Zatím jsem však podobné optimalizační nástroje na macu nepoužil, proto se chci zeptat zda to někdo používáte, zda to má vůbec smysl
Používáte MainMenu nebo jiný optimalizační nástroj?
-
toncek
- Moderator fóra

Používáte MainMenu nebo jiný optimalizační nástroj?
Nedávno byla aplikace Main Menu zdarma k mání na MacUpdate, tak jsem si ji stáhl.
http://creativebe.com/mainmenu/
Zatím jsem však podobné optimalizační nástroje na macu nepoužil, proto se chci zeptat zda to někdo používáte, zda to má vůbec smysl
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
-
ygy
- Starý pes fóra :)

Re: Používáte MainMenu nebo jiný optimalizační nástroj?
ja to používam na premazanie cache v safari ale inak moc nie.
-
Tereza V.
Zrovna jsem stáhla MacCleanse,tak uvidíme,jak bude fungovat.
-
john
- iPhone expert

Neni to náhodou úplně na stejném principu jako CleanMyMac a podobně?
EDIT:// Aha, tak jsem to teďka zkoušel, je to celkem dobrý, pro ty, kteří nechtějí všechno nastavení atd. hledat, třeba jako vypnutí jakýhokoliv programu, wifi a všeho je tam pohromadě. Promazání history,caches,cookies a podobný věci jsou tam přímo pro 5defaultních prohlížečů. Moje dojmy jsou z toho takové, že když neni člověk línej, jsou pro něj takovýdle programy zbytečné - deleted.
EDIT:// Aha, tak jsem to teďka zkoušel, je to celkem dobrý, pro ty, kteří nechtějí všechno nastavení atd. hledat, třeba jako vypnutí jakýhokoliv programu, wifi a všeho je tam pohromadě. Promazání history,caches,cookies a podobný věci jsou tam přímo pro 5defaultních prohlížečů. Moje dojmy jsou z toho takové, že když neni člověk línej, jsou pro něj takovýdle programy zbytečné - deleted.
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
-
terry
- Starý pes fóra :)

Mě osobně bylo MainMenu doporučeno hned v mých začátcích s Mac OS. Postupem času jsem přešel na program Cocktail a nemůžu si stěžovat. Tohle čištění se vyplatí dělat, zejména když to systém očividně "vyžaduje". Nedělám většinou pravidělně, ale jen když už systém neběží jak má, seká se, pomalu reaguje..
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
-
Masorad
Hmmm, neviem teda ako vam, ale mne sa system neseka ani nespomaluje. Nikdy som nemal potrebu cistit OS X.
-
h4wk3y
- iPhone expert

tak to nejsi asi moc narocny user...
ja nejsem zadny instalator, ze bych instaloval kde co, ale na pocitaci delam skoro desitky hodin denne a po mesici dvou je citit spomaleni systemu...
ja nejsem zadny instalator, ze bych instaloval kde co, ale na pocitaci delam skoro desitky hodin denne a po mesici dvou je citit spomaleni systemu...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz