Rozšíření RAM iPhonu
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Rozšíření RAM iPhonu
Dá se nějak rozšířit RAM na iPhonu?Netuším, jestli existuje nějaká ultilitka.Díky
Re: Rozšíření RAM iPhonu
zadnou app na cisteni RAM jsem teda jeste nevidel
pro zacatek ale muzes obcas aplikaci vypnout tim ze budes dlooouho drzet home button... 

-
- Mírně pokročilý
Nic takovyho zatim neni. Jen nechapu k cemu to potrebujes? 90Mb free RAM ti nestaci?
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán 
iPhone 4 32 Gb from Vodafone

iPhone 4 32 Gb from Vodafone
-
- Starý pes fóra :)
O uilitce nevim, resim to tak, ze priblizne jednou tydne prestartuji iPhone a mam klid :] ..
pacholek píše:zadnou app na cisteni RAM jsem teda jeste nevidelpro zacatek ale muzes obcas aplikaci vypnout tim ze budes dlooouho drzet home button...
to dlhé držianie na ukončenie funguje normálne? ja že mi to pridala aplikácia backgrounder. chceš povedať, že ked niečo spustím(teraz myslím bez backgroundera) a iba stlačím homebutton, že to mi neukončí poriadne? že by som mal držať home?
-
- Moderator fóra
No nevím, ale to s tím, že po dlouhém stisknutí home se app jakoby ukončí (nebo vyčistí RAM, jak to tady někdo prezentuje) je jenom fáma..
Nic takového není. ls8 už to tady myslím i několikrát vysvětloval..
Nic takového není. ls8 už to tady myslím i několikrát vysvětloval..
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
-
- Host
Neví někdo jestli se po 2 letech co tenhle příspěvek založil už objevila nějaká aplikace - nejlépe free co dokáže UKONČIT PROBÍHAJÍCÍ PROCESY?
iPhone 4S white - the most amazing phone ever
-
- Moderator fóra
Já používam na čisteni RAM Memory Sweep, uvolni kolik potrebujes.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
A co třeba SBSettings, hm??
Tlačítkem "Processes" vyvoláte nabídku, kde můžete jednak ukončit aplikace, které vám zůstávají běžet, jako Safari, Ipod, E-mail a pod nima je tlačítko FREE UP MEMORY, kterým vyčistíte RAM na původní velikost, kterou máte po restartu telefonu. Nepoužívám nic jiného a kdy jsem naposled restartoval telefon, si ani nepamatuju 

Aplikacie na Ram su dost, ale na rozsirenie tak to neviem. Neviem ci si myslel ako rozsirenie/cistenie alebo rozsirenie ako vzatia nejakej kapacity z disku pre ram. Nieco ako swap.
-
- Moderator fóra
2invader: On nema JB.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
memtool z cydia uvolni zaplnenou ram, ale na 3G je malo tak ci tak, takze za chvili je zase full, takze uvolnuji porad
-
-
- Host
90MB free RAM? To je ale na 3GS, ne?
-
- Host
Tak u 3G asi 90 MB free ram nenajdeš
tam tak 50
s JB
Necituj poslední příspěvek! TommyS.

Necituj poslední příspěvek! TommyS.
first iDevice: iPhone 4S 16GB 5.1.1 CZ
second iDevice: iPod Shuffle 3. gen Silver 4GB
PC: nBook Lenovo IdeaPad Z570 (i5 2,5Ghz -> 3,1Ghz, 8GB DDR3, 750GB HDD, Win7 Home Premium 64bit)
second iDevice: iPod Shuffle 3. gen Silver 4GB
PC: nBook Lenovo IdeaPad Z570 (i5 2,5Ghz -> 3,1Ghz, 8GB DDR3, 750GB HDD, Win7 Home Premium 64bit)
-
- Host
to je právě občas málo... kolik to je bez JB? Neni nějakej JB se kterym bych měl víc?
-
- Moderator fóra
Tohle vubec neřeš. Je uplne jedno kolik jí mas, je důlezite jak s ní hospodarí IP a jeho aplikace, mužes ji kdykoliv uvolnit pomoci free utilit. Díky JB ji budes mit pravedpodobne více zaplácané, protože Ti pojede na pozadí mraky utilit....
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Host
Já mam pořád tak nějak cca těch 50 MB, ať už hned po JB nebo dva měsíce po něm... Ale přijde mi to málo, některý hry se mi občas i zasekávaj a je to nejspíš tou RAM...
-
- Mírně pokročilý
Když se ti hry sekaj, tak přes SB settings zajeď do safe módu a vesele hraj, pak se vrať zase zpět. Uvidíš rozdíl, jak to bude šlapat.Nesekaj se všechny aplikace, ale když přece jenom nějaká, je nejlepší to řešit takhle.
iPhone 5 Black 16Gb, CZ VF, iOS 7
iPhone 3G Whited00r 7 JB
SM-N9005 Note 3 32 Gb
Nejsem zaujatý proti žádné platformě
iPhone 3G Whited00r 7 JB
SM-N9005 Note 3 32 Gb
Nejsem zaujatý proti žádné platformě
Cisty iOS4 na 3G cca po uvolneni RAM 58MB a po JB mavam po uvolneni tak 49-55MB.Takze?
-
- Host
Zkusil jsem ten Save mode a nepomohlo to... Konkrétně ve hře Guitar Hero
Hmm já mám 3G JB iOS4 a nemívám poslední dobou víc jak 23MB... A sem tam se stane že mívám i 3MB Free
. Zkusím uvolnit ram přes SBSettings, ale pochybuju že se stane nějaký zázrak...

-
-
- iPhone expert
No ja na svojom 3G 16 GB dokazem cez SBSettings uvolnit max. 60 MB Ram, viacej to uz neda ... 

iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Klub čistého iOS
2L8 neviem ci vies ale od toho ci mas 8gb alebo 16gb verziu nezalezi
neviem potom preco si pisal ze mas 16 gb 

Jeziiiiiiiiis lebo ju tam pise a co?Preco zbytocne OT?
Ono hlavne zalezi na tom co mas v iP nainstalovane a co prave robis.....A mam 3G 8GB z T-Mobile SK a co teraz?
Ono hlavne zalezi na tom co mas v iP nainstalovane a co prave robis.....A mam 3G 8GB z T-Mobile SK a co teraz?
-
- iPhone expert
McDog
dikess hehe, ved co je na tom juslik, ze som to napisal?? Ja tym nemyslim, ze budem mat o nieco viacej MB alebo menej ...
Inak asi sa viacej uz neda vycistit Ramka vsak?

Inak asi sa viacej uz neda vycistit Ramka vsak?

iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA