Ahoj, nemáte někdo prosím zkušenost s autonabíječkou do Octavie I. Stará Octávka má totiž zapalovač až pod ručním opěradlem. Máte někdo tento problém pořešený a uměl byste mi poradit, nebo doporučit nějaký typ autonabíječky s takto dlouhým kabelem, který vám iPhone nerve ze skla? Díky. Smi.
Tak přesně s tím stejným problémem jsem se trápil taky, mám Octavii Tour 2008, tedy tzv. "starou" Octávku. Vyřešil to až TomTom Car kit, který pro nabíjení používá standardní miniUSB kabel, v balení je dostatečně dlouhý, cca 1.5m.
Kabel má 1 metr a měl by stačit. Pokud ne (přeměř provázkem:-) pak na dealextreme.com seženeš použitelné kabely pro iphone velmi dlouhých délek za odpovídající ceny.
Taky můžu doporučit Belkin jako Cernakus. Zapadne parádně do interieru. Mám ji taky v oktávce a na přední okno se asi nedostaneš. Tak jedině delší kabel..
Já koupil Griffin PowerJolt SE (model 2010, je delší), má točenej kabel, když se nátáhne, skoro 2m. Dal jsem ho pod plasty, ať nikde netrčej kabely, vyvedl pod volantem a když jí nepoužívám tak ten konektor strčim pod volant, jak je ta zásuvka OBDII. Jsem spokojenej