Skype (App Store, zdarma)

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
ls8
Starý pes fóra :)

Re: Skype (App Store, zdarma)

Příspěvek od ls8 »

Obrázek
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

masklin

Příspěvek od masklin »

Nějak nechápu, proč to chtějí zpoplatnit, když už se na 3G stejně platí operátorům.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

dodulo

Příspěvek od dodulo »

ls8 píše:Me to pri aktualizaci taky psalo do konce 2010.

zmenili to :!: mozem potvrdit, ze najskor tam bolo, ze volania budu free cez 3G do konca augusta 2010

a hlasity odposluch uz bol mozny aj v predchadzajucej verzii :wink:

Skype pre iPhone podporuje hovory po 3G, plánuje ich spoplatniť
http://dsl.sk/article.php?article=9236
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

conectmetal

Příspěvek od conectmetal »

no ak si vypnem 3g sieť tak to nebude spoplatnené? Lebo keď mám vypnutú 3g sieť tak to ide úplne v pohode

STepik
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od STepik »

Myslim si, ze kdyz vypnes 3G, tak to bude jako v minulich verzi -> volani nepujde, jenom na wifi. A kdyz si od IS8 prectete a prelozite podtrzenou cast, tak je tam napsany ze to zpoplatneny bude jenom na 3G.

masklin píše:Nějak nechápu, proč to chtějí zpoplatnit, když už se na 3G stejně platí operátorům.

Protoze to co platime operatorum skype nedostane...

Stefil
iPhone 4S (32 GB) | iPad 2 (32 GB) | MacBook Pro mid 2012 (16 GB RAM, 480 GB SSD)

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

Nějak jsem však nepochopil, proč to chtějí zpoplatnit, když už platím za dat přenos. Když jedu přes 3g, tak ten signal jde z nejakeho vysilace a ten má kabel a ten pak jede po zemi(v zemi), ne? Tak co na tom chtěj zpoplatňovat, když už mi to žere datový přenosy?
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

STepik
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od STepik »

pe.kova: chtějí si přivydělat, protože si myslim, ze malo lidi si kupuje ty skype kredity...
iPhone 4S (32 GB) | iPad 2 (32 GB) | MacBook Pro mid 2012 (16 GB RAM, 480 GB SSD)

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

Myslim, že když bude mít new iPhone přední kameru, tak se dockame asi i iChatu a skype sve stanovisko asi rychle zmení :-)
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

gbr8
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gbr8 »

Aj vam zamrzava skype ked chatujete s otoceno obrazovkou na sirku a kliknete na gombik "chat" ktory ma ukazat zoznam chatov. Alebo ked date do pozadia chat pri otocenej obrazovke?
Mne ked stupim po tychto operaciach spat do chatu tak silne blika obrazovka a potom padne aplikacia

Co to má za smysl, když tento příspěvek neustále aktualizuješ, aniž bys tam cokoli změnil? Již asi třikrát jsem ho tu dnes našel mezi novými. To jsou nějaké nové metody pro to, abys na sebe upozorňoval? Pokud needituješ původní příspěvek, tak ho stále neposouvej mezi aktuální. Když to tak bude dělat každý, tak se tu z toho my moderátoři zblázníme. Akorát nás zdržuješ v práci. Beavers.
iPhone 4, FW 7.0.4, O2 SK; no JB

Macbook pro 2011

pistak
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od pistak »

Trochu OT: Neviete nahodou kedy planuju aktualizaciu pre skype aby bola skype app podporovana v MT v iOS 4?

ls8

Příspěvek od ls8 »

Oficiální údaj zní "soon" (brzo).

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Ved funguje :roll:
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

Deraspoth
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Deraspoth »

No ja nevím, mě teda v iOS4 nefunguje.....tobě ano?? Jakože funguje,ale ne v MT...

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

No ja len, že mne ide, teda aspoň to, že sa dá z neho normálne chatovat a aj cez WiFi volať. :) neviem, či si myslel niečo iné. Nainštalovali som ho cez AppStore a ked som ho spustil napísali mi nejakú hlasmi, že ide iba na OS 3.x niečo take a začal som meno a heslo a ide vsetko vpohode.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

Deraspoth
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Deraspoth »

No to jo,to mě taky, ale Pistak se ptal kdy vyjde upgrade pro multitasking v iOS4 a to ještě na nynější verzi nefunguje...taky bych chtěl aby už to fungovalo na pozadi, jak to bylo prezentováno na keynote....

pistak
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od pistak »

Konecne update na skype...

mike146
Host
Host

Příspěvek od mike146 »

mne to nejak nefunguje spusti sa normalne funguje ale ked ju vypnem neostane na pozadi bezat ale na tom mi az tak nezalezi tesim sa hlavne na to ked updatnu skype na iphone 4 a videochat teda ak vobec

ninjar0hlik

Příspěvek od ninjar0hlik »

Včera večer byl vydán update Skypu a byla přidána podpora multitaskingu!

ls8

Příspěvek od ls8 »

Blik! Viz dva příspěvky zpátky. :)

ninjar0hlik

Příspěvek od ninjar0hlik »

Konecne update na skype...
a co s toho mám vědět?

pistak
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od pistak »

No ze je update a co prinasa si uz precitas v iPhone ci iTunes. Ozdaj netreba kazdeho za ruku viest :mrgreen:

Prinasa:

Version 2.1

- Run Skype in the background with multitasking in iOS4. Receive Skype calls and IM while other apps are running or when your iPhone is locked. You can also continue your call while you switch to another application. Multitasking is available only with iPhone 4 and iPhone 3GS.

A samozrejme konecne zvukove efekty pri prichode chatovej spravy, celkovo je teraz ovela lepsi ako ta predchadzajuca verzia...

GeorgeCZ

Příspěvek od GeorgeCZ »

Pokud by měl náhodou někdo problém s automatickou (AppStore) aktualizací z verze na 2.0 na 2.1, tak stačí Skype aplikaci z iP smazat a stáhnou znovu. Mě i po aktualizaci zůstala verze 2.0 a dost dlouho jsem řešil, jak ten MT vlastně funguje :-)

Jinak verze 2.1 běží na pozadí a můžete být Skype Online i při "vypnutém" telefonu včetně push notifikací nalo lock screenu. Jen ještě nevím, co to udělá z baterkou.

smoldik
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od smoldik »

tak mne skype na pozadi normalne jede a muzu volat a pouzivat jinou aplikaci, ale jakmile mam iphone locknuty tak se mi nikdo nedovola... :-) mate taky stejny problem?
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik

Kikos

Příspěvek od Kikos »

TO:GeorgeCZ já našel jen verzi 2.0.1. a ty uvádíš 2.1 si se splet nebo na app.store maj večírek :mrgreen:

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Barberry.pha »

Posledni verze je 2.1.0 tedka jsem na to koukal co se mi aktualizovalo ;)
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Kikos

Příspěvek od Kikos »

Aha čejče máš pravdu ale zajímavé je (instaloval jsem to z IP přes wifinu) že appstore mi to ukazalo dole verze 2.0.1. ...a po instalaci když koukám na skype o aplikaci tak to píše 2.1.0. takže soráč :idea: :oops:

dawe73
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od dawe73 »

smoldik píše:....jakmile mam iphone locknuty tak se mi nikdo nedovola... :-) mate taky stejny problem?

Někde psali, že Skype hovory jsou možné pouze přes WiFi. Když je telefon locknutý, tak se po nějaké době (tuším, že je to 30 sec.) od WiFi odpojí.
Možná to bude tím...

Deraspoth
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Deraspoth »

Jo je to tou wifi...jsem se s tim mrcasil a porad mi to neslo-uz jsem byl na nervy...a pak najednou kdyz jsem byl locknuty-zacal iPhone zvonit-tak jsem se radoval ze to funguje a pak jsem to zkusil za chvilku a zase nic...tak jsem trochu pohledal na netu a docetl jsem se ze by to melo jit jen na wifi... :-(

smoldik
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od smoldik »

ale mam tu i 3G tak by to mělo fungovat i tak...
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik

siccnezz

Příspěvek od siccnezz »

Tak společnost Skype nakonec upustila od těch poplatků za volání..

http://blogs.skype.com/en/2010/07/iphon ... ng_3g.html

ScorpionSX
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od ScorpionSX »

Tí čo máte 3GS alebo 3G s multitaskingom, nezdá sa vám, že Skype na pozadí ale neskutočne žerie baterku? Mám pocit že minimálne 20% je preč asi tak za 4 hodiny!
    ObrázekObrázekObrázek

Obrázek iPhone 4S 16GB White [iOS 6.1.2]
    Obrázek iPad (2012) WiFi 16GB White [iOS 6.1.2]

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."

pistak
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od pistak »

Tak testoval som troch skype a zistil som ze mi neslo ani prijat ci odoslat spravu ci uz z pc do iphone alebo naopak. Bolo to ako keby zamrznute, ale aplikacia skype v iphone sa chovala normalne... Nedalo sa ani dovolat... Tak som spustil MT a zacal zatvarat spustene aplikacie, a asi po 8 zavretych sa skype rozbehol, hned prisla chat sprava a aj ju hned iphone odoslal, cize pozor na ramku, no ale to asi stale :)

Edit: A hovor mi pride na iphone aj cez edge (zdvihnut som neskusal) a aj pri dlhsom zamknutom iphone na wifi. Cez edge to je akurat trochu spomalene...

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Barberry.pha »

Nevim proc se nekteri divi kdyz nechaji na pozadi bezet skype ktery porad nacita data a nefunguje pres push ze to zere baterku? Je to stejny jako byt porad na netu a neco nacitat ...
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Kikos

Příspěvek od Kikos »

Je fakt že Skype nějak zatuhává mě dokonce zamrznul čas v horní liště a zprávy SKYPE chodí ze značným zpoždění :cry:

Viruskarlos
Host
Host

Příspěvek od Viruskarlos »

Zdarec,poradi nekdo lame?? Vsechno bezi jak ma,krome toho,ze pri volani neslysim nic,na druhym konci dratu me slysi vyborne,chat funguje bezva,ale ja nic neslysim,coz je u telefonovani vcelku orisek. V test callu mluvim a krasne mi to prehraje,bez chyby. Napadlo me jen jestli na druhy strane neni rozbitej mikrofon,ale na tuty je ok.Nastaveni sem zadny nenasel,takze nevim. Nekdo jo???
Sem lama, prosim usetrete me...
Iphone 6plus,128GB,OS 9.3.3
PC os Win 7

Kikos

Příspěvek od Kikos »

Předpokládám že mluvíme o SKYPE a že jsi na WIFI-ně tohle někdy dělává slabý signál WIFI .... a asi se ptát zdali máš zkontrolované všechna nastavení včetně hlasitosti je zbytečné že ano :mrgreen: :idea:

Viruskarlos
Host
Host

Příspěvek od Viruskarlos »

Jj,Skype,Wifi plna,nastaveni jestli myslis v hlavni nabidce,tak jo,nastaveni ve Skype nic takovyho asi neobsahuje,nebo sem blbejsi nez sem doufal.....:0)
Sem lama, prosim usetrete me...
Iphone 6plus,128GB,OS 9.3.3
PC os Win 7

miomio
Host
Host

Příspěvek od miomio »

Mne zase sa skype odhlasuje keď ho dám do multitaskingu.
iPhone 5S, FW. 7.1
iPad 2 16GB wifi white, FW. 7.1
ping: miomio

Kikos

Příspěvek od Kikos »

TO:Viruskarlos pokud to máš prokontrolovaný tak snad už jen odinstalovat restart promazat pozustatky souboru SKYPE a znovu nacpat do IP, já volám přes SKYPA se segrou ve státech na druhý konec zeměkoule a fičí to jedna báseň a slyším ji jako vedle sebe čili aplikací to asi nebude :wink: zkus uvidíš :idea:

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

A netelefonujes cez sluchadla a potom ich medzicasom vytiahnes? Mozno to sposobilo takyto vypadok.

Odpovědět