PS: nerob double, dokonca triple posty
We Rule [AppStore] FREE
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
dodulo
- Starý pes fóra :)

Re: We Rule [AppStore] FREE
no SuperFarm bola jeden cas aj free avsak potom "zdvihli" cenu na 70$ co je trosku dost 
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
ronny
Tak já tam mám nick ronnicek, akorát moc dlouho to asi hrát nebudu, jelikož to hraji na půjčeném iPodu, který budu muset za pár týdnů vracet :-/.
-
crab3982
- Host

crab3982 píše:a kdy se ma ta Farmwille ukazat, nebo uz je dostupne, na AppStoru jsem k ni nasel jen nejake manualy a popisky, jinak nic
crabik
Veškeré tvoje double posty smazány a nezajímá mě, jestli ti to dalo práci. Nauč se pravidla a dodržuj je. Beavers.
....nechapu, ja prispevky smazany? proc
-
Beavers
- Moderator fóra

OT: Ještě se div. Odpověď najdeš v Pravidlech, ale to už se opakuju. A odpusť si jakoukoli diskusi na téma Pravidla.
-
macodk3
- iPhone expert

OT:To farmville je super hraju to kamosi!!!
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G-
Jelen50
- Mírně pokročilý

We rule mně teď začalo docela blbnout, když si přidám přátele, tak se mně nezobrazí jejich město na mapce a občas se nějaký přítel smaže i ze seznamu, ale jenom ten kterého nově přidávám. Má někdo stejný problém?
-
crab3982
- Host

Vyslo nove We Rule RED, zkusil jsem ho a poznal jsem jen zmenu ze mi to prihodilo free 10mjo, vsimnul si nekdo nejake jine zmeny?
Vedle sebe funguji soucastne stejne We Rule puvodni i We Rule RED, v obou se da otevrit stejne kralovstvi i prihlasit pod stejnym uctem.
nick: crabik
Vedle sebe funguji soucastne stejne We Rule puvodni i We Rule RED, v obou se da otevrit stejne kralovstvi i prihlasit pod stejnym uctem.
nick: crabik
-
Jelen50
- Mírně pokročilý

Nevíte někdo, jak se odhlásit ze služby plus+? Díky.
-
Lancealot
U této hry není možnost se odhlásit ...
Necituj předchozí příspěvek. masklin
Necituj předchozí příspěvek. masklin
-
Jelen50
- Mírně pokročilý

Tak to je docela na nic, protože když jsem naposledy dělal restore tak se mně pak do We Rule nešlo přihlásit musel jsem si dát nové heslo.
-
filhouse
Nějak mi to začíná blbnout, asi to ten můj iPhone nezvládá těch 5 stránek s lidmi. Vidím to tak, že vás všechny promažu a nechám si tam jen holky 
-
crab3982
- Host

Ja dalsi zmena ve vyvoji aplikace We Rule je moznost vytvaret vedlesi kralovstvi.
Mam dotaz, je mozne na nich stavet jen nove budovy a objekty, nebo je mozne i presouvat z hlavniho kralovstvi, pripadne jdeli to jak?
diky, crabik
Mam dotaz, je mozne na nich stavet jen nove budovy a objekty, nebo je mozne i presouvat z hlavniho kralovstvi, pripadne jdeli to jak?
diky, crabik
-
crab3982
- Host

Hraje nekdo MyTown ?
uvitam pratele, city: crabik
uvitam pratele, city: crabik