Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
To ze sa jeden den zbavit nakupov, som pisal ja, ja som mal nejaky bacil v zaludku, a bolo mi zle aj z pozerania sa na iphone, tak som to nehral, a rozbehly sa mi zakazky. Donedavna sa mi nik nehlasil, len som si peniaze bral so svojich budov. Uz to neriesim, uz som skoro na konci;)
To bawy and pistak: Ahoj, pockam, jak dopadne crabik s odhlasenim na jeden den a pak to eventuelne taky zkusim. Moc tomu ale neverim, chybu by meli opravit tvurci software v nejakym update. Zatim pouze pestuju a objednavam - i tak ta hra celkem ujde, ne? nick: milivojm
To milivojm: Tak jsem ani nemusel cekat 1den, jen jsem omezil objednavani, za posledni den, jsem neobjednal ani jednu zakazku - a nyni uz slo u me zniceho nic objednavat. Hned mam u sebe asi 5zakazniku, docela me to prekvapilo, uvidim dale. Zitra zkusim objednavat uz i ja a pak se uvidi. crabik
tak to jsem zvedavej, jestli vám to částečné pozastavení obchodů pomůže (crabik a milivojmj) taky mi u vás nešlo nic objednat i když jste měli OPEN. Jinak zatím mě to baví, akorát mi dneska schnila úroda za cca 4000 nějak jsem se nestíhal připojit.....
To blackmanT: Crabikovi prestavka prospela, pistak23 taky funguje normalne (nevim, zda si dal pauzu nebo ne). Takze o vikendu si dam taky den pauzu a uvidim.
To blackmanT: zkus to pauza snad pomuze mam uz u 3lidi overeno ze to pomuze ale jiste to samozrejme nevim. Staci omezit nakupy z obchodu, nechal jsem u sebe dojet objednane a dal si pauzu asi 12h Mezitim pestovat na poli muzes tak tam klidne praskni neco na delsi dobu a pak jsem se ze hry odlogoval a na nic jsem nehrabnul.... Hodne stesti zakyslikum Temto postup neni navod nebo oprava ale jen tip jak gamesu znova ozivit pro nakupy nez se ukaze casem nejaky update
Takze muj dalsi poznatek, jak jsem zacal vice nakupovat od jinych pratel ucet se zase vic zahltil, nebo tak nejak, a pravdepodobne zase nejsem videt.
Vzhledem k tomu ale z vlastni zkusenosti muzu rict, ze je vynosnejsi nakupovat nez prodavat zkusim zas chvili tohle (par dni), jak postavim jeste par budov, dam si zas s nakupem pauzu a uvidi se jestli se budovy uvolni budou opet videtelne i u me.
Mozna do te doby vyjde konecne dlouho ocekavany update a snad tento problem vyresi.
Ahoj, mam podobnou otazku jako crabik - jste schopni u me nakupovat? Zatim u me "nakoupili" asi tri hraci a nikdo si nezvolil tu nejvyhodnejsi moznost (napr. reznictvi nebo staje)
hej, tak uz s tim asi koncim, zezacatku celkem zabava, ale potom je to nuda, porad jenom sazet,sklizet,kupovt baraky a prijimat obednavky jo, je to sice nejlepsi napodobenina farmvillu, ale casem nudna
Nevýhoda je, že máš všade reklamy žijú z reklám..a predaja "mojo" Inak ako môžem niekoho dať preč ? lebo keď som dal delet user, tak stále je to môj sused
olaf: 21.level
Naposledy upravil(a) bawy dne stř dub 14, 2010 1:17 pm, celkem upraveno 1 x.
Macbook Pro 13" TB 2,9Ghz, 8GB RAM, 10.13.3 iphone 8 PLUS 64GB Space gray FW-11.1.2 JB
no ze se tu psalo staci stahnout aplikace a Mojo pak stačí, já jen že jsem zatím viděl stahnout jen TitanWars tak jestli existuje jeste neco rad zjistim co
me ty budovy nekolikrat prave neprijdou jako ze by na nich nekdo vydelaval tim ze si u nej nekdo objednava, ja mam od kazdy jednu a nemam je nikdy plne obsazene objednavkama
nezpracoval nekdo tabulku kde je treba ukazka jak trva jaka produkce a jakej je z toho zisk penez a XP? me prave prijde ze ty krejčovstvi (TailorShop) je místo políček
to bawy: cau, koukni na muj level, klidne si me pridej, dnes bych mohl skocit na 23, crabik
EDIT:
to all: moje poznatky, vice budov ma vyznam asi jem proto kdyz mas hodne zakazniku, kteri od tebe mohou nakupovat. hodne budov ma ale i vyznam ze mohou i sami vydelavat a mas tak rychleji penize. proto mam treba postaveno vice veci a klobouku.
Taky jsem vypozoroval, nebo to mozna bude bug ve hre, nebo je to schvalne nastaveno od vyrobcu. Ze kdyz hodne nakupuju, myslim ale opravdu hodne, trba vic jak 40objednavek za den, ze se ucet zablokuje znamim zpusobem takze ze o de nikdo nakupovat nemuze, Nad hradem vidi Open ale budovy jsou prazne-nedostupne. Kdyz pak necham objednavky dojet, zase se to samo spravi, a nakupovat se da i u me. Mam to vyzkouseno i u jinych kolegu a maji stejne zkusenosti.
Takze to delam tak ze zacatkem tydne projdu vse v adresari, vyberu kde se mi co libi, rozeslu objednavky, a pak to necham to konce tydne bez objednavani,za nejaky den 1 az 3 az dojdou vsechny vyrizene, zase se da nakupovat v klidu u me.
Nedelam to tak pravidelne, jak postavim dost budov, necham to jen prodeji, stejne uz za chvili nebudu mit misto, a rozsirovat se mi zatim na citadelu nechce, musel bych prekopat cele mesto.....
zdravim vsechny: crabik
edituj svoje příspěvky - viz pravidla fóra. toncek
Dostal jsem se do 25 levelu (bez nakupovanych mojo) nyni se uz jen stavi hnizda a draci vejce uz to neni takova zabava jako na zacatku.... Nyni se jen prijimaji a vyrizuji objednavky a sklizi pole takze rutina....
Zatim jeste hraju a jde to ale uz silham po necem podobnem, kdyby mel nekdo zajimavy tip nebo o nejake takove gamesce vedel rad uvitam, diky
zkousel jsem hledat na apstoru a zkusil jsem ryzne klony Farm, social city, ruzne Tycoony ale neni to nejak ono zatim mi nic nepadlo do oka tak dobre jako WeRule
no vidíš a tos došel až na lvl 25. já jsem na 20 a jsem ve stejné fázi jako ty, už mě to taky nebere tolik jako na začátku. Dříve jsem se připojoval několikrát denně, sklízel...... Teď už jen ráno a večer - asi ze zvyku, no uvidíme jak dlouho to vůbec budu ještě hrát.
No mna uz ani poriadne nechce pripojit, vzdy napise Oops, conect...bla bla... potom ma este aj odhlasi, ze po spusteni hry sa musim zalogovat do plus+, a uz sa na to fakt vykaslem... Pockam na tu hru s facebooku. Mozno to bude sranda.