sve lenosti opravdu pouzit :(

seznam nevyhovujicich :):
spritmonitor - netusim
road trip - export/import - nejlepsi interface ze vsech, existuje lite
Gas Cubby - export/import, pokus o synchronizaci, bez webinterface, spis nic moc synchronizace, existuje free
Gas Saving Note - export/import - vypada vcelku slusene, existuje lite
acufuel - pouze spotreba, nekomplexni, ale umi export
car care - export/import, inteface se me moc nelibi
Car Minder Plus - nepovedlo se mi zjsitit jestli ma nejaky export/import
MilesPerGallon - zakladni funkcionalita, ale pokud nekdo chce jen mpg v iphone, tak je to idealni, tusim, ze neumi ani l/100 :), takze u nas k nicemu, protoze benzinky ukazuji jen v litrech
Gasmate - neumi export import, jsou lepsi alternativy
FuelCalc - nejhorsi ze vsech :)
gashog - export/import, zakladni funkcionalita
FuelGauge - taky nezajimave
CarStat - nijak me nezaujalo
VehiCal - free, jen zakladni export
Naposledy upravil(a) evlo dne pon črc 12, 2010 9:44 pm, celkem upraveno 4 x.

h4wk3y
iPhone expert
iPhone expert

Re: fuel consumption s webinterface

Příspěvek od h4wk3y »

jo, to by se mi taky libilo
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz

evlo

Příspěvek od evlo »

do prvni postu jsem dal seznam

Nejvetsi potencial ma zatim asi to Gas Cubby.

Ja jsem nainstaloval ten road trip ale pred updatem na 4.0, zadal jedno tankovani, jsem nezalohoval a prisel o data pri update na 4.0, proste ja potrebuju neco co funguje alespon trochu samostatne

paranek

Příspěvek od paranek »

Něco nového. Včera sem pořídil Iphone a tohle je první věc, kterou shánim ;-) Díky

pb318
Host
Host

Příspěvek od pb318 »

mne vyhovuje Road Trip

korwin
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od korwin »

Roadtrip a zaloha na Dropbox. 100% spokojenost a funkcionalita. Obnova bez problemu....
iPhoneX: 256GB_11.2.2 iPad2: 64GB_WiFi iPad Air2: 64GB_GSM iPad Mini2: 64GB_GSM
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD

Odpovědět