Lidi ja jsem nasel tohle
http://www.shapeservices.com/en/products/details.php?product=skype&platform=none
je ta mnapsane ze skype jde i na ipod touch muzete mi poradit jak to pujde nejaky sluchatka s microfonem existujou ?diky moc za rady.
Skype pro Ipod Touch?
-
- Host
Re: Skype pro Ipod Touch?
pls poradte
-
- Administrator
musíš počkat on se ti k tomu někdo vyjádří, pokud zde ti nikdo neodpověděl tak se nepřihlásil na fórum z userů nikdo koho to zajímá.. bwt dej si do vyhledávání skype zde na fóru někde se to mám dojem řešilo..
.
.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

-
- Host
jj resilo ale uzivatel mel iphone ne ipod touch
nasko píše:Lidi ja jsem nasel tohle
http://www.shapeservices.com/en/products/details.php?product=skype&platform=none
je ta mnapsane ze skype jde i na ipod touch muzete mi poradit jak to pujde nejaky sluchatka s microfonem existujou ?diky moc za rady.
ja osobne si myslim, ze to jentak nepujde, pac osobne si neumim predstavit jak do jednoho jacku pripojit sluchatka a mikrofon, imho to tam je napsany proto, ze ten skype pod touchem bude fungovat, ale spis jako IM nez na volani
-
- Host
mělo by to nejspíš fungovat stačí jen sehnat sluchátka s 3bodovým jackem..
na psp také není microphone a je na něj legální skype samozřejmě že na to sonny prodává i spešl sluchátka ale to je zbytečné..
takže by to mohlý týt tyto např.. odkaz
ale nevým to na 100 procent raši počkej jeslti mě někdo opravý
na psp také není microphone a je na něj legální skype samozřejmě že na to sonny prodává i spešl sluchátka ale to je zbytečné..
takže by to mohlý týt tyto např.. odkaz
ale nevým to na 100 procent raši počkej jeslti mě někdo opravý