Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Reyn: Prveho vtaka nasmeruj do dreva (tak aby ho znicil) a ako sa bude kotulat dalej znici vsetkych ostatnych. Druheho strel do prveho kameneho "vlaciku" a ono sa to pohne a dorazi tu velku zelenosvinu vnutri. 3 hviezdy
ivane píše:Reyn: Prveho vtaka nasmeruj do dreva (tak aby ho znicil) a ako sa bude kotulat dalej znici vsetkych ostatnych. Druheho strel do prveho kameneho "vlaciku" a ono sa to pohne a dorazi tu velku zelenosvinu vnutri. 3 hviezdy
luxusni hra uz sem ji celou dohral ... prvni dve casti vsechny na 3hvezdicky zbytek jsem uz nechal tak jak byl je to dobrej žrout času a hodina ve škole s toudle hrou uteče hodně rychle
muzete mi poradit jak udelat 3-15 v prvnim svete (1.Poached eggs)? absolutne nevim jak to udelat,dostal sem maximalne 2, vic ne sem zaseknutej uz pekne dlouho
Bombu hodit do vyseku nad druhym zelenym cudom. Ked buchne, mala by zabit prve 3, posledneho treba dorazit tymi vajciami, idealne prvym. Btw na youtube su oficialne navody pre kazdy level.
iPhone XS Max 256GB - Space Grey (iOS 12.1) iPad Pro 9,7 128GB Wifi Cellular - Space Gray (iOS: 12.1)
Joj, škoda že mám účet bez kreditky.Hral som Lite a je to perfektná hra.. EDIT: Ešte by som sa chcel opýtať: že v hre (lite) dostávam nejaké achievementy..kde si ich môžem pozrieť a či sú na niečo dobré..
Dnes jsem si tuhle hru koupil a na zkoušku si jí pustil, že si dám jedno nebo dvě kola a strávil jsem nad tim před hodinu a hrál bych asi ještě teď, kdyby mi neklekla baterka ...Fakt pecka, za málo peněz hodně muziky
iPhone 5 32 GB white, iOS 7 iPad s retina displayem 64 GB white, iOS 7 iPod nano 4 GB silver, 2. generace iPod nano 16 GB blue 6. generace Apple TV MacBook pro 13'' 2,4 ghz (mid 2010) twitter: ptrbndr
Tak jsem hru dohrál a myslel jsem si, že udělám level a končím. Někdy jsem na levelu zůstal tak dlouho, že mi prostě baterka nevydžela a klekla. Je to hodně závislácké. Chtělo by to další levely )) Ikdyž jich tam je hodně. Poslední taková závislácká game pro mě byla TapDefense.
Celkovo sú už 3 Update na Full a myslím že len 1 na Lite Full updates: Update 1.2 +40 levels Next Update +1 level Update 1.3.0 + levels, 1 new bird Lite Updates: Update 1.3.0 (myslím) + 6 levels
No ja som hradal take videa, ale nenasiel som tak skusim dat iny nazov. Noo rolando, take podobne gulky, jasne, ze iny styl hrania, ale podoba sa mi to aj kvalitou.