Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Tak, toto bude fakt poriadna PECKA! Som strašné zvedavý na kvalitu, ale očakávam veľa. Myslíte si, že to bude opäť ten istý dej, alebo to prepracujú a dajú tam niečo nove? Ja by som tam chcel niečo nové, nakoľko,ň to mám už mnohokrát prejdené
Apple iPhone 3G, iOS 4.2.1 , JB -Snowbreeze, Vodafone
Ja som len zvedavy ako budeme prstom po displayi hladat malinke predmety schovate v "priestore".
Apple IPhone 3G 16GB White, 4.1 JB R.I.P. Apple iPhone 4S 16GB Black 6.0.1 R.I.P. Apple iPhone 5 16GB Black 8.1 R.I.P. Apple iPhone 6 16GB Gold R.I.P. Apple iPhone 6 PLUS 16GB Gold iPad 4 16GB R.I.P. iPad Air 2 64GB Macbook Pro 13" mid 2010
Polda 2 právě zamířil do českého Appstore za cenu 4,99?. Náš web váš web smazán.. Julek už jedná se Zima Software a pokusí se pro vás napsat exkluzivní recenzi.
Je to asi měsíc zpátky co jsem si na tuhle hru vzpomněl a stáhl si jí na PC. Je to super investice, kupuju vždycky mě to bavilo Snad budou dělat i další díly!
Nenasel nekdo Lite verzi teto hry,protoze jsem cetl recenzi a tam psali,ze bude i Lite verze.Mam ale jenom US acc.tak treba je problem tam.Kdyby nekdo nasel tu Lite verzi,prosim,at sem da link ke stazeni.
Nádhera, a to ovládání je vyšperkovaný. Mě se žádná adventura na iphonu takhle dobře neovládala. Jediný mínus je absence titulků (jasně dabing je prim ale přesto...)
Nojo máš pravdu, a ted to čtu i vté pomoci. Děkuju, vůbec mě nenapadlo to hledat tam.Myslel jsem že když to nemá nějakou položku v menu že to nastavit nejde .
Kdy si jsem hrál na pc, už si nepamatuji, jaký díl. Ale po zakoupení na iphone mě to velice zaujalo. Všem, kdo chce sehnat tuto hru jinak, než si jí zakoupí, tak at se nejdriv zamyslí a 5 EUR nikoho nezabije. Cesti tvurci si zaslouží podporit, stačí, když někteři kradou od zahraničních tvůrcu.
když už jsme u těch Adventur, 1112 epizode, to je Pecka na IP, nyní jsou k dostání 2 díly, ale v té Druhé epizodě, musíte umět Sudoku, da se najit na netu nějake automaty na vypočet .) ... přirovnal bych to ke hře: Posel smrti doporučuju
Mne len trosku vadí, že v menu nie sú žiadne nastavenia. Iba uložiť, nacitat, pomoc, pokračovať v hre ... Aké inak dokonalá kópia! dúfam, že na IP vyjde aj 3., 4. diel.
Nádhera Sice trošku problém, že některý prťavý věci jdou vidět jen s iphone těsně před očima, ale jinak nádhera, fakt
2L8: jop. taky doufám že budou, alespoň jednička a trojka. Akorát mám takovej pocit, že jestli dalíš díly budou, se bude odvíjet od prodejů tohoto dílu. Tak doufám si to poctivě koupí co nejvíc lidí.
Apple iPhone 4S 16GB white - fw 7.0 GM, noJB - krasavec Apple iPhone 3G 8GB black - fw 4.2.1 noJB - v depozitu
Ano, nejvíc to záleží na tom, jestli se to bude prodávat nebo ne. Pokud budou výsledky prodeje velmi dobré, můžeme se s trochou štěstí dočkat i PC verze Poldy 6. Takže KUPUJTE !!