Ping! - zprávy mezi iPhony zdarma (AppStore)
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: Ping! - zprávy mezi iPhony zdarma (AppStore)
Taky mně nejde na FW 3.1.2
prostě Connecting please wait
nevíte čím to může být ?

-
- Starý pes fóra :)
Dnes je PING zcela zdarma !!!
http://itunes.apple.com/cz/app/ping/id303612602?mt=8
pozor,je zdarma jen 24 hodin!
http://itunes.apple.com/cz/app/ping/id303612602?mt=8
pozor,je zdarma jen 24 hodin!
To je nahoda, som sa dnes po nejakom case prihlasil, mrkol som ze co je zac ten Ping! (videl som to u niekoho v podpise (uz aj davnejsie, len som tomu nevenoval pozornost)), tak, ze omrknem to. A prave dnes je to zdarma
Ping! : wolfesvk

Ping! : wolfesvk
-
- Host
Pořád mi píše Connecting. Please wait. Nejde s připojenou wifi ani bez ní, vůbec prostě nešlape. Nevyřešil jste někdo tento problém?
Řešení:
Vyřesil jsem tento problém jednoduše, na iPhonech s JB musí být nainstalovaný Push Fix ze Cydie (repozitář: macOSmovil - http://apt.macosmovil.com)
a funguje...
Ping! - and.adam
Řešení:
Vyřesil jsem tento problém jednoduše, na iPhonech s JB musí být nainstalovaný Push Fix ze Cydie (repozitář: macOSmovil - http://apt.macosmovil.com)
a funguje...
Ping! - and.adam
first iDevice: iPhone 4S 16GB 5.1.1 CZ
second iDevice: iPod Shuffle 3. gen Silver 4GB
PC: nBook Lenovo IdeaPad Z570 (i5 2,5Ghz -> 3,1Ghz, 8GB DDR3, 750GB HDD, Win7 Home Premium 64bit)
PC: nBook Lenovo IdeaPad Z570 (i5 2,5Ghz -> 3,1Ghz, 8GB DDR3, 750GB HDD, Win7 Home Premium 64bit)
-
- Mírně pokročilý
I po Nainstalování Pushfixu mám pořád Connecting problem 

iPhone 6 16GB Space Grey
and.Adam: Ja som inak odpovedal na tvoju Ping! spravu, ale neviem, ci si dostal tu moju, lebo potom som uz ziadnu dalsiu nedostal...
-
- Host
Wolfe: mno já sem psal mrtě lidem tady z fóra, a nic mi nepřišlo... tak sem myslel že kupa lidí si Ping! účet zrušila.... tj divný
-
- Mírně pokročilý
Aplikace PING! nefunguje ani na čistém iPhone fw. 3.1.2 bez jailbreaku. Prohledal jsem všechno možné a nikde nic. Ostatní aplikace s Push fungují normálně. Ještě se to nikomu nepovedlo rozchodit??? Na fw. 3.0 a 3.1 ta aplikace funguje normálně.
and.Adam píše:Wolfe: mno já sem psal mrtě lidem tady z fóra, a nic mi nepřišlo... tak sem myslel že kupa lidí si Ping! účet zrušila.... tj divný
No ja som ti odpisal hned a na 3.1.2 with JB mi ide uplne bezproblemov od zaciatku
-
- Mírně pokročilý
No, mam 3GS, tak jestli to nebude v tom... Mel jsem ho drive na fw 3.0 a kdyz jsem dneska udelal update tak mi nahlasi, ze se neda pripojit k serveru a je stale zobrazeno conecting a nic vic... Budu hledat dal!
-
- Klub čistého iOS
Zdravím,měl jsem podobný problém dceři na 3g nonJB,normálně fungoval mě na 3g non JB nešel spustit.Nainstalováno ve stejny čas i den přes WiFi.Po odinstalovaní a opětné instalaci problém zmizel k naší plné spokojenosti.Proč platit za SMS když to jde zdarma
iPad retina 16Gb White
iPad mini 16Gb White
iPhone 5S 16Gb Silver
iPad mini 16Gb White
iPhone 5S 16Gb Silver
-
- Mírně pokročilý
Tak je to nejaka zahada. Od vcerejska to funguje. Vubec to nechapu. Kazdopadne jsem rad, ze to fachci. Muj nick: beky02
-
- Host
Potvrzuju že jsem rozchodil definitivně Ping! na iPhone 3G CZ - 3.1.2 JB Blackra1n
Můj nick je and.adam
můžete psát pokud potřebujete radu nb tak, budu se snažit vám poradit pokud to bude v mých silách
Můj nick je and.adam
můžete psát pokud potřebujete radu nb tak, budu se snažit vám poradit pokud to bude v mých silách

Nevíte někdo, proč zmizela placená verze z Appstore? Chtěl jsem si ji koupit, abych se zbavil reklam a kde nic tu nic
Kdyz si stahnes ti lite verzi, tak by v ni melo jit koupit plnou verzi, ale nevim co ti co meli plnou verzi
aha, promin, tuto app nemam tak jsem si to jen myslel....
McDog píše:Jj no ja by som ten Ping! aj pouzival ale nemam s kym:(
Ping! markus.22

Narozeninový test prokázal, že Ping! funguje aj do zahraničia.

-
- Sons of Jailbreak
Super app! Mezinárdně též funkční. Konečně něco na způsob Blackberry messanger! yahoo
iPhone 4 (16GB White)
MacBook Air 11 (4.2)
MacBook Air 11 (4.2)
Tak dneska vyšel update, aplikace se již nejmenuje Ping! ale PingChat!, nevím, jestli přibudlo něco nového, nebo ne. Ale to je jedno.
ahojte...je potrebne aby uzivatelia Iphonov mali internet???(ktory si pisu )...
Sakra na mém US účtu mám chycený v akci ping! akorát v iTunes na PC mě to hlásí "1" a přitom tam píšou "Your acc not have updates" nebo tak nějak a nechce to updatnout 
Koukám co třeba založit stránku komunity pingerů CZ/SK? Já bych se do toho rád pustil
Těším se na připomínky

Koukám co třeba založit stránku komunity pingerů CZ/SK? Já bych se do toho rád pustil

-
- Mírně pokročilý
Lepší než Ping! mi přijde WhatsApp.
Jo ale na pingu je nejspíš víc lidí z ČR/SK
BTW: Napište mě někdo...
BTW: Napište mě někdo...
-
- Mírně pokročilý
Tak mám problém s doručováním zpráv uživatelé crabik a tomas1180 mně poslali zprávy, ale došly mně až dnes..crabik mně poslal zprávu 5.2.2010 a tomas1180 6.3.2010. Nestalo se to taky někomu?
EDIT: Tak už jsem to vyřešil.
EDIT: Tak už jsem to vyřešil.
-
- Senior uživatel
Vysla nova verzia 2.0 teraz sa to vola PingChat! 2 a je momentalne zdarma.
Co je nove:
Skupinovy Chat

Poslite skupine priatelov jednu rovnaku spravu.Historia vasho chatu sa zobrazi v kazdej jednej odpovedi.Ulozte si priatelov do kontaktov aby ste videli fotku pri ich kontakte.

Podpora Multimedii

Uzite si neobmedzene odosielanie medii ako napriklad fotky,videa,hlasove poznamky,kontakty a mapy! Nezabudnite na emoji smajliky,PingChat! tiez podporuje rozne zartovne smajliky a ine emoji ikonky.

Potvrdenie o doruceni sprav
Ziskajte prehlad o tom kedy bola vasa sprava dorucena.Potvrdenie je zobrazene priamo na sprave. (Malou zelenou fajkou vid obrazok) Uz nemusite hladat ci vas priatel dostal vasu spravu.

Uplne nove uzivatelske rozhranie

Urobte dojem na priatelov z jednoducho krasnym uzivatelskym rozhranim. Pozrite sa ako je jednoduche spojit sa z kontaktmi domyselnym ale intuitivnym sposobom.

PS:ak chce niekto PingChat! vyskusat mozete mi napisat ID v podpise
Co je nove:
Skupinovy Chat

Poslite skupine priatelov jednu rovnaku spravu.Historia vasho chatu sa zobrazi v kazdej jednej odpovedi.Ulozte si priatelov do kontaktov aby ste videli fotku pri ich kontakte.

Podpora Multimedii

Uzite si neobmedzene odosielanie medii ako napriklad fotky,videa,hlasove poznamky,kontakty a mapy! Nezabudnite na emoji smajliky,PingChat! tiez podporuje rozne zartovne smajliky a ine emoji ikonky.

Potvrdenie o doruceni sprav
Ziskajte prehlad o tom kedy bola vasa sprava dorucena.Potvrdenie je zobrazene priamo na sprave. (Malou zelenou fajkou vid obrazok) Uz nemusite hladat ci vas priatel dostal vasu spravu.

Uplne nove uzivatelske rozhranie

Urobte dojem na priatelov z jednoducho krasnym uzivatelskym rozhranim. Pozrite sa ako je jednoduche spojit sa z kontaktmi domyselnym ale intuitivnym sposobom.

PS:ak chce niekto PingChat! vyskusat mozete mi napisat ID v podpise

Naposledy upravil(a) milan2022 dne sob kvě 29, 2010 11:50 am, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone guru
-
- iPhone expert
Pingchat!2 je nebo není nástupcem Pingchat!?
Jako aktualizaci mi to nenabídlo a když to stáhnu samostatně, tak po mě chce novou registraci. Ve starším Pingchat! odregistrace nejde.
Jako aktualizaci mi to nenabídlo a když to stáhnu samostatně, tak po mě chce novou registraci. Ve starším Pingchat! odregistrace nejde.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
-
- Starý pes fóra :)
Musis sa najprv odregistrovat z PingChat! A potom sa mozes s tym istym menom zaregistrovat na PingChat! 2
Neurobi to samo.
Neurobi to samo.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Mírně pokročilý
Zaujímavé, nič som neodregistroval.
Len som z appstore stiahol verziu 2 (pôvodná zatiaľ ostala v ufone), pozrel som nastavenia a pôvodné ID sa mi tam pripísalo samo. Akurát sa mi tam nepripísali kontakty.
Nakoniec som pôvodný Ping! zmazal.
Ale zdá sami, že predtým som mal zvukový signál vždy, keď mi prišla správa, teraz musím otvoriť app, až potom sa mi to ozve. Neviete niekto ako to riešiť?
Len som z appstore stiahol verziu 2 (pôvodná zatiaľ ostala v ufone), pozrel som nastavenia a pôvodné ID sa mi tam pripísalo samo. Akurát sa mi tam nepripísali kontakty.
Nakoniec som pôvodný Ping! zmazal.
Ale zdá sami, že predtým som mal zvukový signál vždy, keď mi prišla správa, teraz musím otvoriť app, až potom sa mi to ozve. Neviete niekto ako to riešiť?
-
- iPhone guru
Robilo mi to iste, sprava prisla az po otvoreni app. Kolega z tunajsieho fora mi poradil aby som obnovil nastavenia siete a zacalo mi vsetko fungovat ako ma. Tak vyskusaj, mozno pomoze.
Tak jsem založil komunitu uživatelů Ping!. Pokud se chcete přidat napište.
http://pingkomunita.wordpress.com/
http://pingkomunita.wordpress.com/
-
- iPhone expert
applejabko - Už som ti poslal správu (cez PingChat!)
Btw, moje ID je dayton18
Btw, moje ID je dayton18
///M
-
- Senior uživatel
problem u pingu je ze kdyz zrovna nemas pustenou aplikaci tak pres notifikace ti to prijde(alespon me) s hodinovím zpožděním!!!
Nevíte jak to opravit? Diky, stefil
Nevíte jak to opravit? Diky, stefil
iPhone 4S (32 GB) | iPad 2 (32 GB) | MacBook Pro mid 2012 (16 GB RAM, 480 GB SSD)
-
- Mírně pokročilý
To buď rád, mne to príde vždy až vtedy, keď otvorím app. 

-
- iPhone guru
libco
Daj v menu Nastavenia/vseobecne/obnovit/obnovit nastavenia siete
Potom ti uz budu prichadzat normalne
Daj v menu Nastavenia/vseobecne/obnovit/obnovit nastavenia siete
Potom ti uz budu prichadzat normalne