Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Óčko TV je další aplikací z dílny Mediawork group. Jde o první televizi v AppStore, která vysílá online muziku. Klipy lze sledovat/poslouchat kdekoliv. Stream klipů funguje od WiFi po EDGE a rádio jde i na GPRS. Kvalita přenosu se automaticky přizpůsobí rychlosti připojení k internetu. Aplikace obsahuje i vysílací program Óčka. Bližší informace vám přinesu ihned po uvedení na AppStore.
První screeny:
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Julku až budeš mít čas tak to můžeš dát na iphone.cz. Pokud bude někdo chtít dávat ten článek na své stránky tak mi napište PM!!! Bez domluvy se mnou nemáte povolení tyto informace používat. Julku napiš to i k tomu článku prosím.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Nemám to GPRS teď kde zkusit, ale mělo by to v nějaké nízké kvalitě jít. Samozřejmě jen rádio. Doufáme, že to bude v AppStore začátkem příštího týdne. Apple si dává hodně na čas, prý jsou zahlceni kvůli iPadu.
masklin píše:Julku až budeš mít čas tak to můžeš dát na iphone.cz. Pokud bude někdo chtít dávat ten článek na své stránky tak mi napište PM!!! Bez domluvy se mnou nemáte povolení tyto informace používat. Julku napiš to i k tomu článku prosím.
ok
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
jj už to tam bylo někdy o víkendu Aplikace zajímavá, obraz na wifi kvalitní, jen rozlišení je nějaké "divné". Moc nechápu to předplácení na měsíc, platit se bude takjaktak nebo to je jenom pro ty co nechtějí reklamy Reklamy zkousnu
Ano, mě se to taky spraví myslel jsem poměr stran. Vysílají ve 4:3 Mám vlevo/vpravo černý pruh. Můžu samozřejmě zvětšit poklepáním stejně jako v iPodu, obraz se zazoomuje ale pak nevidím dole/nahoře proužek. Detail no
Prosím ty, co již aplikaci mají aby nám napsali hodnocení do AppStoru. Mockrát děkuji
Vysel update aplikace OCKO Music TV live, ale mam pocit, ze je oproti predchozi verzi omezujici a zavadi In-App nakup. Pouzivate to nekdo? Muzete nekdo posat zmeny po updatu? Radsi jsem to jeste neupdatoval.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
Sice OT ale nemůžu si pomoct. Proč vždy udělají televizní aplikaci nejdřív pro iPhone a pro iPad až bůhvíkdy? Kdyť je to proti logice. Proč to neudělají rovnou pro obě? Ach jo...