Nechce fungovat
Nechce fungovat
Zdravím fanoušky Ipodu Touch, jsem uplný nováček, dostali jsme s přítelem Ipod Touch, ale jen nabíječku a Ipod, včera z ničeho nic se na obrazovce ukázal Usb kabel a ikona Itunes, jenže USB kabel nemám a nevěděla bych ani tak co s tím dělat četla jsem tady o nějakém restore ale ani to nevím co je dnes bych si USB koupila. Poradil by mi tady prosím někdo co s tím mám po koupi USB dělat, co se s tim stalo, ten iPod je spíš přítelův snad jsem to nezničila Prosím poraďte. Míša
-
- Starý pes fóra :)
Re: Nechce fungovat
Až si koupíš ten USB kabel, tak si do počítače stáhni iTunes ze stránky http://www.apple.com a pak sem napiš. V iTunes si budeš muset založit účet a autorizovat poté svůj počítač k tomuto účtu. Není to nic těžkého. Může ti pomoct třeba Jackie tady. Případně si pročti věci tady.
A uprav si název vlákna na něco srozumitelnějšího.
A uprav si název vlákna na něco srozumitelnějšího.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
-
- Senior uživatel
Ahoj mishelle17,
Jak vypada ta nabijecka co mas? Mozna tam mas USB kabel a ani o tom nvs
...
Nabijecka obvykle vypada takhle:

akorat je na tom navic takovy maly transformator(ten muze vypadat ruzne) do zasuvky na 230V
...
kdyby tomu tak nebylo, tak kabel sezenes levnejsi spise na internetu, ale davej pozor jaky kabel si koupis, nektere vypadaji velmi autenticky, ale nezvladaji synchronizaci s PC, proto se radsi divej po osvecenych
nekteri doporucuji dealextreme (prosim nejedna se o reklamu, nic z toho nemam)
tam se to da velmi levne sehnat, navic to i funguje...
Jak vypada ta nabijecka co mas? Mozna tam mas USB kabel a ani o tom nvs

Nabijecka obvykle vypada takhle:

akorat je na tom navic takovy maly transformator(ten muze vypadat ruzne) do zasuvky na 230V

kdyby tomu tak nebylo, tak kabel sezenes levnejsi spise na internetu, ale davej pozor jaky kabel si koupis, nektere vypadaji velmi autenticky, ale nezvladaji synchronizaci s PC, proto se radsi divej po osvecenych

nekteri doporucuji dealextreme (prosim nejedna se o reklamu, nic z toho nemam)
tam se to da velmi levne sehnat, navic to i funguje...
-
- Senior uživatel
ops, pardon... nekde jsem tady ale cetl... ja mam pouze zkusenost z aukra, a ta neni dobra... jde pres to akorat nabijet
...