ludia, mam zaplateny net na mobe od orange a niektore aplikacie su stale cez net ked som na wifi je to pohoda, ale ked niesom na wifi tak sa zapne edge a zere mi to limit ako sa da vypnut edge na iPhone? hladal som nejaku podobnu temu, ale nenasiel som )
Nastavení - Obecné - Síť - Mobilní datová síť - APN musí být prázdné nebo tam napiš nějaký blábol (měl bys tam mít internet nebo tak nějak, to přepiš).
Pokud máš JB, tak se dá jednoduše v SBSettings (prográmek z Cydie) vypnout přes vypínač.
Apple iPhone 4S 16GB white - fw 7.0 GM, noJB - krasavec Apple iPhone 3G 8GB black - fw 4.2.1 noJB - v depozitu
milford , dal som nastavenia - všeobecne - siet a tam nemam ziadnu polozku čo si pisal mam tu len POVOLIT 3G , DATOVY ROAMING , ZDIELANIE INTERNETU , VPN , WI-Fi ... ktore?
3G na volání nepotřebuješ, ale když ho vypneš tak ti EDGE poběží dál
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
macodk3 píše:V nastaveniach sa neda vypnuť edge!!!musis mat jailbrake...
Sice se nedá vypnout, ale můžeš mu zamezit v připojení. Popř. říct operátorovi o zablokování. btw: tohle téma je tu taky skoro pořád. Už v listopadu 2008 sem se na to ptal. takže už minimálně 2 roky se to tu řeší pořád dokola. A to se to tu řešilo pravděpodobně už předtim...
chcem sa spytat, aky je v SBSetting rozdiel medzi EDGE a EDGE DATA "ikonkami" co ktora vypina? ak som to spravne vydedukoval, jedna vypina EDGE "internet" - to je EDGE DATA a ta co ma nazov len EDGE je asi o telefonovani, nie? ak sa mylim, poradte ... jedna sa mi o vypnutie Orange "internetu" - aby mi nestahoval ziadne data .... dakujem
ano, aj to som cital, ale nevyskusal ... ale rad by som pouzil ten "modul" v sbsetting - paci sa mi viac, je pohodlnejsi ... a aj som to teraz vyskusal, tak vyzera ze ikonka Edge DATA vypina "Orange INTERNET" - cize DATA v telefone (3G samozrejme vypnute este predtym).... ale chcel by som si to potvrdit .... nie ze v zahranici mi narapka DATA za X EURO
nechápem- som v 3G pokrytí.V sbsettings mám 3G zapnuté a vypnuté EDGE. Svieti mi ikona 3G v status bare a napriek tomu sa neviem napojiť na internet. Ak EDGE zapnem, potom mi už ide internet, ale cez to 3G, čo bolo aj predtým zapnuté. Má 3G a EDGE nejakú súvislosť?
undy píše:nechápem- som v 3G pokrytí.V sbsettings mám 3G zapnuté a vypnuté EDGE. Svieti mi ikona 3G v status bare a napriek tomu sa neviem napojiť na internet. Ak EDGE zapnem, potom mi už ide internet, ale cez to 3G, čo bolo aj predtým zapnuté. Má 3G a EDGE nejakú súvislosť?
Nemusíš třeba ještě nastavovat nějaké parametry pro tu 3G síť v telefonu? Nějaká specifická nastavení vyžadována operátorem? Zkus se když tak podívat na stránky svého operátora, jestli tam o tom něco není. Jinak EDGE i 3G by měli umět připojení k internetu, ale 3G by mělo být o dost rychlejší. Oba umí přenášet data, ale 3G třeba navíc umí přenášet hlas a video zároveň, tím např. umožňuje videohovory.
to milan2022: tak jsem stáhnul iphonenodata.com a má dodatečná radost byla předčasná ,po instalaci jsem nemohl používat internet a hlasilo to vždy Nelze aktivovat mobilní datovu sít(a nic jsem stahovat nemohl,email ,safari atd)..6 dnů jsem to nechal takhle a přesto mi T-Mobile účtuje stažení dat ve 3h ráno ,o půlnoci v době kdy jsem tohle používal.
iPhone 6 16GB GS iPad2 16GB black Macbook Pro 13 -I just got married