zdravím Vás, chtěl bych od Vás poradit jaká app je nejlepší co se týče prohližení PDF souboru na IP.
Používal jsem app readdledocs s kterou jsem byl navýše spokojen, ale dnes mi přestala jít a já na zítra potřebuju kvalitní PDF prohlížeč.
požadavky: rychlé načítaní velkých PDF
možnost tvoření záložek
Děkuji za tips!
PDF prohližeč - tip
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- iPhone expert
Re: PDF prohližeč - tip
Jednoznačně GoodReader. Hodně moc muziky za hrozně málo peněz. PDF načítá po stránkách takže nemá absolutně problém s velkými soubory. Podpora e-mail attachements, Dropbox, FTP atd.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
-
- Mírně pokročilý
na GoodReaderu je především zajímavá funkce PDF Reflow, nebo jak tomu říkají
-
- Host
zas tak dobrej na PDF není, zkoušel sem otevřít časopis COMPUTER v PDF, cca 17MB a spadne to...
A máš to kupene?
Alebo nieje súbor nejak poškodený.
Je tam mám tiež 10, 12, 9 myslím že kniha zdravá výživa čo mám ako knihu k štúdiu má asi 14 mb a pohoda.
Alebo nieje súbor nejak poškodený.
Je tam mám tiež 10, 12, 9 myslím že kniha zdravá výživa čo mám ako knihu k štúdiu má asi 14 mb a pohoda.
-
- Host
plnou verzi, právě že Good Reader by měl umět otevírat velké soubory, ale jestli to není tím, že mám ipod touch
U mně na iPhone čte GoodReader e-časopisy o velikosti cca 20MBbez problému. Větší soubory jsem nezkoušel
-
- Host
No tak sem si stim poradil jinak, prevedl sem si pdf do djvu, tim padem se to vyrazne zmensilo a pres prohlizec eDJVUreader si to muzu tedka v pohode cist