Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Ty tam někde vidíš otazník? Co ti je na tom "nesrotumintelné" (jak ani sám neumíš napsat)? Otazník je odvozen od slova tázati se. Pokud bude autor příspěvku chtít to vysvětlit, nechť tak učiní.
Funguje Notifier! (Pre menej chapavych s vykricnikom) treba si este nainstalovat jednu aplikaciu ktora sa vola "IntelliStatusBarIcons" a potom restart telefonu a objavi sa nam nova aplikacia Reminder. Zdoraznujem ze nestaci respring!
Ahoj Scenic, Notifier sice funguje, ale u fw 3.1.3. fungovaly i ikonky na Lockscreenu, které mi teď na 4.0 nefungují, jinak pro instalaci stačí v cydii zadat Status Notifier Fix, když jsem nainstaloval jen samotný notifier, padalo mi to do safe módu. Ale třeba je to jen u 3G.
iPhone 5 Black 16Gb, CZ VF, iOS 7 iPhone 3G Whited00r 7 JB SM-N9005 Note 3 32 Gb Nejsem zaujatý proti žádné platformě
Jasně,ale ve status baru.Měl jsem na mysli,že pokud přišel třeba e-mail,nad sliderem se ukázala ikonka mailu,na kterou stačilo tapnout a otevřela se daná aplikace.To mě právě teď nefunguje.
iPhone 5 Black 16Gb, CZ VF, iOS 7 iPhone 3G Whited00r 7 JB SM-N9005 Note 3 32 Gb Nejsem zaujatý proti žádné platformě
Tak jsem podle te vasi tady mockrat omilane tabulky nasel ze mobile terminal je ve dvou verzich - 364.1-10 a - 426 Vsude kde jsem hledal tak jsem nasel jen tu prvni co pada(i podle tabulky) a tu druhou ne a ne najit. Poradi nekdo repo kde to najdu aby MT frcel?
Naposledy upravil(a) misut22 dne čtv črc 08, 2010 12:01 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 3G 16GB-black , Fw 4.2.1 JB, O2-CZ Win XP sp3, 32 bit nebo WIN7 select enterprice 32 bit iTunes 10.4.0.80 Text me, Ping! - misut22
A jak nastavím ve Winterboardu tapetu pod ikonami?Když zaškrtnu User Wallpaper,tak tam tapeta není.Dělám něco špatně?Myslím,že Winterboard ještě nějaké mouchy má
Ja nevim,ale me funguje ok,prave jsem si to nainstaloval,vse funguje tak jak ma.asi se v WB nevyznas a musis si uvedomit ze mas iOS 4 takze par veci se v WB nastavuje jinak.
Apple IPhone 3G 16GB White, 4.1 JB R.I.P. Apple iPhone 4S 16GB Black 6.0.1 R.I.P. Apple iPhone 5 16GB Black 8.1 R.I.P. Apple iPhone 6 16GB Gold R.I.P. Apple iPhone 6 PLUS 16GB Gold iPad 4 16GB R.I.P. iPad Air 2 64GB Macbook Pro 13" mid 2010
misut22 píše:me taky mobile terminal pada:( do ****
EDIT:
Tak jsem podle te vasi tady mockrat omilane tabulky nasel ze mobile terminal je ve dvou verzich - 364.1-10 a - 426 Vsude kde jsem hledal tak jsem nasel jen tu prvni co pada(i podle tabulky) a tu druhou ne a ne najit. Poradi nekdo repo kde to najdu aby MT frcel?
Po dlhom špekulovaní sa mi podarilo stiahnuť deb súbor priamo z iPhoneho, ale keď cez iFile idem klasicky do: var/mobile/library/downloads tak tam ten súbor nemám. Vie niekto poradiť či sa náhodou nezmenila cesta ukladania,alebo dáku finto kde to hladať..
EDIT: takže chybička sa stala na mojej strane.Sťahovaný súbor mal koncovku php a automaticky mi to všetko prepisovalo a cez iFile to bol len taký textový grázel..
Naposledy upravil(a) DeMaio dne pon črc 26, 2010 12:58 pm, celkem upraveno 1 x.
Múdri z neba nepadajú....ale debilov ako by zhadzovali..