Odskusany OS 4.0, skusenosti, otazky, postrehy
Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Re: Odskusany OS 4.0, skusenosti, otazky, postrehy
a nasel si ten soubor? a je v nem ta polozka s multitaskingem? taky premyslim jestli jit zase zpet do os4 kvuli tomuhle
Soubor jsem našel, přepsal, resetoval, ale je to divný, když jsem v nastavení v nějaké položce a vrátím se na home a pak najedu znovu do nastavení, tak si to pamatuje, kde jsem byl naposled. Ale nemůžu se dostat k nabídce přepínání multitaskingu, jak je to na 3GS...
Pre 3G editujte : /System/Lybrary/CoreServices/SpringBoard.app/N82AP.plist a dopln takto:
http://img151.imageshack.us/img151/8652/n82plist.jpg
http://img151.imageshack.us/img151/8652/n82plist.jpg
Naposledy upravil(a) elroy dne pát dub 16, 2010 12:01 pm, celkem upraveno 1 x.
2elroy: Ten obrázek dej jen jako náhled. A funguje ti to? Mě se podařilo zobrazení baterky v % a na home obrazovce mám taky ty bublinky, jak na 3GS v pozadí, ale vlastní obrázek mi tam dát nejde. A ten multitasking, funguje, ale nejde mi vyvolat ta nabídka na přepínání...
EDIT: Tak už mi to jede.

Ale nastavit libovolné pozadí pořád nejde...

EDIT: Tak už mi to jede.

Ale nastavit libovolné pozadí pořád nejde...

iMaty: takze uz ti to funguje, multiasking na 3G i s prepinamim aplikaci? a ty screeny co si sem dal jsou ze 3GS nebo 3G ?
jinak procenta si uprav v plistu
System/Library/CoreServices/Springboard.app/
a pridej string na " gas-gauge-battery" do M68AP.plist
a pojedou ti i na 3G
jinak procenta si uprav v plistu
System/Library/CoreServices/Springboard.app/
a pridej string na " gas-gauge-battery" do M68AP.plist
a pojedou ti i na 3G
-
- iPhone expert
On má 3G, tak by to malo byt 3Gcko.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
2jenicekk: JJ, vím, ze 3G jsou ty screeny, funguje to pěkně, ale je potřeba ty aplikace ručně zavírat, protože během hodiny jsem otevřel kde co a iPhone byl znatelně pomalejší. Takže jediná věc, co na 3G nejde je změna pozadí
jestli tomu teda rozumim, jde tam mit pouze sede pozadi s bublinkama ale uz ne svou custom tapetu? protoze me to na 3G 4os neslo, pouz cerne pozadi tak jak ho vsichni zname
Přesně tak... Moc nedoporučuju se v těch .plist souborech "hrabat", protože se mi podařilo iPhone zaseknout a po restartu (home+power) naběhne jabko a nejde s ním nic dělat... DO DFU se nenechá přepnout
no a nevidis ho pres t-pot v total comanderu, stacilo by jen nakopict puvodni plist kterej se nekde sezene na netu.
No, já mám všechny soubory zálohovaný, ale iPhone nenaběhne, takže ho nic nevidí...
skoda, presne tohle se mi stalo taky, ale nastesti sem se dostal do adresarove struktury jiz zminovanym t-pot a bylo po problemu.
-
- Starý pes fóra :)
Admini, a nebylo by od věci udělat pro JB na OS4.0 úplně samostatné vlákno? Už teď je tu pěkný guláš... A pokud to tak zůstane tak už to nebude guláš, ale sra.ka 

Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
-
- iPhone expert
Ja som tiez nad tym rozmyslal, ze by sa uz mohla urobit nova sekcia "Jailbreak pre OS 4.0 a postupne sa to tam bude zapnat.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
Ja som si ten plist prepísal, všetko ide, akurát že mi nechce ísť internet
Jedine cez wifi ide. Pred jailbreakom mi išiel.

skontroluj apn, pokud mas apn neviditelne v nastaveni, dej si do googlu apn editing iphone, pomoci male upravy plist se ti zviditelni
Výborne. Už to ide. Neviem prečo to bolo z apn zmazané. Inak mi to napísalo aj nejakú chybu ked nabehol iPhone. Corrupted carrier data. There was an error with your carrier configuration data. Please restore with iTunes. Ale inak ide normálne.
Mam jednu otazku: Preco nevídajú unlock na 3.1.3 s Baseband 05.12.01 ked na OS4.0 je Baseband 05.13.03?? :/
-
- Mírně pokročilý
můj názor je, že jak v bb fw 3.1.3 tak 4.0 je stejná "chyba", která umožňuje jeho unlocknutí a tak se až do oficiálního vypuštění "plné" 4.0 bojí unlock vydat, aby náhodou nebyla tato chyba zaplácnuta a tak znemožněn způsob tohoto unlocku a musela by se hledat jiná cesta...
-
- Senior uživatel
Mohla by se diskuse o JB presunout jinam? viewtopic.php?f=74&t=28061
Je to uz OT
Je to uz OT
Sorry rovnou se omlouvam a asi me ukamenujete, byl sem ted dlouho mimo a dneska sem si stahnul OS 4.0beta ale co sem zatim jem malo pobral tak je to hlavne na 3GS a ja se chci optat jestli to muzu nacpat i do 3G a jestli to nekdo bezproblemu pouziva? diky moc
-
- Moderator fóra
ses developer? asi ne co, tak nemuzes!
Ja ne ale bratr ano a mam registrovanej tel tak ze bych ji tam dostal...
aj ja som developer ci ako sa to pise! 

-
- Host
Ahoj to je můj první post na tomto foru. Učím se programovat pro iphone a zajímal by mě OS 4 beta je možné domluvit se s někým z fóra kdo má dev účet na přiřazení do programu? Vím že možná je to offtopic, prosím o odpověď díky.
-
Bexxx: počkaj si cca do júna alebo si kúp za 100 dolárov/rok developerský účet 

iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White
iPod Shuffle
MacBook White
Zkoušeli jste už někdo s tim novim OS jít na net a kouknout na nějaký flash video ???
-
Urcite Flash video v OS 4.0 podporovane nie je a ani nebude. Som velmi rad, ze to je tak ako to je. Necakajte ziadne flash video, mozno ked sa IT komunita spamatuje tak budu videa v HTML5 a flash reklamy nam nebude treba vobec!
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
-
- iPhone expert
bexxx: skus sa popytat - je tu niekolko developerov, ktory si ta mozu za manipulacny poplatok pridat pod seba a mozes byt ich tester. Alebo uz spominany dev ucet ...
-
yes, už to tahám 
dodám info

dodám info

-
- Senior uživatel
Sakra. A zrovna budu doma az v patek. Grrrr.
Taky to taham, ale uz 2x se mi to nedotahlo do konce...
-
- Moderator fóra
Mě se povedlo napoprvé stáhnout, kdyby měl někdo problém i nadále, písněte PM a pošlu Vám link na vlastni server kam jsem to uploadoval.

-
- Sponzor 2014
Vraj je tam dosť veľký bug a to, že sa neukladajú fotky a obrázky.
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
-
- Moderator fóra
Jo, fotak nejede. Jinak je nova funkce ve fotkach, a to zobrazovani podle mista vyfoceni a taky nový způsob nastavování tapety.

Miesto fotenia bolo uz v BETE 1, akurat to nastavovanie pozadia inak vyzerá. A ešte keď sa v nastaveniach kliká na nejakú poslednú možnosť, tak dole zostáva asi tak 1px celý biely. Ďalej v správach sa mi nevysúva klávesnica. Aha sorry. Ono sa nikde nevysúva klávesnica. Ďalej. Pri nastavovaní formátu regiónu padnú nastavenia a nedá sa vôbec nastaviť formát regiónu. Ale je tam nová položka Kalendár. Je ale opravený bug, keď beží pesnička a dvojklikom sa spustí ovládanie iPodu (3G)
Myslel som si, že tam budú opravené bugy a nie že ich tam bude ešte viac
Myslel som si, že tam budú opravené bugy a nie že ich tam bude ešte viac

Naposledy upravil(a) PaDoX dne úte dub 20, 2010 9:29 pm, celkem upraveno 2 x.