iPhone 4
-
- Moderator fóra
Re: iPhone 4
podle urcitych naznaku, by mel byt unlock, stejne jako jailbreak, dostupny se zacatkem prodeje iPhone 4G..co je natom pravdy se uvidi 

-
- iPhone guru
To lopasak: I kdyby byl tak nevím jestli se to vůbec vyplatí. Koupit si ho tam,řešit unlock, rok záruka a ještě složitě platit paušal
...a kdo vy jestli by to vůbec vyšlo levnějc jak tady ;-(

iP 3G 8 GB-Dead
iP 3GS 16 GB iOS 6.1.6JB
iPad 3 3G 64 GBiOS 7.1.1JB
iPh 5S (2x) 16 GB Black
iP 6S 64 GB-Sold
iPad Mini Retina16 GBiOS 12.5
iP 7 32 GB iOS 12.x
iPad Pro 10.5 64 GBiOS 13.x
Apple Watch Series 5 W OS 7.x
iPhone X 64 GB iOS 14.x
iP 3GS 16 GB iOS 6.1.6JB
iPad 3 3G 64 GBiOS 7.1.1JB
iPh 5S (2x) 16 GB Black
iP 6S 64 GB-Sold
iPad Mini Retina16 GBiOS 12.5
iP 7 32 GB iOS 12.x
iPad Pro 10.5 64 GBiOS 13.x
Apple Watch Series 5 W OS 7.x
iPhone X 64 GB iOS 14.x
-
- Host
Jenom předesílám, že přes kámoše v Anglii nyní zjišťuji podmínky nákupu iP4 v UK ( lock, dotace, smlouvy atd. ). Zatím to vypadá, že bude možnost koupit neblokovaný iP4 za ceny uváděné v UK store. Takže pokud by měl někdo zájem, budu si ho brát začátkem července a můžu jich vzít klidně víc. Ovšem peníze chci ( potřebuji na nákup ) předem, pracuji u Policie ČR - to můžu dokázat a klidně sepíšu i papír např. o vypůjčení peněz. Staší dát vědět a dohodnem se 

-
- Starý pes fóra :)
A v Anglii je jen roční záruka, že?
-
lopasak píše:Tak se musíš doufat, že to někdo zvládne udělat...Neboj podle mě unlock bude. Musíš být optimista a ne jako většina tady pesimistu!
Jasne ze bude, jenze vyjde novy update firmware+basebandu a unlock uz nepujde. U 3GS byla ochrana instalovani neautorizovanych fw pomoci SHSH. Ta byla celkem rychle zjistena a byl cas zacit zalohovat SHSH nez Apple vypustil 3.1.3 s novym neodblokovatelnym basebandem a den na to prerusil autorizovani 3.1.2.
Uzivatele bez provedene zalohy SHSH klicu co meli firmware 3.1.2 s unlockem byli ve slepe ulicce a mohli se jenom modlit aby se jim jejich jailbroken iPhone neseknul a nebyli nuceni provest firmware restore. Protoze bez zalohy SHSH tam mohli dat pouze originalni 3.1.3 a tim si iPhone zablokovat bez moznosti unlocku.
Stejny pripad bude i s iPhone 4. Hadam ale, ze by u nej Apple mohlo prijit jeste s jinaci sofistikovanejsi a lepsi ochranou instalace firmware nez byly SHSH klice u 3GS. Takze by pak po vydani updatu firmware+BB a nasledneho zablokovani toho stareho ze strany Apple kazdy uzivatel odemceneho iPhone4 mel hruzu z toho, ze by se mu telefon nejakym zpusobem po*ral a byl by nucen udelat restore. Protoze pokud by do te doby nebyl objeven zpusob one hypoteticke nove ochrany, mel by z iPhona tezitko na buh vi jak dlouho.
Sorry za menci OT na tema unlocku...
Life sucks. And then you die.
Jasně, máš pravdu. Bude to 50/50...Tak si bude moct koupit Iphona z Anglie a bude po problémech jak to tak vypadá(snad)
-
- Pokročilý uživatel
Majkyn píše:Jenom předesílám, že přes kámoše v Anglii nyní zjišťuji podmínky nákupu iP4 v UK ( lock, dotace, smlouvy atd. ). Zatím to vypadá, že bude možnost koupit neblokovaný iP4 za ceny uváděné v UK store. Takže pokud by měl někdo zájem, budu si ho brát začátkem července a můžu jich vzít klidně víc. Ovšem peníze chci ( potřebuji na nákup ) předem, pracuji u Policie ČR - to můžu dokázat a klidně sepíšu i papír např. o vypůjčení peněz. Staší dát vědět a dohodnem se
A ako to bude zo zarukov?aj to nech zistí,u nás sa asi nebude dat reklamovat že?Inak mam vážny zaujem
Píší, že když si koupíš Iphone 4 v Online Store tak bude odblokovaný. A pod černym Iphonem(pre-order) je napsáno Doprava zdarma. Nechápu co je to za ******
Edit: Myslím, že abyjste měli mobil odblokovaný z Anglie tak to musíte koupit z Online Storu ještě v předprodeji abyjste měli dopravu zdarma! Musíte tedy zavolat na : 0800 048 0408
a tam to snimy domluvit
Vyjadruj sa slusne! dodo
Edit: Myslím, že abyjste měli mobil odblokovaný z Anglie tak to musíte koupit z Online Storu ještě v předprodeji abyjste měli dopravu zdarma! Musíte tedy zavolat na : 0800 048 0408
a tam to snimy domluvit

Vyjadruj sa slusne! dodo
-
lopasak: Jaka chujovina? Proste neplatis dopravu, co je na tom divneho? UK Apple Store samozrejmne zasila pouze do UK a ne mimo. A nikam volat nemusis, to cislo tam je pouze pro dotazy. Vzdyt je to tam jasne napsane
Jasně že je to *******
Nechápu proč můžeš mít nebloklej telefon, jen když si to necháš dopravit! A tu dopravu máš zdarma. Já vim ale já když kliknu na Pre-Order tak mi to tam vyhodí čísla a dál nemůžu
vyjadruj sa slusne! lebo bude ban. dodo

vyjadruj sa slusne! lebo bude ban. dodo
-
lopasak píše:Jasně že je to chujovinaNechápu proč můžeš mít nebloklej telefon, jen když si to necháš dopravit! A tu dopravu máš zdarma. Já vim ale já když kliknu na Pre-Order tak mi to tam vyhodí čísla a dál nemůžu
O cem to porad mluvis? Doprava zdarma znamena, ze ti to po UK dovezou bez dodatecneho poplatku! To nema nic spolecneho s tim jestli je blokovanej nebo ne, to je proste sluzba navic zakaznikum, ze se jim neuctujou penize za dopravu. U vetsich podniku to v zahranici byva docela bezne, ze si neuctujou penize navic za dopravu (postovne a balne u nas, pokud chces)
doprava je zdarma samozrejme u UK resident, pripadne FR resident...myslim, ze to neni nic zvlastni, pri takove castce, dyt si vemte, ze postovne je treba u nas 90kc, to se asi v 18tis kc ztrati...
-
- Host
neúčtování dopravného od určité hodnoty zboží je naprosto běžná praxe i v ČR.
-
- Mírně pokročilý
Tak to vidim asi na ebay.co.uk po 24. cervnu
)
Jinak podle FAQ na strankach apple uk je jasne patrny ze sim-free je opravdu odblokovany, jasne se tam pise ze pri cestovani mimo uk je mozny si koupit micro sim kartu lokalniho operatora a pouzivat iPhone 4 bez omezeni!

Jinak podle FAQ na strankach apple uk je jasne patrny ze sim-free je opravdu odblokovany, jasne se tam pise ze pri cestovani mimo uk je mozny si koupit micro sim kartu lokalniho operatora a pouzivat iPhone 4 bez omezeni!
iPhone 2G 4GB
iPhone 4 16GB Vodafone
iPhone 5 16GB Vodafone
iPhone 6 16GB Vodafone
Macbook pro 13" (mid 2009) Snow Leopard
Macbook pro 13" 2016
Apple AirPort Extreme
New iPad 16GB Wifi
iPhone 4 16GB Vodafone
iPhone 5 16GB Vodafone
iPhone 6 16GB Vodafone
Macbook pro 13" 2016
Apple AirPort Extreme
New iPad 16GB Wifi
tak ja uz psal kamaradovi v UK, snad to nebude problem, objednam na jeho adresu a on mi to pak posle sem 

-
- Mírně pokročilý
A nebo naplnit auto a dojet do parize
1000 Km, pohoda
edit: Na ebay.co.uk uz nabizi preorder 16 GB za 650 liber, coz je o 150 vic nez stoji
plus 27 postovny do madarska, coz k nam bude asi podobny ... Coz nam dohromady hodi nejakejch 21 000 Kc, coz je dost
nedelej doubleposty ale edituj sve prispevky
tvosi
edit 2:tak jeden prodejce na ebay.co.u ho ma za 570 + 20 postovny coz je nejakych 18000, to uz stoji za zvazeni! Mit ho hned v po 28.6

edit: Na ebay.co.uk uz nabizi preorder 16 GB za 650 liber, coz je o 150 vic nez stoji

nedelej doubleposty ale edituj sve prispevky

edit 2:tak jeden prodejce na ebay.co.u ho ma za 570 + 20 postovny coz je nejakych 18000, to uz stoji za zvazeni! Mit ho hned v po 28.6

Naposledy upravil(a) bob123 dne úte čer 15, 2010 5:39 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 2G 4GB
iPhone 4 16GB Vodafone
iPhone 5 16GB Vodafone
iPhone 6 16GB Vodafone
Macbook pro 13" 2016
Apple AirPort Extreme
New iPad 16GB Wifi
iPhone 4 16GB Vodafone
iPhone 5 16GB Vodafone
iPhone 6 16GB Vodafone
Macbook pro 13" 2016
Apple AirPort Extreme
New iPad 16GB Wifi
jiste, pac cekali, ze ceny budou vis a taky se prave pocita s tim, ze lidi z okolnich krajin si zaplati neconavic, kdyz ho chteji
)))

-
- Mírně pokročilý
No hned po vydani by ty ceny mely klesnout, pokud ovsem nebude iphone vyprodany, coz se muze stat, no pockame a uvidime 

iPhone 2G 4GB
iPhone 4 16GB Vodafone
iPhone 5 16GB Vodafone
iPhone 6 16GB Vodafone
Macbook pro 13" 2016
Apple AirPort Extreme
New iPad 16GB Wifi
iPhone 4 16GB Vodafone
iPhone 5 16GB Vodafone
iPhone 6 16GB Vodafone
Macbook pro 13" 2016
Apple AirPort Extreme
New iPad 16GB Wifi
jeste bych rad upozornilna prodejce expansys (http://www.expansys.com/s.aspx?search=iphone%204), ktery je znam tim, ze prodava po evrope bez problemu a iPhone jiz ma zalistovanej, jen tedy nejsou uvedeny predpokladane ceny a dostupnost...ceny maji nekdy vetsi, ale ....
Tých 21000 czk je dosť, ale nieje to zasa nerealna cena.
Netreba zbytočne rozhadzovat z dvoch vyplat odlozis a za 2 mesiace ho más doma.
Netreba zbytočne rozhadzovat z dvoch vyplat odlozis a za 2 mesiace ho más doma.
-
- Mírně pokročilý
Gusto77 : Sice si ho pěkně usměrnil, ale ale stačí se podivat na oba čipy a sou si "nenápadně" podobný .. 
Takže příště než začneš filozofovat a cpát sem něco o ARM, tak se aspoň na oba čipy podivej.

Takže příště než začneš filozofovat a cpát sem něco o ARM, tak se aspoň na oba čipy podivej.
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán 
iPhone 4 32 Gb from Vodafone

Citace smazana...NECITUJ PRISPEVKY NADSEBOU
tvosi
Ano oba jsou ARM 8 jadra, coz jsem psal... Podstatne je, ze tohle jadro tvori jen cast A4.

Ano oba jsou ARM 8 jadra, coz jsem psal... Podstatne je, ze tohle jadro tvori jen cast A4.
-
- Mírně pokročilý
No vidiš, já to zase nedočet celý .. tak v tom případě se omlouvám a máš pravdu 

iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán 

-
- Mírně pokročilý
Jak to vypada s tema fotkama a videem z iphonu ?
cekam cekam, prej uz je udelal, ale ted nema cas
zel, ja ted uz nemam u sebe iPhone, tak musim pockat, ale budou, tedy doufam, ze driv, nez si koupim sam vlastni 

-
- Host
Záruka je v UK pouze roční. 2-letou dělají za příplatek, ale jak už jsem tady psal, záruku moc neřeším, protože český záruční servis stejně všechno shodí na chybu uživatele, takže záruka jako kdyby nebyla
Tudíž požádám kámoše, aby si nechal domů poslat iP4 přes store, kde podle informací je 100% neblokovaný a přiveze mi ho 

-
- Mírně pokročilý
no to doufa asi vic lidi 

-
- iPhone expert
Takže pro ty, kteří stále nevěří odblokovanému iP4 z UK.
Screen ze stránek Apple.uk (store)

Screen ze stránek Apple.uk (store)

- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
Takze zatim potvrzeny neblokovane iPhony v techto statech: UK, Francie, Kanada...
Tak to je fajn, ze se rozsirili zeme, kde jsou odblokovane, i o UK. Neni to daleko a mozna to bude pro nektere lidicky snadnejsi, nez ve Francii, v Belgii a nebo u nas v cesku a na slovensku. 

-
dnes som bol v iStyle Košice
potvdili mi,že iP4 sa bude predavať volne aj u nich,neblokovaný
najneskôr v júly
ale necham sa prekvapiť
potvdili mi,že iP4 sa bude predavať volne aj u nich,neblokovaný
najneskôr v júly
ale necham sa prekvapiť
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- Mírně pokročilý
jako ze uz by se moh mozna prodavat v cervenci v CR ? Oo
-
- Host
Myslíte, že když budou nové iPhony v UK odblokované, myslíte, že to pujde i u 3GS ? I když sem na pochybách tak se radši zeptám...
iPhone 7 Plus Black 128GB non JB.
iPhone 5 black 32GB non JB.
iPad 4 black WiFi 32GB non JB.
iPhone 5 black 32GB non JB.
iPad 4 black WiFi 32GB non JB.
-
- Moderator fóra
Viz toto tema: viewtopic.php?f=120&t=26494
-
vyzera to, ze Apple zistil, ze o iPhone ( neblokovany a za plnu sumu ) je predsa len dostatocny zaujem a tak pristupil k tomuto milemu kroku a hned po tom ako som sa dozvedel, ze v UK sa bude predavat neblokovany ma napadla vec, ci sa iPhone 4 nebude predavat normalne v AppleStoroch po vsetkych krajinach resp. u premium resellerov typu iStyle a podobne
nechajme sa prekvapit dufam, ze prijemne

iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
- McJobs
- Pokročilý uživatel
Zdravim, nezachytili ste niekto info ohľadne dostupnosti bieleho modelu ? Lebo chcel som si dnes urobiť predobjednavku na biely 32GB model a pozeram, že 24. juna bude dostupna len čierna verzia, ktora aj ako jedina sa da momentalne predobjednať... 

Mac OS X 10.6.8 Snow Leopard. Best OS X Yet.
-
- Host
Abych pravdu řekl, stále se nemohu rozhodnout mezi černým a bílým. Černý je elegantní, mužský, futuristický, pěkně kontrastuje s kovovým rámečkem a není na něm zapadlý displej, ovšem barvy na něm nejsou tak jasné a černá nevypadá jako 100% černá, jelikož prostě srovnáváte s tělem. Bílý mi nepřijde až zas tak elegantní a přijde mi spíše pro ženy. Líbí se mi, že na něm nejsou tolik vidět patlance a otisky, barvy mi přijdou opticky výraznější a černá asi taky bude vypadat ne-tak bledě. Ovšem na bílém nebude tak pěkně kontrastovat rámeček, bohužel i tlačítko home, které má jaké si osazení a dále společně s mřížkou " nejspíš proximity čidla " mi přijde jako něco navíc, co na černém pěkně zapadá. Co si o tom myslíte ?